Lion Brand utmaning - bomull enkel kofta av kärlek[http://cache.lionbrand.com//yarns/newcottonease.html bomull lätthet]Knitty'' Utrustade stickat ''Beskurna Cardigan med Leaf bandjag avgudar denna kofta, och det är min allra första tröja! Om bara vintern skulle kunde slutet och jag bära den! Mönstret jag använt var Stefanie Japel beskurna Cardigan med Leaf band. Mönstret finns i boken Utrustade stickat och som en gratis mönster på Knitty. Garnet jag använde var Lion Brand bomull lätthet, en mumsig bomull akryl blandning av vegan godhet. Jag använde knappt fyra dockor med den violetta colorway. De enda ändringar jag gjort mönstret var att jag gjorde ärmhålen lite större och jag använde en inköpt nedläggning i stället för leaf banden.
Relaterade Ämnen

Lion Brand utmaning - läsarens Wrap

Jag stickade denna läsarens Wrap för min mammas julklapp... och hon är nöjd med det!Hon behövde "en liten sak" varm att hålla kylan borta från hennes nacke och axlar medan hon sitter för att läsa eller titta på TV, men som lämnar händerna fria....

Lion Brand utmaning-Lion Julstrumpa

detta är en mycket kort bildspel visar upp min första virkade Lion Julstrumpa. Jag gjorde det för min rumskompis i år från grunden. Nu när julen är över kommer vi förmodligen grejer det och göra det till ett uppstoppat djur.Jag använde en fuzzy lion...

Stickad Kebaya för Lion Brand utmaning

OK, här går.Du undrar säkert "Vad är en kebaya?". Så ska jag berätta om det först. Kebaya är en indonesisk traditionella damkläder. Det är i grunden en blus, vanligen tillverkade av skira tyger med spets, brocade, bar med en bustier, parat med b...

Lion Brand utmaning: Spets bröllop strumpeband

mitt första försök på spetsar - en bröllop strumpeband för en vän som var gifta. Färdiga 10 timmar innan den stora dagen. Hon hade en extra om jag inte var klar. Tack och lov jag färdig och hon brukade reservdelar slänga i den skrikande publiken av f...

Lion Brand Magic ränder stickade strumpor

dessa strumpor var sticka med Lion Brand Magic ränder i Denim.Steg 1: I början. Med Lion Brand Magic ränder garn i Denim, jag gjorde en mätare färgruta med storlek 3, strumpst (DPN). Min mätare swatch Låt mig veta att jag behövde göra dessa strumpor...

Lion Brand tävling: Min bön sjal

Debbie Macomber[http://cache.lionbrand.com//yarns/homespun.htm Lion Brand homespun]Lion BrandThe Prayer sjalefter läsa en av Debbie Macomber romaner jag sökte ut sjalar och hittade boken The Prayer sjal publicerade av Leiseure Arts. Jag sökte senare...

Lion Brand tävling - virkade Dolly Dress & Bonnet in

visar den klänning och motorhuven som jag gjorde och några av det tänkande som gick in i att göra det.Material: 1-2 nystan av Lion Brand färg vågor garn (Pebble Beach färg); Virknål (minns inte vilken storlek - J kanske?); saxDags att göra: ca 3-4 ti...

Lion Brand Moonlight Wrap

när jag först såg Moonlight Mohair jag visste att jag var tvungen att göra något med den. Dock finns lever i Florida, det begränsningar för vilken typ av garn och mönster kommer att få mycket användning i vår varma vädret. Då såg jag mönstret på Lion...

Lion Brand bildspel: Liten virkad för små bebisar!

Min lilla flicka var född tre veckor tidigt med ett allvarligt hjärtfel kallas truncus arteriosus. Lång historia kort, hon tillbringat tid i NICU för nästan en vecka innan de flyttas till PICU; hade öppen hjärtkirurgi på sex dagar gammal. och återska...

Hur man skriver in Lion Brand garn bildspel utmaningen

vinnare meddelat. Se vem som vann!Välkomna det nya året genom att dela dina projekt och inspiration!Instructables och Lion Brand garn vill hjälpa erbjuda lite uppmuntran till slut de kvardröjande projekt som en ursäkt för att starta och visa upp någr...

Hur kan du göra brandsäkra bomull i två minuters

detta är en magisk bomullOm du skjuter dina vänner med bränning bomull, de är inte elddet blir roligtDu måste använda bomull i två dygnOm du är osäker, kan du prova bomullen0f du använda stora bomull, fire kommer att bigestSteg 1: första Först du sla...

Hur man virka en Nintendo DS fallet (för Lion Brand garn utmaningen)

det är så jag kom upp med för min Nintendo DS. Det har fått 6 spel fickor och en rem för att hålla DS på plats. Jag använde Caron helt enkelt mjuk i plommon vin och choklad (tyvärr lejon! Jag visste jag skulle skicka detta till en Lion-sponsrad tävli...

Lion Brand otroliga Scarf

jag hittade denna boll av Incredible på försäljning för $1.00 och ville se hur det skulle se gjort på storlek 50 nålar, utan något annat garn till i för bulk. Jag kastade på 12-14 stygn (jag minns inte hur många) och sticka varje rad tills jag var nä...

Lion Brand tävling - Mickey Blanket

Baby Musse startades för en medarbetares baby shower. På något sätt gjort det aldrig det till henne. Jag avslutade det för denna gled show. Jag har gjort många filtar och utformad för mitt eget mönster för vänner söker den filten att matcha deras "te...

Lion Brand Instructables bildspel skal babyutstyrsel av clauria4

detta är en rosa och vita baby girl's shell stygn och dubbel virka babyutstyrsel. Denna uppsättning innehåller en filt, tröja, motorhuven och tossor. Detaljer inkluderar grov grain "fluga" band för huven, förankrad med 4 mm pearlized baby knappa...

Söta stickade kanin från en kvadrat Plus öron

detta är ett bildspel med steg som höll att multiplicera som kaniner! Börja med några Lion Brand ekologisk bomull och sticka en kvadrat till din favorit storlek. Göra lite vikning, sömmar och fyllning... Lägg några öron och en pompom svans och du har...

Bomull Baby Bunting

min mamma lärde mig sticka när jag var 6 år gammal, men jag fann mig själv ta upp nålar igen i min fyrtioårsåldern efter att upptäcka vad en underbar tidsfördriv är det för mig. Jag ville sticka för mina barn och fann stor tillfredsställelse i att sk...

Madaline Rose - bomull-Ease Bunny

Bunny Madaline Rose var ett roligt projekt. Jag hittade hennes mönster i "knitsimple" våren/sommaren 2007 tidningen. Använda vänster över Lion Brand bomull lätthet garn virkade jag hennes kropp som instruktioner anges. Jag la min egen design för...

Enkel hem gjorde PCB layout med "eagle programvara"

(UPPDATERAD: 09/07/2015) Överraskning för tittare som jag har tjänat pro medlemskap för att jag fick promo koder & erbjudanden från dessa webbplatser (adafruit, lion brand garner, lumi, pijuice, pisupply, brainybits). Någon som vill köpa något från d...