LEGO Space polisen Moped!
Hej! Detta är del ett av min 4 del space police set! Space polisen mopeden, och dess också bra för andra futuristisk saker! Om du inte har samma färger/färger som denna Instrucables, kan du använda andra färger/färger som brunt chassi, och svart sideswipes, eller alla brown, om du har en svart chassi, då du kan göra en "Lego Power Miners" stil, eller ersätta bitar för andra bitar! Dess alla din, du behöver inte kreditera mig, allt du behöver göra, är att det egna. Ha roligt att bygga!
Också, jag är mycket ledsen att kvaliteten är dålig, men allt jag hade att jobba med var några legos och en inbyggd laptop kamera, annars skulle det ha varit mycket bättre. så, säg om du behöver hjälp, och jag kommer att försöka återskapa den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Space polisen - Lunar Limo (5984) MOC

Hej där LEGO fans!Först ut, jag inte normalt lägga saker som detta, så anser er lycklig.Detta är en moc av LEGO ange 5984 Space polisen serien, Lunar Limousinen. Jag tror inte att någon annan har postat en moc för denna uppsättning-jag har inte hitta...

LEGO Space Ship V.2

jag nyligen kollade min LEGO-fartyg låda ut och hittade några ganska cool ute... Tja, uh, fartyg. Så är här det alternativ ett till den andra som jag postat idag, LEGO Space Ship V.2. Den har fungerande landning redskap (se bild #3), en trevlig cockp...

LEGO Space Marine & Halo ODST

min LEGO Space Marine och ODST....

LEGO Space Invader bälte

detta är en idé som jag fick när jag såg en Bältesspänne som var bara Legos sitter ihop i en fyrkantig formation. Men jag ville ha något lite mer kreativa så jag gjorde min egen och även om jag skulle dela det med digsak du kommer att behöva1. legos2...

LEGO Space Marine & ODST

En Warhammer 40,000 Space Marine, och en Halo ODST i LEGO!...

LEGO Space svävare

detta är ett utrymme hover hantverk jag byggt.Läs hela instructable och om du har en fråga eller kommentar, skriva det i en kommentar.Steg 1: Delar du behöver Du behöver en hel del bitar. Några av dem är inte Lego, till exempel grå huven, är någon an...

LEGO Space Ship V.1

Hey guys. Är här jag med mitt "nya-est" LEGO skepp, men i brist på ett bättre namn, jag valde bara att kalla det ett rymdskepp. Det är relativt enkelt och lätt att hålla, och är inget nytt eller innovativt (utom den triangloe engin setup, som är...

LEGO mobil polisen HQ

denna mobil polis HQ kan se ut som det är svårt att bygga, men det är faktiskt ganska enkelt. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Ramen Bygga vad du kan se på bilden. Du behöver inte använda slitbanor, användning kan använda två hjul; men jag använde de...

LEGO Space kanoner

det var inte lätt att hitta vapen jag hade att gå till galifrey att få ritningarna men jag gjorde och gjorde kanonerna mycket säkrare genom att göra dem av LEGOSteg 1: PX-765Steg 2: Kan du se vi är jag ska med dettaSteg 3: Och gjortSteg 4: Zelta The...

LEGO Space Ship

dessa instruktioner kommer att lära dig hur man bygger ett Lego rymdskeppSteg 1: Steg 1 Först bygga basenSteg 2: Steg 2 Lägga till ytterkanternaSteg 3: Steg 3 Lägga till mittsektionenSteg 4: Steg 4 Add wingsSteg 5: Steg 5 Add back wingSteg 6: Steg 6...

LEGO Space-vapen

utrymme-vapen! Alla älskar 'em. Mina bröder och jag beslöt att göra en massa lego vapen, så här är några.Steg 1: Soldaten Till att börja med behöver du en minifigur som soldat/civil/vadsomhelst-killen. Jag använde en Rebel Trooper huvud, en armé hjäl...

LEGO space speeder

här är ännu en annan av min Lego rymdfarkoster.Steg 1: Bitar du behöver Här är de delar du behöverSteg 2: Här är det första steget.Steg 3: Här är det andra steget.Steg 4: Här är det sista steget.Steg 5: Pilot Här är piloten...

LEGO space fartyget

detta är min första LEGO Instructables. Men detta är en väldigt cool fartyg, även om den använder 2 avvecklad tegelstenar och 8 svårt att hitta tegelstenar.Steg 1: delar This part list shows every brick needed.Steg 2: del 1 Steg 3: del 2 Steg 4: del...

LEGO SPACE KAPSEL

detta är en som du kan göra med vad du vill med den. Jag använder den med en raket som är fortfarande under utveckling. Det kommer att ta min modiga Lego astronaut Hibito till himlen. Jag vet inte vad du ska göra med det men en saker för säker. Om du...

Lego space maxifig

this is mylegomaxifigJag har alltid lovedlegominifigand speciellt!classicspaceis för metod de flesta beautifulminiature!asthismodel doesnot finns ingiant, så Idecidedto createmy ownsingleImade fromPVC pipeandplexiglassför storlek, det isexactly 10tim...

Hur till göra Lego Amazing Spider-Man 2 Green Goblin

Jag slutligen kommer med detta tecken kanske den största serietidning skurken (förutom the Joker eftersom som hatade på Heath Ledger för rollens awesome?) genom tiderna!Steg 1: Delar och församlingen Detta är en process i ett steg (som är alla av min...

Hur man gör: Lego nyckelring + mer

Hej alla,Jag har varit upptagen de senaste två dagar med min lego projekt, mitt mål var att göra gamla lego repurposed och används i det dagliga livet och att bli slitna och:) Detta är en instructable på processen att göra din egen lego nyckel-kedjan...

Full storlek Lego utrymmehjälm

När jag växte upp årgång Lego Space anger var min favorit. Det senaste året, med The Lego film några av dessa gamla skolan spacemen. Jag har alltid älskat sin ikoniska cylindriska hjälmar. Jag trodde det skulle vara häftigt att göra en full storlek,...

Gör en Lego Man kostym (Lego film Benny)

I denna super i djup instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde min riktigt cool Lego Man kostym. Detta tecken är Benny Lego spacemanen från Lego filmen. "Jag kunde uh, jag kunde uh, jag kunde bygga ett rymdskepp!" Efter att ha sett filmen...