Lilla skogshuggare och träddessa kostymer var mycket roligt! Vi ville tänka på en föräldrar mot barn tema. Med en av pojkarna försöker ständigt klättra oss och den andra alltid försöker hugga oss ner på våra knän, skogshuggare och träden verkade mest lämplig!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Avläggande av examen gratulationskort och fotoram

ClipArt kan användas för så många saker. Jag kommer att utveckla instruktioner för att hjälpa dig genom med ClipArt och Photoshop Elements för att göra stora scrapbooks, gratulationskort och mycket mer.Jag använder Photoshop Elements utgåva 7. Jag vi...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Lätta upp Tinkerbell vingar och klä

Tinker Bell/Fairy WingsDetta är fortfarande ett pågående arbete. Detta är hur jag gjorde klänningen,men jag arbetar i försökande till räkna ut sätt att göra det lättareoch mer hållbara för att inte nämna fungerar ännu bättre.Material och verktygVinga...

En berättelse om två gungstolar, före och efter!

Jag lägger en riktig återgång dag: den allra första möbler project jag någonsin ta itu med! Två gungstolar! Efter att vi förlorat min mormor började vi sakta gå genom ladan, ut byggnaderna och, slutligen, huset. De två gamla gungstolar som vi hittade...

30 luriga ställen och fack för att dölja dina pengar (och andra objekt!)

Hej och Välkommen till min första Instructable! Detta Instructable är en samling av idéer om bra ställen att gömma hemliga stashes av pengar och andra objekt (pengar, godis, nycklar, etc.)Först skulle jag råda att du håller lite anteckningar eller bä...

Hydroponics - hemma och för nybörjare

jag driver detta projekt tidigt. Jag vill rensa ut min opublicerade projekt så detta är nu offentliga. Förhoppningsvis kommer det att tvinga mig att sluta någon gång snart (allt jag behöver göra nu är att köpa växter)Om du har hört talas om detta ord...

Anpassa din kamera och monopod med trigger arbeta tillsammans

Jag nu ser massor av "selfie minnen" med tryckknappen (som här), och jag tänker alltid "Hej, det är en bra idé!". Men även om dessa minnen alla fungera fint och enkelt med en smartphone, livet är inte så lätt om du vill använda en anna...

Närvaro system med Raspberry Pi och NFC Tag reader

med min nya leksak Raspberry pi jag har gjort flera tester-projekt frånInstructables, adafruit etc. Men efter ett tag blev det tråkigt och jag har börjat letar efter något faktiskt bra för mig. Min tidigare lekplats var min nya telefon flera veckor s...

Awesome rustika kylare från trasiga kylskåp och pallar

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du sätter ett gammalt trasigt kylskåp till en awesome rustika kylare, perfekt för fester, Eldar och alla typer av utomhus festligheter. Detta projekt är lätt att hantera och bäst av allt det kostar int...

Grillad ost "Häxan fingrar" med tomat ris "Blod och maggot" soppa

Detta är ett roligt sätt att presentera en gammal standby, grillad ost smörgåsar! De är otroligt lätt att göra, och kommer "förhäxa" din lilla ghouls och kokar (öh, flickor och pojkar). ;)Ingredienser:BrödOst (vi använde colby, men typ spelar eg...

ATX Powered bilstereo och 3 vägs högtalare (för hemmabruk)

det har varit ett tag sedan jag har forskat om hur att driva upp en bilstereon utan ett 12 volts batteri som jag säkert kommer att ha att ladda senare. Varför?Tja... eftersom jag har en sony mp3 cd usb aux ipod-kabel, 4x52w watt w/sub-ut, vad mer kan...

Adam och Barbara Maitland av Beetlejuice kostym

jag skapade masker av Maitlands från Beetlejuice!Steg 1: du behöver:för Adam:-hjälm eller strukturerad hatt av något slag (utan en proposition)-papper handduk rulle-tidningen-tung konstruktion papper och papp-maskering och duck tape-latexhandskar (3)...

Giant Cupcake familj (jätte, Normal och Mini Cupcakes)

Har du någonsin sett en giant cupcake? Jo har du nu. Detta är en riktigt kreativ kaka och jag verkligen älskar kontrasten av giant tårtan med den lilla regelbunden och mini cupcake. Det är en riktigt cool sak att få för en fest eller att göra för din...

Meny planering gjort enkelt och vackra

2 hungriga små barn och en svår kost i ett främmande land gör shopping och äta hälsosam otroligt utmanande. Förutom jag som en stor variation och har aldrig hittat meny planering särskilt min grej.Steg 1: Variera-it-up menyn planerareFör ett par år j...

WiFi säkerhet i hem och kontor

Uppdatering 13/04/2015: lagt till författarens quick pickUppdatering 12/04/2015: lagt till ett steg för ytterligare säkerhet tester.Uppdatera 05/04/2015: extra extra steg med information och länkar om bakdörrar och andra säkerhetsrisker i WiFi-routra...

Enkelt underhåll Tips för att göra din elgitarr ser ut och låter bättre

I denna tutorial kommer jag att visa hur man ändra strängarna på elgitarrer och hur att rengöra din gitarr så att det ser blank och ny. Detta är en mycket viktig uppgift för alla gitarrspelare som strängarna är livlina av gitarren.Steg 1: Identifiera...

SKÅL CAJON eller försök, vedermödor, fallgropar och triumfer att uppfinna ett musikinstrument

Detta är berättelsen om upp-och nedgångar avser kärnan av en idé, att bli en fullfjädrad musikinstrument. Det har varit en väg av många knock-backs och utmaningar, stora toppar och några djupa dalar.Det är inte en färdig resa heller, det är bara att...

Lasered Dragonfly och blomma klocka (med episka detalj)

med laser för att få en massa konstnärliga detaljer. Gjorde det på techshop!Steg 1: föremålet Först, jag bestämde mig för jag ville göra en fancy klocka, efter gungade runt några idéer jag bestämde mig på denna bild. Det är en japanska woodblock prin...

Trollkarlens lilla läder Spellbook (Notebook)

Bakgrund:Om du har sett min tidigare instructable där jag har gjort en läderarmband du vet att jag har en något utförligare läder projekt planeras men medan jag har de flesta verktyg, jag fortfarande saknar erfarenhet, så jag gör några XP slipning ge...