LEGO smart bilÄr din gamla opålitliga 0 mil gallon lego sedan bara för mycket? Köpa helt nya lego Einstien. Det är typ!

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Smart Car

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en "Lego Smart bil".Steg 1: Få material Vad du behöver är...4---små hjul med däck (svart däck och vita hjul)3---4 x 2 tunna block (vita block)2---4 x 2 tunna hjulsidor (vit täcker)2---2...

En mycket billig ESP8266 WiFi smart bil kontrolleras av telefon baserad på NodeMCU

DoitCar är konstruerat och utvecklat av Shenzhen läkare av intelligens & teknik (SZDOIT), som är den mest kostnadseffektiva. Den allmänt tillämpas inom många områden, sucha som den elektroniska älskaren, studenter, Internet of Things (IoT), mobil dat...

Android Smart Phone Bluetooth fjärrkontroll Intelligent Smart bil 51 MCU (STC89C52 kod)

i början av det nya året, Robot/Smart bil entusiaster och studenter (precis som ni) om teknik, vetenskap och teknik är upptagen med att förbereda för robot tävlingar nu.Det är en bra tid att visa världen din fantasi och potential nu.ICStation R & D a...

Trådlös LEGO Race bil Redux

den ursprungliga trådlös Lego racerbil byggdes med hackade motor och växellåda med axeln att jag tog ut från liten leksak R/C bil, och modifierade LEGO plattor som ska användas som en servo fäste.Senare designade jag nya tre nya hardwares användas me...

LEGO Video bil

jag kunde hitta en GILLIES Spyder Cam(1) på Goodwill. Kom att tänka på flera hacka för det, men det enklaste var kopplar den till en fjärrkontroll fordon. Jag har en gammal Lego Radio kontroll Racer(2) som har varit samla damm så jag bestämde mig att...

LEGO muskel bil

Jag spelade runt med några tegelstenar och WAZZAM! en lego muskel bil.Steg 1: Underdelen 1-4x4 flat2-2 x 2 platta4-hjul3-2 x 4 lägenheter2-1 x 4 tegelstenarSteg 2: Främre övre Steg 3: Tillbaka upp Steg 4: Övre mitten 1-4x4 flat3-1 x 4 plattor10-1 dub...

LEGO Tower bil

detta är en liten Lego modell jag gjort. Det ser ut som den har ett torn på den, och det är en bil, så jag kallar det en Lego tower bil. Jag gjorde det två olika sätt, en är lättare att hitta bitar än den andra. Tornet på den första är en bit jag hit...

LEGO hiss bil

detta är en liten lego hiss bil jag utformade för att passa storleken 3 lego hundar. Jag har inte skapat ett effektivt liftsystem för det men som ska komma snart!Steg 1: delar som behövs delar du behöverSteg 2: bil box fäst de två fönster sätt så här...

DIY Arduino fjärrkontroll och Lego RC bil!

Uppdatera (8/29/13): tacka er läsare för din entusiasm och typ kommentarer angående detta projekt! Det har varit en enorm resa sedan jag började detta projekt redan i mars, men jag är mycket glad med den resulterande produkten och spänningen som det...

LEGO Technic bil med Arduino + XBee trådlös kontroll

jag var perusing Instructables en fin vinter lördag, när min 8 yo son kom och tittade över min axel och såg detta: av sath02. Min son är ett stort fan av allt Lego, och älskar robotar och bilar, och detta var rätt upp hans gränd. Han lägga omedelbart...

ESP8266 och Visuino: WiFi fjärrkontroll Smart bil Robot med Wii Nunchuck

Smart Car anger i kombination med L298N Motor drivrutinsmoduler, erbjuder en av de enklaste sätten att göra roboten bilar. Jag har redan gjort en Instructable på hur du kan kontrollera Smart bil med Arduino och Joystick. Det är emellertid mer intress...

Hur tar man bort framsidan av en smart-bil att ersätta strålkastare strålkastare lampor

den enkla uppgiften att ändra en strålkastare lampa i en normal bil har gjorts om till en komplicerad misär för smarta bilägare. För att få till strålkastaren eller strålkastare är det nödvändigt att ta bort hela framsidan av smarta bilen. Ändra en g...

Hur man gör en mugghållare för en Smart-bil

jag köpte nyligen en smart-bil för att vara lite mer miljövänliga. Jag har tittat på mugghållare specificallly för bilen (kom ihåg, Europeiska bilar har saker som det som extra funktioner som du måste betala för). Efter att ha läst några smarta forum...

LEGO Pocket bil

detta instructable visar dig hur man gör en rolig liten lego bil som kan passa i din ficka och göra vad som helst! Du kan ändra det och även göra det rc. men i denna intstructable jag Visa bara hur man gör det (inte ändras).Steg 1: Saker du behöver -...

Hur man gör en söt Lego Propeller bil!

Detta instructable är kommer att lära dig hur man gör en väldigt cool letar lego bil som har en bifogad propeller!Steg 1: Lego delar som behövs Dessa är de specifika lego delar som du kommer att behöva göra propeller bilen:-1 lego person-4 däck-1 kla...

LEGO redskap bil

dessa är de delar du behöver.Steg 1: Steg 2: Lägga till framhjulen Sätta de 24tooth redskap på framsidan av kroppen.Steg 3: Att sätta på extra redskap Sätta de åtta tand redskap alldeles intill de 24tooth redskap.Steg 4: Att sätta på axel och hjul Ta...

LEGO motoriserad bil. FR drivlina.

Hej, detta är min lego bil, som kan göra en wheelie om du flyttar hjulen framåt. Bilen har fjädring och gör det bättre när Wheeling. Den har en fake V8-motor och en huv scoop. Följ och rösta mig. Om du har en 3DS eller 3DS XL, är jag glad att handeln...

LEGO staden bil

jag i fjärde klass och detta är min första instructable.Här är min lego bil jag konstruerade.Här är de delar du behöver.Steg 1: steg #1 Fäst 2 axlarna på 2 x 10 plattan.Steg 2: steg #2 Satte 4 x 4 plattan under 2 x 10 plattan.Steg 3: steg #3 Sätta 2...

Hur man gör en lego spy bil

detta är min coola spy bil detta är lego bitar behövs: ps detta är min första instructable så plz coment!Steg 1: steg ett sätta hjul på rektangeln ledsen om blixtenSteg 2: sätta sneda bitar på rektangelnSteg 3: jag tänkte att du kunde bara titta på b...