Limma Stick hemliga fackdetta är min 9 Instructable hittills, och det är om hur man gör en lim stick kupé.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Scrapbook papper hemliga fack box

jag älskar skrot bokning papper och dekorationer, men jag gör inte skrot böcker. Som ett resultat letar jag alltid efter sätt att använda de vackra papper som finns överallt! Detta är en låda i en låda, en avtagbar inre låda som döljer ett hemligt ut...

Båt säng med hemliga fack

så min son fick för stor för krubba jag gjorde för honom ett par år sedan och jag började må dåligt för att göra honom sova på en madrass på golvet. Det påminde mig om typ av en scen från en film där de hittar det kidnappade barnet i ett rum med en g...

Skjutdörr hemliga fack

Välkommen, detta är en skjutdörr hemliga fack projekt. Den har utseendet på en enkel och billig bildram att kasta några oönskade människor av. Med ett tryck på en knapp diabilder i bild fame öppna/stänga.Dörren är driven av en kontinuerlig rotation s...

Läsk flaska hemliga fack

detta är en liknande idé till min andra instructable, fack i Gatorade flaska denna gång använde jag en läsk flaska och facket är mycket större. Detta är en idé som jag har haft sedan jag var liten men jag kunde aldrig sätta det till liv förrän nu. De...

Hemliga fack låda med Silver beläggning

Denna ruta konstruerades som en gåva från körsbär och valnöt. Körsbär var skära, torkade, sågade, och hyvlade i min hemstad i Virginia sedan flyttade västerut med mig. Valnöt köptes lokalt i Kalifornien. De enda fästelement används i byggandet av rut...

Bike säte hemliga fack/Survival Kit

Om du har en osund besatthet hemliga fack som jag, någon gång har du nog tittat på din cykel och undrade, "där kunde jag gömma saker i som?". Om du inte har en ohälsosam besatthet du förmodligen har inte, men sannolikt kan se värdet av ett dolda...

Krukväxt växt hemliga fack

Jag har en konstig besatthet med hemliga fack. Jag älskar försöker tänka på nya sätt att gömma saker i vanlig webbplats och åter purposing slumpmässiga objekt. Detta instructable föddes från en resa till IKEA för att plocka upp en skrivbordslampa. En...

Hemliga fack Plywood lampa

Målet med detta Instructable är att visa hur man lägger hemliga fack i plywood. Jag ville bevisa konceptet och se hur långt jag kunde ta det, så jag gjorde en lampa med hjälp av fyra olika fack stilar, och lagt till en hemlig stash glödlampa och nyck...

7 hemliga fack

här är några hemliga fack eller ställen att gömma saker.Steg 1: Fack 1 Detta fack kan tyckas självklart men ibland fungerar. Det första steget är att hitta en ficklampa. Nästa skruva av locket av det. Hotellkassaskåp i ficklampan och skruva på locket...

Sovrum Nattduksbord med hemliga fack

Yay! Tillvaratagna träslag från en enda pall! Kraft för alla dina saker! Dolda hyllan! Kom så går vi...Steg 1: Verktyg som behövs för KlämmorDemo hammareCirkelsågDra såg (eller andra hand såg)Såg hästar (valfritt)BorrmaskinDremelOckså (ej avbildad) e...

Vävnad pack hemliga fack

jag kommer att visa dig hur du lägger till ett hemligt utrymme till en vävnad packFör att göra detta behöver du:PVA limen vävnad packnågot att döljasaxMYCKET TÅLAMODSteg 1: Skär alla utom två av dina vävnader Du behöver skära alla utom två av dina vä...

Hemliga fack i schack bord med 9 flytta combo nyckel!!!

Tar 9 chess gå att öppna den hemliga utrymmet, se videoklippet och se hur!!!Allt detta började med en idé. Helt motiveras av denna hemsida när jag såg att det fanns en hemlig avdelning/dörren tävling. Jag har alltid velat göra en hemlig avdelning av...

Candy skål hemliga fack

här är en god plats att gömma dina grejer!Steg 1: Samla material Behöver du:-1 skål (helst en medelstor en)-1 liten låda med den övre delen kopplad-Tape-Sax-GodisSteg 2: Skär rutan Efter att du har fått allt du behöver, skära rutan så att den passar...

Cool penstand med hemliga fack

i detta Instructable jag gooing att berätta hur man gör en penstand med inbyggd hemliga fack.Den har en enkel penstand från framsidan men ett hemligt program i kupén. Det kan också vara en bra present när du har inga pengar att spendera. Jag ber om u...

Världens enklaste hemliga fack

Hey instruktörerDet är Eva med en ny instructable men denna gång inte kartong eller en arkadspel eller El :(men jag presenterar Världens enklaste hemliga fack.Detta projekt görs med objekt runt huset... Men några kan behöva köpas!Tänk på lila behålla...

Plattskärms-TV hylla ~ med hemliga fack

Först, låt mig börja med att säga, "Jag få idéer". Jag har en vän som vilja ha något annat att sätta hans platt på och han var villig att låta mig få kreativ kontroll,.. .och han var villiga att avsluta det, lol. Kompisar, ya gotta love 'em! Del...

Den ultimata huvudgavel (hemliga fack & mer!)

Denna huvudgavel gjordes för min fru som en julklapp. Vi hade önskat en fin sänggavel i år, och denna design innehåller flera idéer vi trodde skulle vara riktigt häftigt att ha.Sänggaveln är i grunden ett smalt skåp med trä frontpaneler, med följande...

Klockradion hemliga fack

Hej! Detta är min första instructable, och jag hoppas du gillar det och rösta på mig i hemliga fack och dörrar tävlingen. :) Om så är fallet, tack så mycket!Detta instructable visar hur att hålla pengar säkert i slätt sikta.Du behöver:•en dual-driv k...

Skrivbord nyckel hemliga fack

mitt highboy skrivbord redan har några hemliga fack. Skrivbordet var min farmors; Jag köpte den på estate försäljning. De flesta av min farmors viktiga papper kunde inte hittas. Jag hittade så småningom pappersarbete i de hemliga fack gömda i skrivbo...