LEGO vapen ändringaridag vi kommer att titta på ändringar för lego kanoner.
Se Steg
Relaterade Ämnen

10 coola Lego vapen

det är riktigt cool Lego vapen. Njut! :)Steg 1: Kniven Göra denna enkla kniv med en Lego vapen handtag och en Lego blad.Steg 2: Eldkastare Göra detta från en grundläggande Lego gun bifogas ett vapen handtag i fronten, då enkelt tillägga en flamma bit...

2 enkla men episka lego vapen - Sniper och automatisk pistol

i detta (mitt första) instructable, jag kommer att lära dig hur man gör två enkla men sval sett lego vapen.Steg 1: Bitar För sniper, behöver du följande:-2 scope-1 fat-1 klipp grejen-1 MegaFon-1 klipp fatFör automatisk pistol behöver du följande:-1 h...

3 enkel lego vapen

här är 3 enkla lego vapen.Steg 1: 1: a gunSteg 2: andra pistolSteg 3: tredje pistolSteg 4:de är alla kanonerna...

Awesome Lego vapen

Här är några awesome lego vapen som jag byggt. Hoppas du gillar! ;)Steg 1: TF2 soldat Detta är soldat från Team Fortress 2.Steg 2: Pyro Detta är en pyro. (inte från TF2)Steg 3: Special Forces Detta är en Special Forces trooper.Steg 4: RPG Ta pinnen u...

LEGO vapen

att göra tre cool och rolig LEGO vapen av min egen design är lätt. Bäst att använda Duplo Legos för de första två ändå.För att göra dessa Legos, behöver du:-Mycket av 2 x 4-Duplo Legos (valfritt)-Vissa 2 x 3 och 2 x 2-2 x 8-2 x 10Steg 1: Pistol/pisto...

Samling av lego vapen

här är några lego vapen för din lego krig instruktionerna är i bilderSteg 1: Flame Thrower för stekning fiender till en skarpSteg 2: AK-47 en badass gevärSteg 3: Sniper / SMG Steg 4: gevär Steg 5: Rocket Launcher...

Mini LEGO vapen

om dess en sak som folk gillar, det är mini LEGO vapen som kan hållas av LEGO killar (tror jag: P)Jag kommer att visa dig hur man gör några sorter som jag gjort upp mig själv (för det mesta)Steg 1: material Obs: detta är bara tillräckligt PEICES att...

Cool Lego vapen

detta är en fantastisk samling av vapen som jag använder i min Lego-modeller och jag har aldrig sett dem användas var som helst annars så jag tänkte jag skulle dela dem. Hoppas du gillar :) Jag har instruktioner för de flesta av dem men varianterna o...

Zombie vapen ändringar

har förmågan att ändra eller korrigera brutna vapen är en viktig färdighet att ha. Det kan bara rädda ditt liv i den kommande Zombie apokalypsen!I denna video, kommer jag att visa upp några mods jag har gjort.Steg 1: Machete: Handtaget för att min ma...

Vissa k'nex (och en lego) vapen

Detta är bara ett par k'nex vapen som jag gjorde tidigare veckan. först är ett basebollträ med en spik genom det. det är en robust baseball bat. andra är en mikro-k'nex kniv. Och tredje är en liten vikbar pistol som skjuter faktiskt ganska långt. int...

3 lego vapen

detta är min första instructable så vänligen inte vara för hårdSteg 1: gravitation hammare dessa är de delar du behöver för gravitation hammarenSteg 2: grav hammare delar för dvärg hammarenSteg 3: dwarven hammare delar för dvärg hammarenSteg 4: dvärg...

Samling av Awesome Mini Lego vapen

Steg 1: Sniper med BipodSteg 2: Flame ThrowerSteg 3: Guld RpgSteg 4: Mini pistolSteg 5: Grenade LauncherSteg 6: Sniper RifleSteg 7: Motorsåg Machine gunSteg 8: Random Machine Gun 1Steg 9: Random kulsprutan 2Steg 10: Hammare av dödSteg 11: Assault Rif...

Lego vapen och anpassat minifigurer

detta är bara en liten sammanställning av grejer jag gjorde en natt när jag var uttråkad. Vissa objekt avbildas här på är baserade på verk av Karl Instructable användaren en (faktisk namn slå honom upp) och ett företag som heter Arealight tullen (de...

Episka Lego vapen

Steg 1: Missil bärraket Steg 2: Double Blade Ax Steg 3: Dubbelsidig Ax Steg 4: Brand såg Steg 5: Scythe Steg 6: nunchaku Steg 7: Cool pistol Steg 8: Färdiga låter part...

Hur man gör Lego vapen

Steg 1: Mg42 Steg 2: Minigun eller den likadana Idk vad dess kallas dess på Cod Bo Tho Steg 3: Rocket Launcher Steg 4: Flagga...

LEGO Space-vapen

utrymme-vapen! Alla älskar 'em. Mina bröder och jag beslöt att göra en massa lego vapen, så här är några.Steg 1: Soldaten Till att börja med behöver du en minifigur som soldat/civil/vadsomhelst-killen. Jag använde en Rebel Trooper huvud, en armé hjäl...

Lego C3.1 Shotgun-armborst

detta är den första lego hagelgevär som faktiskt bränder en innesluten själv skal som frigör textstycken när sparken. Den bygger till stor del av min C3 design, eftersom skalen kräver en stor mängd kraft för att avskilja, som jag bara kan replikera m...

2 enkel lego technic guns

(Detta är min första instructable)Så många människor ber om Lego istället för Knex kanoner. Jag har sammanställt 2 lego vapen, ett enda skott, den andra semi-auto, för dig. Du kommer att behöva använda Lego Digital Designer för att visa hur man gör d...

C-2 hög driv Lego armborst

jag har lagt till stegen för C-2.1 addons också (steg 7-10). Dessa inkluderar en bipod (stativ), förbättrad syn, ammo innehavare och lager.Detta är andra armborst jag har gjort i C-serien. Det är mycket kraftfull och har många förbättringar över den...