Lila Pioneer marionetti den här guiden kommer vi ge dig tillbaka i tiden att göra en lila Pioneer marionett. Att börja här är några saker du behöver:
-A puppet huvud och kropp mönster, jag använde den här bra gratis mönster, http://bashfulpuppet.blogspot.com/2008/07/head-pattern.html. Du kan också köpa ett mönster av projektet puppet.com.
-1/2 "poly-uretan skum (få på tyg eller hantverk butiker, kommer vanligtvis i grönt)
-Fleece ditt val av färg eller vit antron fleece om du planerar att färga (jag köpte antron fleece, som är en högre grad av fleece, jag köper min antron fleece från i rutan Puppets.com)
-RIT DYE, jag färgade mitt tyg till 538 färg http://www.ritdye.com/colorit_color_formula_guide
-Sax
-Kontakta Cement
-Fisk filtrera slangar
-Lina
-Docka peruk eller hår förlängningar
-Plast hantverk ögon (jag köper min från i rutan marionetter)
-Skumgummiplatta
-Röd Fleece
-1" Styrofoam bollen
-Baby dukar eller göra egna dukar
Låt oss komma igång!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade gjorde lila Minion marionett

detta är en marionett som jag gjorde för en speciell gåva. Det var ett mycket givande projekt på grund av anledningen till att jag gjorde det och mycket uppfyller när jag lade fram det till dess mottagare. Eftersom det finns ingen lila undersåtar att...

Rodney lila Fig marionett

ingen respekt. Ingen respekt alls. Varför får den Kalifornien Russin i rampljuset?Ja, detta är fikon. Andra frukt.Göra en fig marionett att komma in på lagen och har de andra killarna gör öppningen sång och dans.Steg 1: En scrappy karaktär... Behöver...

Dum fågel Marionette tutorial!

Göra en superenkel marionette!Roligt för barnen att använda och perfekt storlek!Jag tror denna dum fågel ser lik Kevin från upp.Du kan göra färger för att matcha!Går och plockar med enkla kontroller och liten nog för små händer!Bra för fingerfärdighe...

Dragon head marionett för Shrek musikalen

H. Detta är min första instructable. Hoppas du gillar!Jag började ett nytt jobb på en skola förra året som ny Art Technician. För julshow gjorde skolan Shrek musikalen. Eleverna och jag producerade uppsättningen och rekvisita för produktion. Inkluder...

En björn eller en marionett

det finns något speciellt med att ge och ta emot en handgjord Björn, en Björn med karaktär. Jag gav min bear och marionett till min mor och hon älskade det!Steg 1: Dags att börja Första du behöver är... dina leveranser! Gå och hämta din sy-kit.Du beh...

DIY Muppet marionett

Det är dags att spela musikDet är dags att tända ljusenDet är dags att träffa Mupparna på Mupparna ikväll!Chansen finns, om du har ett barn under de senaste 50 åren eller så, du kanske är bekant med ljusa och färgstarka världen av Jim Henson's fleece...

Påsk kanin Finger marionett

Hej! Jag ska visa dig hur man gör en söt kanin finger marionett till påsk som du kommer att älska. Denna docka kan vara enkelt skräddarsydda (t.ex. det behöver inte vara lila) och att göra korgen är valfritt!Hoppas du njuter!Vänligen kommentera, följ...

Bygga en Beastie kallas kex: en marionett bygga.

Hej Instuctables! Jag fick sådan underbar feedback från er alla med min allra första marionett byggnad inlägg! Tack! Så, här är en närmare titt på ett annat marionett byggande.Steg 1: Idén Detta är inrättandet av "Biscuit" en marionett monster i...

TW RGBLT LED marionett

Tinky Winky är verkligen en RGB LED på regnbågens spektrum men är stolta över att vara lyste upp i lila. Ingen fråga att TW är unik. TW ses ibland bära omkring på en Ruby Red LED plushie följeslagare. TW är på talk krets föreläsa om elektronik och ka...

Mr Hat marionett

Mr Hat är en populär karaktär på TV Visa South Park. Han är en marionett och finns oftast med Mr Garrison, som bär honom på handen. Det är inte alltid klart om Mr Hat är bara en marionett eller om han är kapabel att göra saker på sitt eget. Denna upp...

Marionett handskar/vantar

dessa är riktigt mysig handskar som förvandlas till vantar--- och de dubbla som marionetter! perfekt för alla åldrar :DSteg 1: Vad du behöver Först måste:-nål och tråd-fleece (1/2 gården per handske eller 1 yard för 2 handskar)-symaskin (tråd och mat...

Anime stil marionett ögon

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag göra ögonen marionett. Det har varit över 6 år sedan jag har aktivt gjort dockorna och har sakta börjat komma tillbaka in i den. Tillbaka då jag gjort en grov blogginlägg om hur jag gjorde dem, och återbe...

Hur man bygger en kvalitet marionett

Ulf Lundell har haft en enorm inverkan på vår kultur. Så mycket så att Smithsonian har en utställning som beskriver hur Mupparna har påverkat vår värld. Skapelser av Jim Henson har säkerligen påverkat mitt liv.På grund av Mupparna har jag en kärlek t...

Lera Finger marionett peruker

Hej, jag bestämde mig att göra lite lera finger marionett hår, som alla kan göra för deras nästa finger marionett show. Jag kommer att visa dig hur man gör dem i några enkla steg. Njut av!!Steg 1: Börja med två bitar av lera som rullas till bollar.Hi...

Lila Minion

min 6yo gick som en ond lila Minion för Halloween i år. Alla barnen gick galen för det och han hade roligt....

8' Jack Skellington marionett

inspirerad av den senaste 3D-återutgivningen av Nightmare Before Christmas och ett foto av en liknande marionett, här 8' Jack Skellington marionett var faktiskt en sista minuten kostym idé som min fru och jag tillsammans på ett infall under loppet av...

Alien Optimus marionett

utlänningar frustande av människors kistor. Vem älskar inte 'em?Denna främmande * marionett gjordes ursprungligen som en del av min djupa "deep sea diver / alien offer" Halloween-kostym, men det var så tidskrävande att jag ansåg att det var ett...

Påsk marionett!

Steg 1: material 1 strumpa 1 uppstoppade djur/påsk dekoration chick 1 färgglad scarf 1 bomullstuss eller piprensare (scrunched till en boll)Steg 2: strumpa Börja med strumpan du vill arbeta med och placera den på din hand i en bekväm ställningSteg 3:...

Bygga/aktivitet: Sträng marionett

designa dina egna dockor och föra dem till liv med hjälp av sträng! Stegvisa instruktioner finns på Design Squad hemsida.Här är vad du behöver göra din sträng marionett!-3 raka sugrör (2 smal, 1 större)-Fiske linje (eller tunn sträng eller tråd)-Sax...