LEGO telefonen laddning dockadetta instructible kommer att visa dig hur man gör en lego telefon laddning docka.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Ipod Charging Dock

jag har ser mycket för en att du bara skulle kunna driva din ipod på även it du hade ett stort fall och inte böja din laddning sladd mycket. Jag skapade på som gjorde det, hoppas ni gillar den. Rösta på mig i tävlingarSteg 1: Material MaterialSteg 2:...

Telefon och PS Vita laddning docka (Made med LEGO)

någonsin velat vara kan dock din Smartphone eller PS Vita och ladda den samtidigt. Där många bryggor där ute som kan köpas till en kostnad, men vem vill ha en en tunn plast dock, när du kan göra din egen robust, DIY LEGO docka? Läs vidare för att se...

Batmobile IPhone laddning docka

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en Batmobile IPhone laddning docka. Det är ganska enkelt och bör inte ta mer än en dag att göra. Så, låt oss komma igång.Steg 1: materialFör att göra detta behöver du...En IPhone eller och IPod touch att debit...

Sten telefon laddning docka

De flesta telefon laddning docks är lätta och enkla att välta - så låt oss göra en riktigt tung från solid sten...Steg 1: material Välj en sten av lämplig storlek. Se till att det inte är för tjock eftersom måste du borra hela vägen igenom den...Och...

Laddning docka för iPhone med stora fall

jag älskar min iPhone och har en stor skyddsfodral för den. Fallet är awesome på att skydda min dyrbara telefon, är det för bred och SKRYMMANDE att passa in i mest laddning docks. Detta är olyckligt eftersom docks har så många fördelar. De samtidigt...

Petflaska telefon laddning docka

göra en enkel telefon laddning docka med en begagnad petflaskaSteg 1: Steg 1 Ta en används Pet flaska och packa upp etikettenSteg 2: Steg 2 Dra en linje som skär tillsammans med flaskan och skär upp hälften förstaSteg 3: Steg 3 Klippa längs de linjer...

Laddning docka för en NES Controller mobil!!!

jag just avslutat min egen NES Controller mobiltelefon och det är den COOLASTE sak någonsin!!! Det enda som saknas är en cool laddning dock, så jag tog på mig själv att göra en.Steg 1: delar Basen är en särskild fred som används i några av de tåg kit...

Kub laddning docka

Hi. Detta är min första instructable, och jag hittade några saker hemma som jag inte behöver, så beslutat att göra en laddning docka.Steg 1: material du behöver en pennhållare: Jag använde en kubik formade en (bild 1)1 Samsung laddare: eller någon la...

Gör en biologiskt nedbrytbar trä laddning docka för vilken telefon som helst!

Efter att ha köpt nya smartphone beslutat jag att göra en laddning docka för att placera den på sängkanten. Det skulle vara billigt, enkelt och "inte så ful" val. Jag var lite trä som jag hade klippt några dagar sedan och då kom idén... Jag besl...

Gratis! iPhone 4 laddning docka / Case

detta instructable visar hur man förvandla iPhone 4 lådan till en laddning docka / bärväska.Saker du behöver:-Exacto kniv-iPhone 4 box-Sharpie markör* Obs alla bilder på detta instructable är tagna med iPhone 4** Vänligen Betygsätt eller kommenteraTa...

UCharge / / en revolutionär laddning docka

uCharge / / en revolutionär laddning dockauCharge är en innovativ skapelse som är avsedd att främst passa behoven hos konsumenten. Denna uppfinning är en laddning docka som har flera laddare. Det kom till liv med två nybörjare, Joe Hart och Connor Th...

Knex laddning docka

detta är den knex laddning dockaSteg 1: delar dessa är de delar du behöver21 vita stavar8 gröna stavar6 lila kontakter6 röda kontakter4 blå stavar2 gula kontakternaSteg 2: hängare bygga det lägga den till sidanSteg 3: docka bygger detSteg 4: Sidebars...

Billiga Apple laddning docka

billig och enkel DIY Apple laddning dockaSteg 1: material se till att samla in material!-2 stycken tunna trä / kartong (7.8 x 7,8 cm)-4 bit av mindre bitar (2 x 7,8 cm)-Hummingbird™ duo Arduino-Kartong (5 i x 4,5 i)-2 grön (eller valfri färg) lysdiod...

Enkel Lego iPod/iPhone docka

så var jag trött på att ha att lägga av iPhone på mitt skrivbord för synkronisering, laddning, osv, så jag gjorde en fin liten docka för den. It'sfaily enkel, lätt anpassningsbara och perfekt fungerande. Tyvärr jag tagit inte bilder av processen (jag...

Hur man gör en LEGO® telefonen/tablett laddare

en IHome baserad design att hålla telefonen under dess laddning. Det kan hålla tabletter, men kan du toake en lite bredare bas.Steg 1: Att göra laddning blocket -behöver du Legos och en USB-kabel laddare för din enhet. (Jag använde android) Du kommer...

Lätt Lego telefonen står

igår fick jag en app för att göra stop motion filmer och min pappa lärde mig grunderna. Han frågade om vi hade någon Play-deg, men det gjorde vi inte. Så han kom på denna underbara idé! Han är ett geni! Och idag jag ska visa dig hur man gör denna sup...

LEGO telefonen Car Mount

[På första plats, ledsen för den dåliga engelsmännen eller något fel i texten.]Jag har sett många andra projekt där människor använder Lego för att göra en telefon montera, men jag tror att jag kunde göra det på mitt sätt.Jag har en gammal telefon so...

Den blå Meth tronen laddning docka för iphone / Android

vi i processen att skapa en linje av mycket unik laddning stationer som tillåter dig att visa upp din riktig nörd inuti. Här är den 1: a vår linje som vi skapat att vi tycker att någon riktigt fan kommer att gilla och ingen advokat kommer att förstör...

LEGO iPod nano docka

detta är en docka för en ipod nano med Lego och adaptern medföljer ipod. Det är en nano anpassning av en annan full storlek lego iPod docka.Steg 1: Förbered adapter och sync-kabel Du kommer behöver förstora hålet i botten av adaptern. En dremmel med...