Levande målning tillverkad av suckulenterigen en utomhus instructable. En levande väggmålning tillverkad av suckulenter.

Lista över ingredienser:

 1. En gammal van Gogh med ram eller endast ram
 2. Några skrot plywood
 3. Några skrot batten eller vad du har liggande
 4. En gammal plast shopping väska
 5. Metallnät
 6. Naglar
 7. Staples
 8. Måla / sko mitt / sprayfärg / olja
 9. Limning adhesiv
 10. Suckulenter
 11. Mark
 12. Substrat

Kom så går vi!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Saftiga Wall Art

beslutat att göra vissa levande vägg konst med suckulenter. Den här gången var mer av ett experiment för att se hur det gick. Jag har sammanställt en steg för steg instruktion om hur jag gjorde min egen living ArtBox att hänga på en vägg.Som en not g...

"Rainbow Lily" silkesmålning

Silkes målning är en underbar konst som gör att du kan spela med starka färger och uppnå fantastiska resultat på kort tid med liten eller ingen erfarenhet. Jag undervisar silkesmålning regelbundet till vuxna och barn och älskar att se rädslan för mål...

Mystic Herren kostym: horn, armor, silkesmålning + mer (oh min)

att man gör en galen kostym, mer eller mindre från början till slut, med några roliga tekniker för att överraska dina vänner och blanda ihop dina fiender. Kondenserad version av fyra månader av mitt liv, prydligt förpackade för din bekvämlighet - eft...

Hur man gör målningsbara kroppsfärg: hög kvalitet, smeta ut bevis, levande färger och metallic

Hej, är mitt namn Chelsea Lee Gilbert; och detta är min allra första Instructable.Vänligen njuta av den. och om du utveckla på denna idé länka här och kommentera så vi alla kan lära sig från dig!Om du inte förstår något, ska fråga i en kommentar neda...

Bygga en Pocket joniserande strålning detektor (PIRD)

besök min youtube sida för cool projekt och mer: http://www.youtube.com/channel/UCksEFn8xaLP0z4rsiHa9zcA?feature=mheeI detta instructable jag kommer att visa hur man bygger en pocket strålning detektor eller "PIRD." Delarna för denna strålning d...

5 enkla steg för att göra en levande saftiga krans

Du kan göra denna underbara krans i 5 enkla steg och under en timme!Steg 1:Som ni vet, är jag en saftiga galning. Jag har många av dem planterade i min trädgård och i krukor. Jag hoppa på möjligheten att göra något med hjälp av dessa intressanta, tål...

10W RGB LED-ljus målning multiverktyg

Måla med ljus eller 'Ljus målning' använder ljus där en traditionell målare skulle använda färg, så i ljus målning i stället för en traditionell pensel konstnären använder en ljuskälla. bara om någon ljuskälla kan användas som ett ljus målning verkty...

Hemgjord knight dräkt tillverkad av vad?

Senaste halloween jag frågade min tre år gamla vad hon ville bli för halloween. Hon sa "Jag vill vara en knight." Så är här vad som kom ur huvudet! Hoppas ni gillar det! Jag tror med vissa grundläggande kunskaper som alla kan göra detta med en l...

Familjen Version av TINY House levande

Jag slår vad du har sett bilderna och guider hur man gör egna små hus av en liten trailer. Små hus är bra för levnadskostnader och att hålla saker enkelt. Många små hus är mellan 200 till 400 kvadratfot. De flesta små hus finns också för en person el...

Lätt möbler målning

jag vet vad du tänker: som skulle genomföra den skrämmande uppgiften att måla möbler när ikea är levande? Tja, om du läser detta Instructable, är lik du har övervunnit denna inre debatt!Måla möbler kan andas liv i en tråkig pjäs, samt göra ett stort...

DIY levande valentine

vår inspiration: en färgglad levande hjärta!Steg 1: Samla dina leveranser. -hangable hjärta ram färdigförpackade med mossa-cirka 50 saftiga sticklingar-chopstick eller pennaSteg 2: Ordna de saftiga sticklingarna på torr mossa. Bara plocka upp dem och...

Göra en grönsak väggmålning, motverka kaniner

Originaly skapas för att skapa en utbildning, ännu omstörtande, lever sculpure utanför en klass skolmatsalen, denna själv existensnivå vertikala salladsbar skapar samtal om hälsosamma måltidsalternativ och ökar accesibilityen för dem som kanske annar...

Suckulenter i trädet svampar

En sammansättning av ett saftigt planterade i en träd-svamp kan ge en touch av vildmarken på något utomhus. Perfekt för ett trästaket eller en gammal stubbe någonstans på din fastighet. Tänk på att svampen kommer så småningom behöver bytas om den int...

Suckulenter i vardagliga behållare

lägga skönhet till du levande utrymme med hushållens behållare.Steg 1: Prep Vad du behöver: mark, saftiga växter, stenar eller stenar, behållare i alla storlekar.Steg 2: prep behållare Lägg stenar eller stenar, detta kommer att hjälpa till med vatten...

Designa din egen logotyp och göra en målning stencil

lasrar och plottrar kan vara dyrt! För de flesta av oss vill vi gärna ha användning av en, det är bara verkligen inte ett ekonomiskt val för den genomsnittliga hemanvändaren. Så hur gör jag få en professionell söker permanent stencil för marknadsföri...

Nätverksansluten strålning detektor: Känna kosmisk strålning på fingertopparna

* Uppdatera (12/23) *: Just gått in i den "skyddade" konkurrens - skydda dig mot strålning och rösta på mig :) TackObs: Detta är min allra första Instructable! Jag kommer att vara mycket lyhörda för feedback på hur man kan förbättra projektbeskr...

Steampunked-levande ljus

Hej allaEfter en lång vintern jag tillbaka igen :-)Några dagar sedan en god vän till mig bad mig att uppfinna en maritim stil steampunk ljus för att dekorera en captain´s levande ljus middag.Han ville tjäna några drinkar och snacks ombord på en vikto...

Modell målning tutorial 1/24 skala.

Hej alla, Välkommen till min första "vänners kompatibla. Jag målade denna Tamiya för min gubbe Scalextric spår nyligen och använde några tekniker som är nya för mig. Det är också första gången jag har målat i skala 1/24. De processer som jag har anvä...

SPUNNYS - rymden hantverk: alien och astronaut docka målning

Alla älskar rymden hantverk! I denna tutorial, vi ska skapa en liten scen med en väldigt cool seende alien och en hans astronaut kompis.För docka tomrummen använder vi Spunnys. Spunnys är lite tre dimensionell former som är tillverkade av papper som...