Lilla Monster bokdessa böcker var inspirerad av, och skapat för min son, och hans bästa vän. Både stora Harry Potter fans!

En dag min sons bästa vän, visade mig hur han använde post-it lappar för att hjälpa honom komma ihåg läxor och andra skolar relaterade importantnessen. Inlägget konstaterar det var lättare att sin agenda, eftersom när han kom ut, han kunde ha glömt vad det var han behövde för att skriva.

Jag trodde detta skulle vara en bra strategi för min son också när han kommer in skrämmande mitten skolan nästa år, men det kändes som det skulle vara roligt att gussy dem upp lite. Så skapade jag monster "Post-it notera täcker". Jag gjorde en för min son, och en som tack för sin bästa vän.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den monstruösa, flytta, Monster bok monster

Hej igen och Välkommen tillbaka för vår uppdatering på vår Monster bok av monster Instructable! I våra tidigare Instructable presenterade vi med att skapa utsidan av våra Monster bok av monster. Medan googly ögon och lera tentakler skapade en läskig...

Monster bok monster Harry Potter DIY | CassKnowlton

Jag har alltid velat Monster bok av monster i min Harry Potter minnessaker samling, så nu har jag ett hem gjorde en som jag älskar!Var noga med att kolla in min senaste Harry Potter DIY video med mer lätt DIY!Steg 1: Jag hittade denna trälåda från mi...

Monster bok monster

Alla älskar min Monster bok monster så jag tänkte jag skulle dela hur jag gjorde honom! Jag har också gjort vissa mini versioner på fotoalbum och de blev riktigt söt också. Det är den perfekta prop för en Harry Potter part, eller bara som en Hallowee...

Monster bok monster rutan

"Vad sägs om dessa Monster böcker, eh? Assistenten grät nästan när vi sa att vi ville ha två."Ron WeasleyJag behövde en liten ruta att hålla min klistermärke i den. Idén kom från en leksak, en Monster bok formade leksak, där du kan hålla saker.D...

Super lätt lilla monster vän

denna super lilla monster critter är den bästa vän du någonsin kan önska det är så superenkelt och det tog mig 1 minut att göra.behöver du;massor av ullen lång strumpaen bobble eller gummibandfilt eller pappertejpnågon form av penna, penna, markör el...

Besatt lilla Monster

Detta besatt lilla monster kommer skrämma dina trick eller treaters när det kommer till liv & talar till dem. Jag gömmer honom runt hörnet från några buskar redo att skrämma intet ont anande offer när man säger "Hej, vill spela" och skrattar...

Monster bok ärm med bokmärke tunga

Nyligen har jag använt en massa små tidskrifter och skissböcker att hålla reda på arbetet anteckningar och min hemliga listor över x-mas presentidéer. Jag har också en hel del fuskpäls rester som inte är tillräckligt stor för att göra en annan plysch...

Fullt fungerande Monster bok av monster

Hej fans av Harry Potter. Jag har gjort en fullt fungerande bok Monster av monster. Den rör sig och det öppnar och stänger munnen som du kan se det i videon ovan.Jag vet att det finns en hel del instructables om hur man gör Monster böcker av monster,...

Leriga lilla monster...

jag gjorde denna lilla valp baserat på den lilla söta lilla som alltid gillar att få i trubbel bebis jag har....

Maurice lilla monster

BASEBALL kort jag älskar BASEBALL kort!!! GOT'EM GOT'EM NEED'EM GOT'EM Hej mitt namn är Smeech en sjuk att visa dig min Maurice kostym hoppas du njuta!!!Steg 1: Horn en speedo mössa För hornen jag använde molding clay som du baka i ugn. Jag började m...

Cookie Monster muffins

Cookie monster muffins har varit på mig ända sedan vi började cupcake utmaningen. Jag älskar absolut cupcakes, men den här gången ville jag fokusera mer på inredning än smak. Om du har en läcker cupcake recept, Använd gärna det här. Jag betalade vörd...

Boggle Gumdrop Monster

efter att skapa min första amigurumi monster, jag blev besatt av söta, lilla monster och ville göra mer. Jag började doodling (inte så skickligt) i min skissbok döda ting som jag hade runt omkring mig. Jag antar att jag hade ätit gelékarameller efter...

Animatronic Christmas bok "Elf själv"

Varje år jag vilja göra en julklapp till min fru, medan jag hade ett par idéer i mitt huvud jag minns att hon älskade de "Elf själv" e-postmeddelanden så mycket så jag även om jag kanske kunde göra en faktisk en.I slutändan tror jag det blev bra...

Monster huvor! Hålla sig varm och ser AWESOME i kallt väder!

Monster i huven.Jag ville göra Monster huvor ett tag... det tog baranågra dagar av minusgrader att motivera mig!Alla utformade egna huvor.Vi alla kom in på roligt!Och som vanligt finns det massor av bilder! Spänne upp!Steg 1: Skissa på din idé! Att b...

DIY Monster boken monster

För Halloween i år omfamnade vi vår kärlek till Harry Potter att återuppliva ett tidigare halloween monster projekt (finns här). Återuppfunnit med 100% muggle varumärke crafting leveranser, är våra Monster bok monster säker på att bedöva alla hallowe...

Gör din egen Monster Kit

YuKonstruct sammanställt "Gör din egen Monster" kit för en av våra all-åldrar craft nätter. Att göra monster är kul för beslutsfattare i alla åldrar!Dessa kit, allt du behöver för att designa och göra en liten filt monster, skulle vara bra för a...

Louie: En Amigurumi Monster

en massa människor verkar rädd att prova amigurumi och jag ville göra något ganska naivt men som fortfarande hade hyfsad effekt och kan få andra entusiastiska över denna typ av virka arbete.Ange Louie, samma namn som jag gav till min monster.Han är b...

Garn Monster

Detta roliga lilla leksak gör ett stort projekt eller gåva för en ung grabb! Det är roligt, lätt att göra, och kräver ingen sömnad!Det också ser cool på ett nattduksbord och är ett bra komplement till vilket rum som helst!Steg 1: materialAllt du behö...

Rörliga Monster ögon

kväll medan du tittar på Monsters, Inc. med några av mina tjejkompisar, jag hade en lysande idé för min Halloween kostym använder min favorit Necomimi headset! Jag bestämde mig att skapa min egen version av Sulley! Här är stegen tog jag för att skapa...