Lightning lie, A Knex bult åtgärd gevärjag har precis avslutat denna sak nyligen, så jag ville dela den med I'bles.
Detta är min Knex bult åtgärd gevär, som också har ett löstagbart magasin.

Fördelar:
-Ett trevligt utbud, 60-75 fot (med banden jag använder) om du vill ha längre, du måste sätta något slags kraft-styrketår på bitar eller kommer de att sluta bryta: P
-Robust pistol, 5 lager
-Sant trigger, Bolt action
-Borttagbart magasin (idk om det är ett proffs, några Ja, men det beror på dig)
-Järn sevärdheter
Nackdelar:
-5 runda magazine :( (men mag är enkelt moddable att rymma större mängder av kulor varje gång)
-Lite stor när i sniper rifle tillstånd (Tja.. .dess ett prickskyttegevär... så..)
-Tar lite tid att sätta på sniper delar.. .men jag ska försöka fixa det senare
-Bruten. Vändning. Stycken. Dang jag verkligen börjar under-uppskatta dessa saker, men jag är säker med tid jag kan hitta min väg runt detta. :P

Relaterade Ämnen

Knex bult åtgärd gevär

The gevär utformades ursprungligen Barrett 50 cal. prickskyttegevär utan fat allvarligt minskad noggrannhet och power så jag tänkte att det skulle vara bättre som en automatkarbin. Om jag får ett genomsnitt av över 4 stjärnor i de närmaste 7 dagarna...

Knex bult åtgärd gevär 1,0

kunde inte hitta en på internet så jag gjorde en....

Knex Double Shot Assualt gevär

Hey guys jag har precis avslutat ett nytt projekt som jag har jobbat på ett tag nu. Det är Knex Double Shot geväret! Det använder en laddning handtag som på skott-bågar att kuk två bränning stift på en gång. Den enda stora skillnaden mellan en shot-b...

Knex XM8 10 skott gevär 1,7, av bannana uppfinnare.

Detta är en sann trigger 10 runda knex gevär. Det ser ut som en XM8 mest bland andra vapen så det är vad jag kallade den. Denna pistol har mycket god effekt och hög noggrannhet. Det är lätt att kuk och aldrig sylt. Jag hoppas du njuter och glöm inte...

Knex Gun: The Kinetic gevär

Hej K'nex gemenskapen!Kinetic geväret är äntligen här! Till er som har väntat sedan jul för mig att skriva detta vill jag säga att jag är ledsen kunde inte det ha postats förr... Jag helt enkelt har för mycket som händer på i mitt första år på gymnas...

Lightning II XL KNEX prickskyttegevär

baserat på ram och laddning handtag mech av gevär Lightning Lightning II är ett prickskyttegevär som kommer att decimera fiendens från utbud.Vad har ändrats från den Lightning geväret?Utökade fatMindre magÄndrade trigger och varbygelnKinden resten på...

Knex hög drivs gevär

detta är en mycket hög driv knex pistol med mycket god noggrannhet inte jag responsibal för någon skadar göra till denna pistol. Det är makt ful skjuter det igenom en kort ombord från 10 ft awaywith olika ammunition ammunitionen är bara en sharpend k...

Knex pump action assualt gevär

Knex pump action gevär enkelt och fungerar väl. vänligen kommentera och hastighet.proffsensanna triggermycket bra utbud med några gummiband.kraftfullsnabb att ladda ommag som inte har en skjutbogserare stack ut bottentio skott magkan läsas framifrån...

Knex m18d rbg semi gevär

våra bästa knex pistol ännu...semi automatisk...en kombi av den:M4, ak47 och g36e...Vi presenterar stolt:KNEX M18DPro:att mycket arbete skrivernackdelar:Det är inte skott knex men gnuggar.Det är lågt på del räknas!och du kan göra som en miljon olika...

Knex Gun KN-13 gevär

jag har varit en del av K'nex pistol scenen ett tag, men detta är det första projektet har jag beslutat att lägga. Lemme veta vad ni tycker, och vädret skulle det vara värt det att börja göra mer + instruktioner. Sidoanteckningar:-använder enkel bloc...

Knex pistol, Doofkiller Mk1, gevär med lagring i lager

detta är min första pistol på denna webbplats men jag byggde min deagle först, jag wil inlägg efter detta, ca 30 minuter.ProffsenJag har gjort en mini som är ultra korrekt.Hyfsad precision med tillräckligt band.Bra starter gevär.Bra med min deagle fö...

Knex spaken-action shotgun/gevär

detta är min första instructable så vara trevligt. Ändå denna pistol har:1. flyttbara mags, artighet av Killer_Safe_Cracker2. en spak mekanism för att underlätta stängning (jag vet det är inte sant spaken åtgärder som det doest kammare ett skott som...

Mods till 118118's bult åtgärd gevär

Här är mods till 118118's bolt åtgärd gevär.Steg 1: Här är den omfattning mod.Steg 2: Här är fat mod. Allt du behöver göra är ad stavar och kopplingar på toppen och botten att ge mer stabilitet och bättre sikta....

Semi-auto knex rbg dubbla pistoler/gevär

har en ny bränning mecanisem designad av mig. bränder gummiband men jag jobbar på en mod att göra det avfyra ett spö med en kontakt på baksidan. lång fat mod kommer snart!!!Steg 1: rubberband innehavaren the part on the front.Steg 2: machanical delar...

Storm 222 V1.1 knex pseudo semi auto gevär

Hej killar, detta är min tredje instructable, och tredje av fem i storm serien. Jag anser att detta gevär är först i sitt slag. Den använder en mekanism att jag uppfunnit, och en liknande en till detta släpptes av banan uppfinnare, men den använder s...

Knex M47 magazine, syn, GEVÄRSSTÖD MOD

heres hur till tillägga en tidning till din M47.Detta innebär att omarbeta fat och pumpSteg 1: tidningen 1. göra 2 av dessa2. ovanifrån av steg 13. Anslut två styckenSteg 2: fat 1. göra detta2. för att göra detta måste du halshugga vissa nyanser av g...

Knex singeln sköt gevär

Hej, här är en cool pistol jag gjort i som 1 timme, så hoppas du gillar...

Min första alldeles egna knex pistol, The Tr8 gevär P.S. Jag behöver ett namn (preview) ☺

eller vad jag har gjort. ☺ jag har ge kredit till JhonnyBGood. Han gjorde ett bra jobb på barrell. och jag gjorde hans instruktioner för konkurrenten rivaliserande 107before jag gjort del av denna pistol. ☺Steg 1: Kommentar om vad jag ska arbeta. Som...

Knex arisaka gevär

dess bokförda!!!min nya gevär!Det är en replik av arisaka typ 38 bult åtgärd gevär.här är min första replik så vänligen inte vara så svårt.Pro:-röd stav skytte-tillförlitlig-snygg-fungerande sevärdheter-BAJONETT!-spänner över 90 fot-skjuter tråg en k...