LEGO transformatorer Aerialslammerdetta är mitt första försök till en "sökare" men tyvärr kom inte ut som jag ville. Men det såg bättre än jag tänkt, så jag fastnade med den. Om du undrar, kommer jag efter en instructable för min mini Thundercracker snart.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min LEGO transformatorer hittills

Detta är min LEGO transformatorer så långt...Autobots:* LAM (live actionfilm) Optimus Prime* G1 Optimus Prime w / trailer* G1 Beachcomber* G1 Wheeljack* Fortress MaximusBedrägerier:* G1 Megatron* G1 starscream* G1 Sunstorm* HM (rektorer) Soundblast w...

LEGO transformatorer / optimus prime

var bara tvungen att ha en bash på att göra några skall erbjuda ser andra verk på här.använder min metod för att göra lego heads gjorde mig vill använda dem ocksåJag kunde skapa en cool prime med 12 poäng av artikulationoch en snabb Pia av megatron m...

LEGO transformatorer: Demolisher?

Hej, har inte jag postat en instructable i vad som känns som evigheter, eftersom de var upptagen som ett bi. Men jag kommer att försöka lägga en då och då.Demolisher, krigsstigen, vad du vill kalla honom, den här killen är stora och SKRYMMANDE och AW...

LEGO transformatorer Targetmaster Dinobot

Jag sorta döda två flugor i en smäll här. Inspirerad av M < 0 >< 0 > DSWIM! av MOCpages.Steg 1: montera De röda dubbarna är frivilliga för formuläret pistol.Steg 2: Robot Form Steg 3: Gun Form Och så sluter sig till denna handledning för en di...

LEGO kompatibel transformatorer huvuden

heres en tjusig trick för att göra huvuden som passar på dina lego skapelser,bra för människor som har gjort awesome lego transformatorer som saknar den sista touchen.Steg 1: vad du behöver super gluebruten transformatorer som fortfarande har huvuden...

Fullt fungerande LEGO trafik signallampa

som många av er vet, de flesta av mina LEGO skapelser är en blandning av min barndom passioner, särskilt transformatorer, Nintendo, och uh, trafik ljus? Ja gott folk, det är en Baron von Brunk känt, men när jag var en pissa pojke, jag hade en udda be...

LEGO Nintendo 64 transformatorer

skapad speciellt för leksak tegel tävlingen sommaren 2013, jag presenterar för er min senaste LEGOformers: Ultra Hexacon och Tetragon, transformerande Nintendo 64 och controller, tillsammans med deras omvandla spelet pak hantlangare Hot-Shot, och Mec...

Plasmashock--NES Zapper / transformatorer / LEGO crossover!

Här är det, slutlig version och högupplöst visning av min senaste skapelse: Plasmashock, NES Zapper pistol / transformatorer ultimate nördiga crossover!Dess mekanism för transformering byggde jag det mer liknar Megatron snarare än Shockwave; både tra...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

LEGO bord med integrerade delar bin

Att skapa LEGO-baserade möbler verkar vara en rätt till passage för alla föräldrar. Här är min. Överdimensionerade sidoväggarna innehålla LEGO på bordet under dumpning. En anpassad berg med LEGO Bottenplattor uppmuntrar bygger scener och racing fordo...

LEGO piedestal klockan

enkelt litet projekt, hade en rese väckarklocka som sitter på min arbetsbänk och ständigt skulle flytta sådan för bästa visning.Tanken slog mig att sätta klockan på ett slags skivspelare och min någonsin-handy låda med Legos förutsatt lösningen.Åtta...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

Iron Man Lego kostym

Steg 1: jag skära upp en låda som jag hade på hand och ducttaped ihop.Steg 2: Skär ut ett hål för huvudet och armarna se till att hålet för huvudet är mindre än huvudet lego eller annat det inte sitter bra. Jag senare La skum bitar för att hålla huvu...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...

Justerbar Lego stil Sedelklämma

detta är en justerbar Sedelklämma inspirerad av legos. Med dessa lappar som jag har CADed, är det möjligt att sätta olika storlek travar av kontanter i detta pengar klipp genom att ta bort delen och placera det i en annan position. Detta var CADed i...

Lego Indiana Jones-dräkt

förra året såg jag en stor "kompatibel" om att göra en vuxen lego kostym. Jag älskade idén om stora minifig huvudet så föreslog jag detta till min sex år gammal. Han höll omedelbart men höjt ante. "Vad sägs om Lego Indiana Jones?!?" Hu...

LEGO Star Wars kostymer

Lego Kylo Ren och Lego YodaSteg 1: Jag fick en massa bilder av material men här är några bilder av några saker jag använt mestadels kartong för allt... tack för visning Steg 2: lägga till detalj på kroppen Målade jag det gratis räckte...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

LEGO Man kostym!

Leka med LEGOS är förbi dags för många och jag bestämde mig att göra min egen naturlig storlek mini statyett kostym för Halloween. När jag planerat denna kostym, gjorde jag två för mig själv och en kompis så jag började arbeta på denna kostym tre mån...