Lera skulptur med LED ögonBygga en person eller djur av lera, och sedan installera lysande LED ögon! Detta är ett roligt och enkelt projekt som du kan fylla i cirka en timme. Tillverkaren lär dig lite om kretsar och elektronik.

Valfritt steg: alla kan göra praktiken kretsar på en skärbräda, detta är praktiskt om du vill fokusera på att lära elektronik.

Extra funktion: om beslutsfattare kan löda går runt på egen hand, låt dem gå vilda och lägga till mer än 2 lysdioder, men om instruktören lödning för alla, föreslår jag att du håller dig till planen som tar en massa extra tid per kit om du börjar lägga till saker i.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Papper masker med LED ögon med Conductak!

Lägg till lite stil till din masker med lysande ögon och Conductak! Liten 3mm lysdioder lämna anständiga synlighet genom ögat hål, och eftersom denna teknik är löda gratis du kan lägga stil till en mängd olika mask material från papper till plast och...

Hades är Raven - robotiserade Korpen med LED ögon

Behöver pricken att göra dina Malificent kostym står ut?Eller vill du bara ha en awesome Halloween prop som kommer att imponera?Denna avskyvärda, robotiserade Korpen kommer att få jobbet gjort! Det tog lite tid men jag lovar er, resultaten kommer att...

Pop flaska spöken med lysande ögon

detta är min första Instructables artikel!Jag måste börja genom att erbjuda kreativa påverkan av webbplatsen ond galen vetenskapsman som främjade deras LED Ghosties på NPR radio show under 16 dag regeringen avstängning... så lite konstig slump både m...

Hur man gör två blinkande LED ögon med din Arduino Uno

Jag ska visa dig hur man gör två blinkande LED ögon.Steg 1: Anslut hårdvaraDu behöver:-Arduino Uno.-4 jumper trådar.-2 lysdioder (jag använde röda)-1 330 ohms motstånd.Nu följa detta schema för att ansluta hårdvara.Steg 2: Ladda programmetÖppna den A...

Hur man gör en Mini 3D lera skulptur

Kan lära sig hur man gör en 3D lera skulptur!Steg 1: Skapa din 3D form!Vad du behöver:1) lera2) sprayflaska och plast3) carving verktyg och nål verktyg4) penna och papperA) du kan använda någon typ av lera. Jag använder lergods eftersom vi använder d...

Super Mario Brothers Polymer lera skulptur

Välkommen kära instructable Lovin ' användare! Idag kommer du lära dig hur du skapar din egen Super Mario Brothers Polymer lera skulptur!Lektion idéer för konst utbildning:Återvinning (med trasiga Gem och burk lock)Lärande modelleringTar om armaturer...

Steg för steg skapa skulpturer med hjälp av 3d-modellering, 3d utskrift och harts brons gjutning

Hej,Jag är en digital konstnär och skulptör.Jag har alltid varit intresserad av möjligheten att förvandla mina bitar till konkreta modeller men på grund av den restriktiva kostnaden för 3d-utskrift jag har hittills endast kunnat återskapa bitar med e...

Arduino binär klocka med LED-matris

Denna webbplats har många fina inlägg som beskriver byggandet av armbandsur. Jag är oerhört skakig, emellertid, och har svårt med någon lödning. Jag ville därför göra mig från en 8 x 8 MAX7219-kontrollerade ledde matrisen.Steg 1: Läsa BCD binär klock...

Lägga till led ögon i din packman gost

jag gjorde det på Techshop! www.Techshop.ws på Shopbot CNC router. Alla gjorde en i klassen SBU. Men jag sätter LED ögon i min. Här är hur.Steg 1: leveranser1. gost (min var tillverkade av MDF)2. LED julbelysningen3. platta litiumbatteri4. högtalarka...

Färgskiftande box hyllor med LED-strips och Arduino

Obs: detta instructable är en del av en tävling fram till 7 juli. Om du gillar det verkligen, kan du rösta på det övre högra hörnet.Detta började som jag behövde en extra lagringsutrymme nästa och över ett skrivbord, men jag ville ge det några specie...

IPhone laddar dock med LED

I denna DIY handledning kommer jag att visa hur du gör din egen laddning docka med LED-lampor.Min docka är gjord för en Iphone 6s plus, så någon telefon med 8 av 16 storlek passar.För din egen telefon kan du enkelt justera storleken på de saker som j...

Halloween talande skalle med animerade ögon

För Halloween gjorde jag en talande skalle stötta med en rörliga käke och animerade ögon som reagerar på dörren knackar. Det kom från mitt intresse för Arduino mikrokontroller.I princip jag fick en Arduino ombord och skrev en del C kod för att styra...

Växande växter med LED lampor

i detta instructable jag skall visar hur man odlar små växter under härliga sken av LED-lampor. Woop!Steg 1: Introduktion Först och främst... Hallå!Detta är min första instructable (lång tid läsare, första gången "faktiskt-post-anythinger", jag...

DMX-512 LED-Controller med LED-skärm

En kompakt, lätt att montera, LED-Controller utgångar TTL PWM signaler för röd, grön och blå lysdioder. PWM signaler kontroll LED Drivers (Output styrelser, MOSFET/motstånd baserat förordning eller konstant strömregulatorer), som är utvalda baserat p...

Ersättning för kirurgiska lampa lampor med LED krets

steg för steg instruktioner för att bygga och implementera den kirurgiska lampa lampa ersättningssystem med en LED krets utvecklats av Mohammed Shafir och Zoe Englander som en del av kursen BME 262-Design för utvecklingsländerna på den Pratt School o...

Enkla Ni-cad batteriladdare med Led indikator

detta är en enkel Ni-Cad battery charger krets med Led-indikator. Det är inte en automatisk laddare men när batteriet är fulladdat led lyser och du måste stänga av den manuellt. Använd en 3mm röd ledde och Använd en 9v transformator för strömförsörjn...

Custom köksön med LED-belysning

::: Bygga en köksö med LED accent belysning och krukor/kastruller hängare.:::Detta var min egen köksö att jag fick kreativ frihet. Klienten vill jag göra vad jag ville göra. Hittills är fortfarande min favorit del.Material som används:-3 typer av bam...

3D skanning, 3D render lera skulpturer i rostfritt stål via digital renderingar för en art förslag

Jag är en konstnär med utbildning i traditionell målning och skulptur, efter att ha avslutat School of Visual Arts med en BFA i målning.Efter att ha arbetat på en Jeff Koons studio för mer än två år, fick jag intresserade av den digitala sidan av kon...

Graverade akryl med LED-lampor på MauiMakers!

Detta projekt skapades under Maui beslutsfattare "Dremel bygga dag" med hjälp av några awesome Maui beslutsfattare (Brian, Lorayne, Laura, Jerry och alla andra närvarande!). Jag lärde mig att använda Dremel rotary och multi max verktyg och kom h...