LilyPad Arduino målad duk med musik och ljusdetta är ett projekt som jag skapade för mina barn och teknik klass som jag tar i mitt bibliotek Science magisterprogrammet. Detta var en av mina första erfarenheter med kodning så detta var en prova process men detta instructable bör beskriva min framgång under hela processen.

Min första inspiration kom från pinterest där jag såg denna canvas målning av Sångtexter med ljus. Jag beslutade att återskapa denna målning och sedan lägga till lite stil med min LilyPad genom att göra det spela låten "från the Inside Out" av Hillsong (låten texterna kommer från) med lampor som blinkar tillsammans med sången. Följande steg kommer att diktera hur jag gick om att skapa detta och hur du kan göra samma sak. Nedan kan du ladda ner video av den färdiga produkten (det är lite mörk så att du kan se den LED-belysning genom duken).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino Real Time klocka med Alarm och miljö-sensorer

Arduino klocka, med batteribackup (realtidsklocka), tid, datum, Alarm, temperatur, fuktighet, tryck, LCD utgång, knappsats ingång, viloläge, LED LCD-belysning (4 X) vit med dimmer kontrollSteg 1: ReservdelslistaArduino Real Time klocka med Alarm och...

Bygga en slumpmässig musik och ljus Generator och glimt bevis för Gud

skapa verkligt slumptal verkar vara omöjligt. Det är, men ganska lätt att använda en mikrokontroller att generera pseudo random nummer och sedan använda dem för att Visa ljud och olika färgade lampor. Medan musiken som genereras är inte precis Beetho...

Fontän med ljud och ljus system (Letourneau EPM-projektet)

Hej, mitt namn är Namkyoung Lee.Vårt team gjorde en fontän med ljud och ljus system.Det är en del av LeTourneau university EPM lab projekt.Denna fontän drivs av fristående batteri och har 2 arduino unos; en är för ljus systemet och den andra för vatt...

Arduino LED vatten hoppning med musik

detta är ett enkelt sätt att designa och skapa din egen hoppande lysdioder och vatten medan du spelar musik.Material lista:. Arduino ombord. Lysdioder: Valfri färg av lysdioder som du vill. I detta fall, jag använder 5 olika färger: vit, gul, grön, r...

Arduino Aquaponics: EnvDAQ uppgradering med pH och löst syre

en komplimang vi ofta höra om Miljön Data förvärv sköldar (EnvDAQ) är införandet av ett prototyping område så att du kan anpassa styrelsen med andra sensorer som passar dina behov. Den mest önskade sensor suite vi tar emot (och ingår i den nya Kretsl...

TARDIS bokhylla med ljud och ljus

Detta är en instructable om hur man gör en 3/4 skala, 1/2 djup Tardis bokhylla. Det är modellerad efter den 10: e läkare Tardis från brittiska BBC America och BBC visar "Doctor Who". Det var en avläggande av examen för min syster och tog mina fö...

Hur man bygger en Spooky arbetar vindbrygga med ljud och ljus

när vi först tänkt tanken på att lägga en vindbrygga till vår medeltida tema hemsökta skogen, vi tänkt en enkel träbro med lite spooky kedjor. Men jag är säker många av er vet, "enkla" idéer sällan förbli när kvar i medvetandet hos människor som...

Lilypad Arduino jul tröja med blinkande ljus och musik

jag tar en kurs här terminen kallas ungdom och teknik i bibliotek, där jag fick i uppdrag att designa något med en Lilypad utveckling styrelse. I följande steg kommer jag gå igenom hur jag skapade min jul tröja med blinkande ljus och musik.Steg 1: ma...

Arduino avstånd detektor med Summer och LED'S

detta är en enkel guide om hur man gör en avstånd detektor med en Arduino, en HC-SRO4 Ultrasonic Sensor, en Summer och vissa lysdioder. Det slutliga målet med denna handledning är att använda summern och LED för att visa hur långt objektet är från ul...

Arduino - TFT-skärm med ikoner och bilder från FLASH-minne

I detta Instructable hittar du ett bibliotek och skiss för att rita bilder lagrade i Arduino FLASH minne på en TFT-skärm.Här använder vi min favorit 2.2" 320 x 240 pixel ILI9341 baserade TFT-skärm. Denna display är en trevlig storlek för Arduino base...

Musikaliska uppstoppade djur med LilyPad Arduino

detta är plommon. Hon spelar "Gamla MacDonald har en Farm" när knappen i sitt högra öra skjuts.Hon är ett projekt jag gjorde för en klass - ungdom och teknik i biblioteken. Här finns ett gosedjur med en tryckknapp switch sys in sitt ear och alla...

Språket i regn - An Arduino-baserad regnrock med ljud och LED

Vi kommer att göra en magisk regnrock som kunde översätta språket i regnet med hjälp av en LED stripe och ett ljudkort.Människor har en blandning av känslomässiga reaktioner till regnet. Vissa människor njuta av det, medan andra inte gör. Men om du a...

Lilypad Arduino - regnbågen fisk Twinkle Bag

Jag deltar i en kurs här terminen på teknik i skolor och bibliotek. Vi var tvungna att göra något slags projekt med LilyPad Arduino och dess programvara. Detta var min första erfarenhet sömnad, och var definitivt en "lära-som-du-gå" uppdrag med...

Göra en James Bond Spy bil (med vapen) och en spion skolan Halloween Display

här är de instruktioner som behövs för att omvandla en Mazda 6 (min Aston Martin är i butiken) in i en James Bond spy bil. Jag har även lite instruktion på interaktiva temat (Spy skola) som vi hade i år.Varje år, göra min son och jag en grund-up bygg...

Samiska tunnbröd med sirap och havre

Sami People, även stavat samiska folket och samiska folket, är den inhemska folk i norra Europa. De har bott i Norge, Sverige, Finland och på den ryska Kola Peninsuela sedan minst 10 000 BC. Deras historia kan på många sätt jämföras med indianer. Frå...

Arduino LilyPad anka dynastin Hoodie med ljud och LED ljus

gjorde jag en anka dynastin tema hoodie med en LilyPad Arduino som har 3 dragkedja trycksensorn kopplar till aktivera 3 olika åtgärder/program på baksidan av hoodie. Dragkedjan är nyckeln till att aktivera dessa växlar så när dragkedjan är rörande en...

Barns tyg boken (med LilyPad Arduino)

som en sewable (mjuk) kretsar projekt, jag skapade en Broadway tema tyg bok. Jag blev inspirerad av en personlig tyg bok med familjemedlem bilder som min unga kusin fick. För att göra boken lyser upp och spela låtar, använde jag Lilypad Arduino tekni...

Med knappar och sensorer för att göra musik med Intel Edison

MålFå bekvämt med hjälp av Edison till prototyp ett byggprojektBygga en enkel Node.js programLek med WebSockets och realtid nätverkUtnyttja Cylon.js välbefinnande-av-använda när samverkar med knappar och sensorerUtforska digitalt syntetiserar ljud me...

Super Spooky onda LED ögon av Doom med atTiny85 och Arduino IDE

det finns några kusliga ögat instructables där ute. Till exempel finns det en som bygger på en 555 timer, en som bygger på en on/off knapp, en som bygger på Arduino och en baserat på band.Jag ville göra en uppsättning kusliga onda ögon som uppfyller...