LEGO Studless inramade Marina vakuum motorjag gjorde här ett tag tillbaka i augusti 2010. Det är den första stud-mindre inramade Lego vakuum motor jag känner till. Det har en kedja driven ventilen utrustar, 2 kolvar och enkelverkande. Jag kommer förmodligen lägga om det finns tillräckligt intresse för den. Jag snabbt men det är inte alltför intressant på grund av sin svaga prestanda, men hey, det inte är åtminstone löjligt att du inte kan se det fungerar!

Jag tog inte några bilder av det vid tiden, eftersom jag var med en kamera, så bilderna nedan är stillbilder från videon.

Obs: Dessa anvisningar omfattar inte ventil tåg, men de inkluderar ventilen (visas i rött). Detta är på grund av att Lego Digital Desinger inte omfattar de delar som behövs för den. Jag ska göra mitt bästa för att förklara hur man bygger valvegear, och installation av kedjan.

Video i aktion:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino nano styra en dental vakuum motor genom att kontrollera flytande avfall nivå

/ *////////////// DESCRIPTION ///////////////////////////////////////////////////////////Detta är ett program för styra en dental vakuum motor.Motorn behöver en 24 volts signal (via ett relä ansluten till arduino's digital utgång) att slå.När avstäng...

Klassisk bil vindrutetorkare vakuum motor byte

Fram till 1960-talet, var de flesta bil vindrutetorkare drivs av vakuum motorer. Jag har en 51 Willys pickup med en vac motor. Sista gången jag registrerade lastbilen, var det enda sättet jag kunde få torkarna att passera kontrollen att dimma på vind...

Hur man gör en lego vakuum motor

allt jag någonsin velat göra är en verklig arbetande lego motor.så jag försökte men failled om och om igen.men åtminstone...det fungeradeJag var så lämnat om det att jag ville göra en instructable om detså här är det.Om du ser en massa vocabularity f...

Hur man bygger en Lego(R) motorsåg

efter att ha sett en "motorsåg" instructable som inte var en motorsåg, jag började tänka. Jag hade några Lego bitar, inklusive:En motor (4.5V)Några kugghjulNågra kedja länkarOch några andra allmänna bitar.Dessa delar är obligatoriska, som på bil...

Kraftfull dubbel Motor för Legos

en sak som ofta verkar vara en gotcha bygga komplexa system med Legos är att motorerna saknar makt. (Nya makt funktion XL motorn ser ut för att vara tillgängliga endast i Bulldozer kit.) Så jag bestämde mig att se vad jag kunde bygga för billiga. Jag...

Göra en Bee vakuum som suger verkligen

När jag berättar för människor arbetar jag på att utforma ett bi vakuum svaret varierar normalt från tomt stirrar till chock. Alla vill veta vad sjutton en bee vac är, och varför skulle jag vilja suga de söta luddiga svidande bestar i en shop vac i f...

DIY Digital vakuum mätare

Här är instruktionerna på hur till bygga din egen digitala vakuum mätare. Varför vill du en vakuum mätare? Om gör din egen underhåll på din motorcykel som synkroniserar förgasare eller justera de spjäll organ detta verktyg gör jobbet lättare.De plane...

Trådlös LEGO Race bil Redux

den ursprungliga trådlös Lego racerbil byggdes med hackade motor och växellåda med axeln att jag tog ut från liten leksak R/C bil, och modifierade LEGO plattor som ska användas som en servo fäste.Senare designade jag nya tre nya hardwares användas me...

R/C LEGO "Coaster" Droid

The Coaster Droid eller "CDroid" är en större version av R/C LEGO "Velocipede" Droid som jag byggde nyligen. Och här jag vill lägga till sensorn till det så det kunde undvika att träffa hinder."CDroid" använder LEGO® komponen...

LEGO bil: Allt är Awesome

Detta projekt handlar om att göra en lego bil genom att återanvända gamla leksaker. Trasiga delar och bit av elbilar kan ligga runt ditt hus. Kanske om du är som mig, kan dina syskon ha gamla leksaker som de inte spelar med längre. Snarare än att kas...

R/C LEGO® Dart Shooter Droid

leksak innebär samverkan! Men när jag bygger LEGO® Track Bot det saknade för interaktion. Vid tiden jag byggde LEGO spår Bot var jag inte tänka på det interaktion med det alls. Så jag bestämde mig att bygga ett annat spår Bot som har fler funktioner...

Vakuum bildas Rig

jag ville producera en vakuumformning maskin som skulle tillåta mig att göra små delar, bara för att experimentera. Jag ville gå för en fristående enhet med egen värmare och vakuumpump. Jag vet att du kan göra mycket med ugn och dammsugare, men min u...

Ta bort vakuum från din Roomba

det första steget som jag gjorde på att bygga en Roomba-baserad robot var att ta bort vakuum. Detta kommer att minska vikten och ge utrymme för ett stort hjul i ryggen.Steg 1: Skaffa en begagnad Roomba Kan du hitta används Roombas på secondhandbutike...

Stora vakuum F.d.

Vi hade ett krav på en stor vakuum tidigare, eftersom många av våra medlemmar var intresserad kostym gör och cosplay och behövs för att kunna göra torso storlek "pansar" etc. så vi tog första titt för att se vad som fanns tillgängligt kommersiel...

Lövblåsare från dammsugare motor

detta instructable Detaljer ett sätt att ta en dammsugare motor och använda air utflödet för en lövblåsare.Om du gillar den instructable och tycker att det är informativ, rösta för det i både denHantverkaren verktyg tävling och denJoby omvandla den!...

Vortex damm Collector vakuum från gamla luft freshner

jag tog en titt på en utgångna Renuzit luftfräschare, vände den upp och ner och omedelbart kom till slutsatsen att Dyson såg möjligheterna.Jag har designat detta men fortfarande spara tömmer att göra en bygga. Här är bilder. Om du slå mig till det be...

Hur man installerar ett centralt vakuum rengöringssystem

om du är trött på att dra en bärbar vakuum cleaner från rum till rum, kan du överväga en centrala vakuumsystem. Centrala vacen är bekväm, tyst och upp till fem gånger mer kraftfull än bärbara Sugarnas. Med självrengörande finfilter, de fånga mindre p...

Dyson svävare

Hur du underhålla din 5-åring på en tråkig söndag eftermiddag...Gräva ut att gamla Dyson 04 motor du haft i Boden för Gud vet hur länge och som av snittet av spånskiva och lära honom om hur att sväva över marken som magi!Jag hade lite av spånskiva so...

2 rullar RC Racer

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en 2 hjul LEGO RC Racer.Idén till denna robot kommer från en google annons från makeblock robot. Tanken var att bygga en robot, med möjlighet att driva det avsides. Och med två hjul i ställe...