Lion Brand utmaning - läsarens Wrap
Jag stickade denna läsarens Wrap för min mammas julklapp... och hon är nöjd med det!

Hon behövde "en liten sak" varm att hålla kylan borta från hennes nacke och axlar medan hon sitter för att läsa eller titta på TV, men som lämnar händerna fria. Patch fickor är perfekt att hålla hennes läsglasögon händig, eller att dölja TV: ns fjärrkontroll från min pappa!

Jag valde Lion Brand [http://cache.lionbrand.com//yarns/homespun.htm Homespun] akryl garn eftersom jag ville wrap vara lättskött och kan användas året runt, i den korintiska colorway--min mammas favorit färger, rika & djup. (Projektet kräver bara 3 nystan, så det var billig, alltför!)

Jag köpte "Lisa stickat" wrap mönstret från The Elegant Knitter på Goosepond.

Jag justerade mönstret något för att rymma skrymmande vadmal mätaren--mönstret skrevs ursprungligen för kamgarn vikt garn-- och min mammas kort bygga: jag ökat till oss #10 nålar och kasta på endast 60 sts för wrap och 26 sts varje ficka. De färdiga wrap åtgärderna 57 inches lång av 19 inches bred.

Mönstret var tydligt skriven och lätt att följa, och vadmal garn hanteras vackert, kommer från machine-wash och-torr cykler som mjuk och söt som jag skulle önskat. Jag är verkligen nöjd med det färdiga projektet!

Relaterade Ämnen

Lion Brand utmaning - bomull enkel kofta av kärlek

[http://cache.lionbrand.com//yarns/newcottonease.html bomull lätthet]Knitty'' Utrustade stickat ''Beskurna Cardigan med Leaf bandjag avgudar denna kofta, och det är min allra första tröja! Om bara vintern skulle kunde slutet och jag bära den! Mönstre...

Lion Brand utmaning-Lion Julstrumpa

detta är en mycket kort bildspel visar upp min första virkade Lion Julstrumpa. Jag gjorde det för min rumskompis i år från grunden. Nu när julen är över kommer vi förmodligen grejer det och göra det till ett uppstoppat djur.Jag använde en fuzzy lion...

Stickad Kebaya för Lion Brand utmaning

OK, här går.Du undrar säkert "Vad är en kebaya?". Så ska jag berätta om det först. Kebaya är en indonesisk traditionella damkläder. Det är i grunden en blus, vanligen tillverkade av skira tyger med spets, brocade, bar med en bustier, parat med b...

Lion Brand utmaning: Spets bröllop strumpeband

mitt första försök på spetsar - en bröllop strumpeband för en vän som var gifta. Färdiga 10 timmar innan den stora dagen. Hon hade en extra om jag inte var klar. Tack och lov jag färdig och hon brukade reservdelar slänga i den skrikande publiken av f...

Lion Brand Moonlight Wrap

när jag först såg Moonlight Mohair jag visste att jag var tvungen att göra något med den. Dock finns lever i Florida, det begränsningar för vilken typ av garn och mönster kommer att få mycket användning i vår varma vädret. Då såg jag mönstret på Lion...

Lion Brand Magic ränder stickade strumpor

dessa strumpor var sticka med Lion Brand Magic ränder i Denim.Steg 1: I början. Med Lion Brand Magic ränder garn i Denim, jag gjorde en mätare färgruta med storlek 3, strumpst (DPN). Min mätare swatch Låt mig veta att jag behövde göra dessa strumpor...

Lion Brand tävling: Min bön sjal

Debbie Macomber[http://cache.lionbrand.com//yarns/homespun.htm Lion Brand homespun]Lion BrandThe Prayer sjalefter läsa en av Debbie Macomber romaner jag sökte ut sjalar och hittade boken The Prayer sjal publicerade av Leiseure Arts. Jag sökte senare...

Lion Brand tävling - virkade Dolly Dress & Bonnet in

visar den klänning och motorhuven som jag gjorde och några av det tänkande som gick in i att göra det.Material: 1-2 nystan av Lion Brand färg vågor garn (Pebble Beach färg); Virknål (minns inte vilken storlek - J kanske?); saxDags att göra: ca 3-4 ti...

Lion Brand bildspel: Liten virkad för små bebisar!

Min lilla flicka var född tre veckor tidigt med ett allvarligt hjärtfel kallas truncus arteriosus. Lång historia kort, hon tillbringat tid i NICU för nästan en vecka innan de flyttas till PICU; hade öppen hjärtkirurgi på sex dagar gammal. och återska...

Hur man skriver in Lion Brand garn bildspel utmaningen

vinnare meddelat. Se vem som vann!Välkomna det nya året genom att dela dina projekt och inspiration!Instructables och Lion Brand garn vill hjälpa erbjuda lite uppmuntran till slut de kvardröjande projekt som en ursäkt för att starta och visa upp någr...

Hur man virka en Nintendo DS fallet (för Lion Brand garn utmaningen)

det är så jag kom upp med för min Nintendo DS. Det har fått 6 spel fickor och en rem för att hålla DS på plats. Jag använde Caron helt enkelt mjuk i plommon vin och choklad (tyvärr lejon! Jag visste jag skulle skicka detta till en Lion-sponsrad tävli...

Lion Brand otroliga Scarf

jag hittade denna boll av Incredible på försäljning för $1.00 och ville se hur det skulle se gjort på storlek 50 nålar, utan något annat garn till i för bulk. Jag kastade på 12-14 stygn (jag minns inte hur många) och sticka varje rad tills jag var nä...

Lion Brand tävling - Mickey Blanket

Baby Musse startades för en medarbetares baby shower. På något sätt gjort det aldrig det till henne. Jag avslutade det för denna gled show. Jag har gjort många filtar och utformad för mitt eget mönster för vänner söker den filten att matcha deras "te...

Lion Brand Instructables bildspel skal babyutstyrsel av clauria4

detta är en rosa och vita baby girl's shell stygn och dubbel virka babyutstyrsel. Denna uppsättning innehåller en filt, tröja, motorhuven och tossor. Detaljer inkluderar grov grain "fluga" band för huven, förankrad med 4 mm pearlized baby knappa...

"Poängen" Wrap

denna wrap skapades "out of the blue" eftersom jag ville arbeta med vissa färg-skuggade Lion Brand vadmal i en lätt pjäs. Färg "Nouveau" arbetade på en storlek Nilsson krok visade sig vara det perfekta valet för denna lätt-att-göra-wra...

Lion Halloween kostym.

Mitt barnbarn ville vara ett lejon för halloween. Jag visste vad jag ville ha den manen ska se ut, men var inte säker på hur att gå tillväga. Jag hittade ett gratis mönster på Lion Brand garn hemsida för en vild röd peruk (http://www.lionbrand.com/pa...

Leander Lion

jag virka detta lion för min väns son 3: e födelsedag. Han är gjord av Lion Brand ull lätthet och kul päls garn. Jag gjorde upp mönstret men var inspirerad av andra amigurumi som jag har sett på nätet....

Konserverad brand

detta Instructable är lätt. efter mycket experimenterande (som 2 minuter) har jag upptäckt det ultimata sättet att ta din egen sällskapsdjur eld med dig vart du går. Jag döpte min eld ernesto.Steg 1: För länge sedan längs tid sedan fanns indianer. De...

Baby Owl Hat

fyra av mina vänner hade bara bebisar här senaste månaden. Naturligtvis innebär det stickning tid! Jag trodde att sticka en baby mössa skulle vara lätt - bara ta en vuxen storlek hatt, och skala ner, höger? Så jag börja arbeta, och gjorde något som v...