Leksak bläckfisk garn docka. Ingen sömnad.Tillverkning är snabbt och enkelt. Det är en bra start hantverk projekt, som kräver flätor och knop, men ingen sömnad. Lite i detta projekt är kritisk, använda vad är till hands. Det är en underbar gåva för ett älskat en, perfekt för alla hjärtans dag, också!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppdaterad: tyg förvaringsbox med ingen handsömnad

uppdaterad: jag förbättrat instruktionerna och fast några fel. Hänvisas till detta instructable istället:Jag känner en liten gnutta som Houdini - jag kom upp med ett sätt att göra tyg ingen handsömnad och rutan ingen söm bindande...Här går viDetta är...

"Krigare" Vest (ingen sömnad)

gjorde min Son en krigare väst från filmen "The Warriors"Steg 1: Västen mall Som min mall använde jag min son västen och igång spårning, styckning och varm limpistol.Steg 2: Spetsar Används en svart spets och limmade runt kanterna med en limpist...

Hur man gör en enkel Rita sträng påse--ingen sömnad krävs!

jag har alltid älskat de liten och bekväm smycken påsar får du från smycken butiker som Brighton; Jag har återanvänt mig många gånger för att lagra min kamera, mp3 eller telefon. Nu kan du göra din egen Rita sträng påse hemma, ingen symaskin eller nå...

Mini hård täcker bokbinderi, ingen sömnad färdigheter krävs!

Denna tutorial visar alla steg du behöver göra en snabb och lätt bärbar dator med leveranser du har förmodligen ligga runt ditt hus. Dessa små böcker är ett stort projekt för en regnig dag eller uttråkad eftermiddag. Naturligtvis, detta är bara min m...

Leksak bil iPod/iPhone Dock

Hej!Detta är min första Intructable, så ha tålamod och/eller efter vissa kritiker även som återkoppling.Ledsen för min tyska-skolan-engelska!--------------------Jag såg mycket mycket bra iDevice docks och dockningsstation runt här, men de flesta av d...

Tyg stunt kite från början... Med ingen sömnad!

Här är en billig projekt som jag ursprungligen för en yngre publik (jag var glada över att bygga detta med min brorson). totala kostnaden var mindre än $40 inklusive några av de verktyg jag brukade bygga den.Totala bygga tid 6-8 timmar.Steg 1: Materi...

Omfattas jul Advent bok (ingen sömnad)

Jag fick en jul Advent bok år innan jag hade en familj. När min familj kom, mina barn älskade berättelser inuti och minnas jular förflutna från berättelser och lägga till fler historier.Varje år första efter trädet går upp barnen se till jul boken fo...

DIY | Gothic Skull & dubbade Spike Chocker (med ingen sömnad)

Hej killar!Idag kommer jag att visa dig hur man gör en ganska cool gotiska inspirerad chocker halsband, med absolut inget behov av sömnad! Vi håller det enkelt, med detta! : DDu behöver:-Hot lim och gun-Sax-Band-Ett urval av söta pärlor, nitar osv.-F...

LÄTT VIKING kostym: Ingen sömnad inblandade

denna idé för Viking hjälm har flyter runt i min hjärna för ett par år nu och jag fick äntligen att försöka ut för denna Halloween.Tja, som ni ser, det ser fantastiskt och var verkligen mycket lätt att göra. Basen av hjälmen är mitt kök stål bunke. J...

Hur till upcycle en oanvänd hoddie i till en laptop väska på ett enkelt sätt (ingen sömnad), med tillbehör slot!

Detta helt enkelt berättar hur du upcycle en oanvänd hoddie med ett tillbehör ficka, och en plats för laddaren.Du behöver:-Laptop-Outnyttjade hoddie (med huva strängar kvar)-Laptop charger(optional)-Laptop accessories(optional)Denna väska kommer förm...

♥ 1 minut BEACH mörkläggning (ingen sömnad) ♥

Detta är en riktigt snabb och lätt att beach mörkläggning.Det ser verkligen söt och du kan bära den på många sätt.Steg 1: Vad du behöverDu behöver:-en stor bit av jersey (eller någon ljus tyg, stretchig och som inte Frans);-sax;-måttband;-en bit av k...

Förvandla en Tee Shirt till ett linne. Ingen sömnad!

jag hittade denna design på Pinterest http://diydamsels.blogspot.com/2013/03/make-tank-top-from-guys-t-shirt.html?m=1 och provat ut. Super söt och lätt alltför stöveln. Njut!Steg 1: Välj Tee Shirt jag ville piffa upp min skjorta för den kommande färg...

Fixa din kardborrband sandaler för att hantera breda fötter

jag har fötter som är bredare än genomsnittet, och som de flesta wide-fot som lider, jag har lärt mig att leva med den. När du köper skor, det blir en storlek eller två större än normalt, och bara ignorera den enorma klyftan mellan tips på Mina tår o...

Gör en Awesome Chic och Elegant docka soffa (lätt-nr-sömnad)

Göra denna awesome elegant och chic 2 färger soffa för dina dockor och figurer.Det är lätt, billig och ingen sömnad krävs!Titta på vår video tutorial här:Eller hålla läsande för en fullständig steg för steg instruktioner med bilder.:-)Steg 1: Göra di...

Ingen sy Pac Man Ghost Finger Puppets

dag jag åkte till New York och gick till FAO Schwartz. Vad en fantastisk plats, alla skärmar och leksaker. Jag fick mig även göra din egen docka. När jag kom hem, blev jag inspirerad att göra några dockor. Detta är en No Sew inställning till finger p...

Garn Monster

Detta roliga lilla leksak gör ett stort projekt eller gåva för en ung grabb! Det är roligt, lätt att göra, och kräver ingen sömnad!Det också ser cool på ett nattduksbord och är ett bra komplement till vilket rum som helst!Steg 1: materialAllt du behö...

Gör en nr sy eller limma katt leksak

idag vi kommer att göra en katt leksak använder inget lim och kräver ingen sömnad.Steg 1: Allt du behöver är sträng och sax.Steg 2: Första start av slingrande snöre runt fingrarna 3 omkring 125 gånger.Steg 3: Få en annan bit snöre och knyta den runt...

Rippade Sweatpants Fix - utan sömnad

Jag slet en av mina favorit par sweatpants. Det händer, speciellt när de blir äldre. Det fanns dock ingen anledning att kasta bort dem eftersom de kan repareras på bara 10 minuter... utan sömnad.Material:Ett rippade par sweatpantsJärn-på lapp tejpEn...

Lätt nr-sy docka trosor

Upcycle gamla strumpor och spara pengar på docka trosor! Dessa är crazy-lätt, kräver ingen sömnad, och kommer inte att bryta banken!Steg 1: Du behöver SocksSaxSteg 2: skär Spänner över foten av strumpan, om 2-3" från tån.Skär små hål på sidorna av tå...