LEGO Technic fjärrkontroll Off bilmig och min kusin har ändrat blå Lego Technic off-road lastbilen (ange antal 8435), med Power Functions från Bulldozer, nu det kan var som helst, fjärrstyrd!

Det kommer lätt vandring över gräs och upp en > 35 graders lutning.

Det servived en flip över en 1m sluttar, och sedan transporteras på körning, utan sladdar/delar lossnar.

Vi var förvånad över hur mycket vridmoment Lego växlarna kan ta, med rätt stöd, vi provat många metoder för att öka vridmomentet, utan att förlora fart och grepp, men detta är det bästa försöket.

Obs: kanske ingen instructable kommer att bokföras, eftersom detta är ett mycket komplicerat bygga, och vi måste visa dig hur du tar vissa delar på/av den ursprungliga modellen. Jag är säker på att dessa många bilder hjälper dock och inspirera människor att bygga sin egen.

Bra punkter:
> bra fjädring.
> kraftfulla motorer.
> bra styrning.
> utmärkt fjärrkontroll.
> gör en stor Off Roader.
> bra vridmoment.
> kroppen kan lätt tas bort för inre rengöring och besiktning.

Dåliga poäng:
> endast bakhjulsdrift.
> styrning centrering är inte så bra

Glöm inte att kommentera, betygsätta och prenumerera på mig, (mamod) och KnexFoof (min kusin)!

Relaterade Ämnen

Lego Technic Remote Control Off Roader Version 2

Som utlovat, dess äntligen här. Lego blå lastbilen off roader V2!TheFoofinator och jag ursprungligen ändrade blå lego technic off-road lastbilen (ange antal 8435), med potensfunktioner från bulldozer uppsättningen, så att den lastbil full fjärrkontro...

LEGO Technic bil med Arduino + XBee trådlös kontroll

jag var perusing Instructables en fin vinter lördag, när min 8 yo son kom och tittade över min axel och såg detta: av sath02. Min son är ett stort fan av allt Lego, och älskar robotar och bilar, och detta var rätt upp hans gränd. Han lägga omedelbart...

LEGO Technic Off Road lastbil anpassningsbara delar

dessa delar kommer att göra bilen technic ser ganska cool.Obs: denna egentligen bara fungerar med begränsad upplaga extrema kryssaren. (technic set)Steg 1: Att göra framsidan barer Just follow the pictures.Steg 2: Att göra reservdäcket Steg 3: avgass...

Arduino-ning Lego Technic gå Kart

Projektet började som en strävan att hitta ett sätt att kombinera Lego Technic chassi byggnad med billiga råvaror elektronik till motorize och fjärrkontroll användarvänlighet det. Jag undervisar robotics workshop och jag behövde en Lego-baserad platt...

"Lätt" LEGO Technics Balisong kniv

idag, jag kommer att visa dig hur du skapar en LEGO Technics Balisong kniv. Tyvärr, var jag tvungen att få de flesta delar genom LEGO Mindstorm kit, som är relativt dyra att köpa, men jag är säker på att ni kan hitta delar genom många andra LEGO kit....

Min Lego Technics

bara en serie av bilder så du kan få en uppfattning om vad Lego Technics jag har. Små bulldozer är den äldsta och Go-Kart är den senaste. Jag glömde den exakta ordning resten kom.Modellnummer:8265 frontlastare8264 lastbil (för närvarande B-modell)804...

Hur man gör en Lego Technic Motor

Hej har du aldrig har tillräckligt med pengar för att köpa en ordentlig Lego technic motor?Ja har ingen rädsla eftersom du kan göra en mycket lätt och det är billigtSteg 1: Få material och tegel 1.a dc-motor (jag hackade min från en leksak fan)2. dub...

LEGO Technic Buggy.

Hej detta är min senaste lego technic instructible ett tag eftersom jag behöver fler delar. Detta är en lego technic buggy och har oberoende fjädring och styrning. Hoppas du gillar det och glöm inte att kolla in min andra instructibles. FÖLJ MIG. Om...

LEGO Technic granat

Hullo! Detta instructable visar dig hur man gör en 2 minuters inverkan Lego granat (ILG: D). Första Instructable, så ha tålamod med mig. Här är skönhet!Steg 1: Vad du behöver Detta är vad du kommer att behöva göra detta:22 Lego Technic spår bitar2 mi...

LEGO Technic inline 2 motor

Hej jag är tillbaka med en annan instructable och denna gång kommer jag visa dig hur man gör en mini Lego Technic inline 2 motorSteg 1: Få delar You will need2, balkar (valfri storlek)3, axlar (minsta lenth visas i bild 2)2, L formade balkar (de på b...

Super enkel Lego Technic RC quadcopter ram

Hej, delar jag enkla instruktionerna för att skapa en ram för quadcopters, med den berömda Lego technic.Bilden visar min setup:borstad motors 8mm. propellrar 60mm. Quanum Pico 32 bit borstad Flight Control Board.Men du kan installera vad du vill.P.S....

Robot Arduino fysiska Etoys Lego Technic 9390

http://www.youtube.com/watch?v=fjEgFETZJDs&feature=player_detailpage&list=PL_OV7t1UYttjlaLJniWTt3DXYMK7F67z7Robot Arduino fysiska Etoys Lego Technic 9390En este pequeño Robot le dotamos de dos fotorresistencias LDR para poder hacer tres programas...

Anpassade Lego Technic fordon

en serie av bilder som visar min egen LEGO bil. Det har en 26 x 6 x 1 dubbar ram, Avmaska utrustar enhet och de stora hjul på min 8265 lastare som gör det så kan med föra över objekt....

Arbetar Lego Technic Cross Bow (inspirerad av Mini Thriller)

detta var ett snabbt projekt som jag gjorde när min vän var om vem som visste mycket om det här. Det skjuter en av de technic L formade, 4 hål långa bitar. Den använder de samma priniple som Mini Thriller från Badass Lego vapen bok av Martin Hudepohl...

ESP8266 och Visuino: WiFi fjärrkontroll Smart bil Robot med Wii Nunchuck

Smart Car anger i kombination med L298N Motor drivrutinsmoduler, erbjuder en av de enklaste sätten att göra roboten bilar. Jag har redan gjort en Instructable på hur du kan kontrollera Smart bil med Arduino och Joystick. Det är emellertid mer intress...

2 enkel lego technic guns

(Detta är min första instructable)Så många människor ber om Lego istället för Knex kanoner. Jag har sammanställt 2 lego vapen, ett enda skott, den andra semi-auto, för dig. Du kommer att behöva använda Lego Digital Designer för att visa hur man gör d...

Arbetar Lego Technic Revolver

En arbetande LEGO revolver, med fullständiga instruktioner.Steg 1: hantera Steg 2: fat Steg 3: Ansluta dem För lastning, sätta ammunition (del nr 5003235 - 1) Ner i pipan, rotera cylindern placerar ammunition på plats, upprepa tills cylindern är full...

LEGO Technic 2 växlad växellåda

detta är en mycket enkel 2 växlad växellåda som jag tror att alla med lite erfarenhet med Legos kan bygga från en bild.Jag får denna idé från Sariel's * 4 växlad växellåda. Jag ville köpa alla delar som krävs för att bygga hans, men beslutade att int...

Roligt och enkelt att göra lego Technic pistol

Steg 1: Du behöver: Dessa är de delar som du kommer att behöva göra vapnet:Steg 2: Första steget Detta är en magor del av pistolen och kommer att behöva passa ihop såSteg 3: kropp Du måste sedan två böjda svarta bitar, lite svart två stycke, lång grå...