LEGO tegel Box 1:7Lego är en leksak. Det är en bra leksak. Det är en bra leksak eftersom barnen gillar att leka med den. Barn gillar att leka med det eftersom det är roligt att leka med. Det är roligt att leka med eftersom det är mycket intressant. Det är intressant eftersom det är en bra leksak. Det är en bra leksak och det är därför jag försökte skapa något användbart som ser ut som LEGO.
Så gjorde jag en ruta som ser ut precis som en 4 x 2 LEGO tegel. Det är fullt användbara och det har också en bas precis som LEGO tegel så att de kan fästas med varandra. Det är enkelt och roligt att göra och kräver mindre material.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO tegel kryddhylla

Ahoy-hoy Instructabrarians!Tre frågor: gillar du matlagning? Älskar du också LEGO? Nu fråga dig själv, om båda dessa frågor gäller, inte har du någonsin velat laga LEGO?Naturligtvis inte!LEGO är plast och som mat kärleksfull nation som vi har lärt av...

LEGO keepsake box

någonsin velat ha somwhere till hålla all av din små valubles väl inte bandet detta är rutan för dig. med denna box kan du hålla är något i det och det verkligen lätt att byggaSteg 1: saker som behövs you will need :En hel del lego tegel (med 2 h och...

LEGO tegel kostym

Jag har inte klädd i år för halloween men när min unga brorsöner bad mig att gå Bus eller godis med dem jag hade att leverera! Jag bestämde mig att gå som en av mina favorit saker, en Lego tegel!Steg 1: Börja med en bra storlek kartong.Toppen och bot...

Bluetooth Lego tegel

detta är en USBdrive, som var täckt i Lego. Min är en bluetooth adapter som omfattas av Lego, det är totalt storleken på en 2 x 4 tegel.Nedan visas bluetooth adaptern före och efter ändringen.Steg 1: demontera! Pris plast fallet öppen. Det kan vara f...

123D design Lego tegel

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Lego tegel som jag inte har en 3d-skrivare så det har inte testats men jag är nästan positivt det kommer att fungera. Om du har en 3d-skrivare utskrift kan du överväga det för mig jag kommer...

Hur att sticka en giant Lego tegel dörrstopp

jag racking min hjärna som en idé för att bygga med garn tävling när jag kom upp med detta:Hur man gör en giant Lego tegel dörrstopp med garn, en tegelsten och några kapsylerSteg 1: utrustning jag använde:1 boll av färgglada garn - min var Röd akryl...

LEGO tegel TV

Jag integrera elektronik i LEGO tegelstenar. Det är bra att lägga till realistiska belysning till din anpassade LEGO City skapelser eller lägga till motorer för att göra dina egna LEGO Technic skapelser flytta. Varför inte lägga till en funktionell L...

LEGO tegel shooter

Här är en annan modell jag lyckades göra medan jag hade tillgång till en liten mängd Lego, jag kallar det Lego tegel shooter.Det gör bara en sak - skjuta tegel...Det är en ganska enkel design att använda och göra, för att avfyra det all du har till g...

LEGO tegel LED maskering - att bli av med den blå not

vad är problemet?Tja, måste jag erkänna att jag är en av de personer som störs av ljus när jag försökte sova.Det finns vissa människor runt som tror att LED som alltid är "på" när en maskin fungerar är rätt sätt att ge feedback om status... Jag...

Andra liv för pendrive (nya hölje från Lego tegel)

hölje i min USB-sticka var bruten. Det enklaste sättet var att kasta bort... men jag gillar inte "enklaste vägen". Jag såg googlade ett tag men hittat inte vad jag letade efter. Så jag bestämde mig att göra mitt eget hölje.Det är ganska enkelt (...

LEGO tegel virkade box

ingressen... Jag är inte en infödd engelska talare, så förlåt misstagen. Eller skriv till mig att rätta till dem:). Vara snäll.Jag älskar Lego, jag älskar att virka.Jag tackar Lizzyastro som gör den instructable för dörrstopp och gav mig idén att gör...

LEGO pussel box nr 2 'Blocket'

Länk till mina andra lådorHej! Detta är den andra rutan i mitt pussel box serie. Jag gjorde en i slutet augusti 2015. Det är en elegant box, med det är enkla, mjuka färger. Men bara för att det är enkelt på utsidan, betyder inte att det är lätt!Det t...

LEGO pussel Box

i följande Instructable kommer att finnas detaljerad vägbeskrivning för att konstruera en utmanande Lego pussel. Lösa detta pussel är ytterligare ett steg för att bemästra dessa kluriga. Jag hoppas du njuta av denna "mind utvecklar" företag!Steg...

LEGO tegel LED lampor

i detta instructable jag visar dig en enkel men kreativ användning av din LEGO tegelstenar.möjligheter och applikationer är nästan oändliga, låta bara dig gå vilt. Detta kommer även lämna LEGO tegelstenar fortfarande i ett användbart tillstånd.Jag sk...

Nano lego puzzle box

Hejalla detta är min nya nano Lego pussel låda. Den har fem steg och den använder bara en 6 x 6 Stödplatta. Det är en av mina bästa Lego pussel lådor som jag har gjort hittills. Jag har några pix för mech så kan du göra det om du vill.För att lösa lu...

Skjut LEGO-Top-Box

en enkel LEGO-låda med skjutbara lock. Här du kan lätt ändras, flera lager av tegel kan läggas att göra det längre och ge mer lagringsutrymme eller det kan även göras plant och länge för något mer som en penna låda.Kolla in videon till stegvisa instr...

LEGO tegel Sorter

Det kan vara frustrerande gräva genom en hög med Lego tegelstenar för att hitta precis de du vill. Denna sortering kommer att göra en grov sortering på storlek för att göra det lite lättare.Steg 1: material Du behöver en borr och flera olika storlek...

LEGO tegel dragkedjefack

Steg 1: Samla ditt material 1 Lego 4 av 2 stor bit1 Lego 4 med 2 små lapparTång nål näsaSteg 2: Ta ut den mellan cylindrarSteg 3: gjortSteg 4: Fyll behållarenSteg 5: Lägga på locket...

Bygga en LEGO tegel kostym

precis allt du behöver är en låda, 8 behållare & röda sprayfärg.1. få en låda om storlek och mätningarna som anges nedan2. skär hål ca 10" brett (contianers måste vara samma bredd som behållarna.)3. sätt contianers genom hålen och limma fast dem...