Lila foto Frame(easy to make)



mycket lätt och vacker...:) ni luv det efter att din egna 1..:)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lila blomma Necklace(very easy to make)

det är en lila blomma halsband som är ganska lätt att göra... och ser vackra... u ser underbara med detta halsband med matchande klänningar..:) Så,, ni alla borde ha ett försök..:) :)Steg 1: steg 1... Material nedded-1-lila pärlor i 2 storleken (stor...

Puzzle tube foto framer

Jag var leka med ett ifyllt 1000 bit pussel när det var dags att packa, beslöt jag att rulla den till ett rör när reflektion fångade min blick.Jag tittade igenom röret och blev inspirerad att göra detta Instructable, reflektion gjorde en intressant r...

Easy-to-Make Skeleton Costume

(this is posted by my brother)Detta är min första gången att göra en kostym från grunden. Det är ett ganska lätt projekt, tar förmodligen mindre än 7 timmar att göra, och kostar mindre än 10 dollar.Du behöver:-kartong som du kan klippa i 1 1/2" band...

Windows Movie Maker handledning

Har du någonsin velat göra en video att lägga upp på YouTube, Twitter eller Facebook? Med denna handledning kommer du att kunna lägga till musik, övergångar och effekter till bilder och videoklipp för att göra roliga videor att dela med dina vänner....

Hur du sätter ett foto till en Polaroid med Photoshop (Photojojo tävling!)

Någonsin undrat hur du kan göra en digital bild till en Polaroid? Här är ett enkelt sätt att göra det med Photoshop. Snälla rösta om du gillar denna post.Steg 1: Justera bildstorleken Öppna din bild i Photoshop och sedan använda funktionen Beskär på...

Rustik Picture Frame

Vi hade några "Old Tyme" bilder tagna på senaste semester. Vi köpte ett par utskrifter av våra pojkar att ge till mor-och farföräldrar. Jag bestämde mig att göra vissa ramar för dem.. För att hålla med temat "Vilda västern", tänkte en...

Jul dekorationer med kaffekoppar

varje så ofta jag söka igenom de tävlingar som för närvarande anges och se om jag har några specifika idéer som passar i linje med riktlinjerna. Några gånger har jag sett en tävling kommer, och bara komma med en bra idé för det i efterhand.Ett tag ti...

Topp 10 kvalitet Photo Editor app för Android

Top 10 kvalitet Photo Editor App att göra dina bilder perfekta-Andro rotVarje gång vi inte reser med en kamera och bärbar dator. Och vi använder vår mobiltelefon eller Smart telefon för fotografering. Alla Smartphone har förmåga att fånga, redigera o...

Vad är det minsta överlevnad redskap ni kunde bära? Den viktiga EDC Pocket

som en överlevnad strateg, det värsta problemet är att få min egen familj att lyssna och ta vad jag säger på allvar om överlevnad kit och beredskap. Även min fru var långsam att anamma vad hade plötsligt insåg jag när jag såg återhämtningsinsatser ef...

A1.2 Mini Lego Assault armborst

detta är den andra ändringen av A1, och förmodligen den mest betydande. Denna nya armborst kan demonteras i 5 bitar, och sedan ihop till armborst i under 30 sekunder (mitt rekord är 27 sekunder ändå). Det finns också en ny typ av utlösare: en modifie...

Vegansk Marshmallows

varje gång jag bakar något min flickvän begär att jag göra det vegan. Jag brukar bara fnyser åt henne och påpeka att "inte du även vegan! Jag tror inte du är även vegetarian. Nej!" Då kontrar hon normalt att "vegan öknar är yummy".Så h...

Mini klädnypa katapult och armborst

några dagar sedan jag gick till en lokal stormarknad och jag såg att en hel förpackning med 50 klädnypor kostar bara 3zl(1$) så jag bestämde mig att köpa dem som jag kunde göra en massa saker från dem och de var billiga!Så efter lite tänkande kom jag...

Rainbow Loom™ totempåle armband

i den här stegvisa guiden, jag kommer att visa dig hur man gör en regnbåge vävstol totempåle armband.För detta armband kommer du behöver-38 svart gummiband, 9 röda gummiband, 9 orange gummi band, 9 gula gummiband, 9 gröna gummiband, 5 blå gummiband o...

DSman195276's prickskyttegevär

bra, jag slutligen sett till att göra och slutar min prickskyttegevär. Det bygger bort av M24 SWS (Sniper Weapon System). den har ett tåg ungefär som den KILLERK magnum, gångjärn rumpa plattan, löstagbar bipod, flyttbara omfattning, bekväma handtag,...

K'nex Pistol med tidningen

Hej detta är min första instructable så gå lätt på mig. Om du har några frågor eller tips bara fråga eller berätta. Det är en stor pistol. har en hel del makt. stor noggrannhet. sanna trigger. Jag vet att denna tidning som används av en massa människ...

Mer effektiv Bullpup Sidearm

efter flera försök att göra en mer effektiv bullpup vapen kom jag till en design som jag gillade.TruetriggerTrattens matasBränder blå stavarSteg 1: På handtaget follow picturesSteg 2: Ram och Ammo GöraRam har (blå spacer, gummiband, blå spacer, rubbe...

Nya jose halapeno på en pinne hur man gör.

OK ni, nu jag kommer att visa dig hur man gör honom. Följ bara bilderna.PLAESE KOMMENTAR!!! OH YA, HAN ÄR OCKSÅ PÅ YOUTUBE OCKSÅ!!!Steg 1: Toppen av huvudet. You should be able to follow the pics.Steg 2: Ögonen. These are pretty easy to make.Steg 3:...

C3.3 dödliga Armor-Piercing Lego armborst

detta är den tredje (och sista) mod av C3 armborst, och är den mest kraftfulla jag någonsin gjort. Denna armborst skott vässade knex bultar eller pennor, vid höga hastigheter. Armborst kan avfyra 60 + fötter och har 9 gummiband hopbundna i 3 uppsättn...

Gör din första allvarliga förstärkare

Jag gjorde det! Jag har alltid velat att bygga min egen förstärkare, och nu, äntligen, jag gjorde en. Det är min första "allvarliga ljud" projekt någonsin.Detta projekt var skrämmande för mig. Det fanns en lucka mellan att köpa delar och faktisk...