Lion Brand utmaning-Lion Julstrumpadetta är en mycket kort bildspel visar upp min första virkade Lion Julstrumpa. Jag gjorde det för min rumskompis i år från grunden. Nu när julen är över kommer vi förmodligen grejer det och göra det till ett uppstoppat djur.

Jag använde en fuzzy lion färgad akryl garn för kroppen och sedan vad random Garner jag hade att göra manen. Den vita mage delen är av samma typ av garn som kroppen bara i vitt.

Huvudet:
Ansiktet är virkade i en cirkel till önskad storlek. Du kan använda någon storlek mätare du, det kommer bara göra mindre skillnader i storlek på hålen och hur mycket garn du behöver använda. Jag började med små stygn, singlar och fick större. Näsan är som att göra cirkeln form av rulla i sig själv, då när du har önskad storlek, du börja bara virka igen där det kommer att ligga platt. Jag började då använda trippio stygn för att göra arbetet går snabbare. Ryggen är samma som på framsidan utan näsa knölen.

Kroppen:
Kroppen är bara en rektangel av vit önskad storlek, med rektanglar av ljus brunt på sidorna. Jag använde en trippio söm för hela kroppen. Baksidan är alla ljusbrun, virkade till samma storlek som framsidan.

Extremiteter:
Armar, ben och svans är bara små rektanglar önskad längd och bredd. Öronen är små halva cirklar. Du kan bara göra dem full cirklar om det är lättare och tuck away halvan av cirkeln bakom ansiktet.

Att sätta det tillsammans:
Om du vill bifoga alla bitar använt jag bara virknål för att sy alla bitar ihop. Se till att när du kopplar huvudet till kroppen du inte gå igenom alla fyra bitar, men endast front bitarna tillsammans, och sedan tillbaka bitarna tillsammans. Detta sätt hela Lejonet är en stor ficka.

Manen:
För att göra manen färdigskurna jag monterar varje färg garn jag använde i längder dubbelt så lång som den önskade resultat längden. Jag valde tre Garner för detta projekt. En var en vit vanlig garn, en var en mörk brun också vanligt garn och sist var en multi färgade fuzzy brunaktig garn. Jag låter det striden ännu mer eftersom det gav det den fyllighet du se. Jag tog då en sträng från varje lugg och på framsidan bit började dubbla knutar genom varje slinga. Jag gick runt hela cirkeln. Om du tycker det inte är så full som du vill, gå tillbaka och lägga till mer. Det kan vara så full eller tunna som du vill.

Extra Detaljer:
Näsan är bara en mörk brun cirkel som efterliknar formen på näsan som sticker ut lite på ansiktet. Det går bara ovanpå knölen som en skalle hatt passar på ett huvud. Ögonen är mindre cirklar i blått garn. Munnen är gjord genom att göra en tråd kedja och sedan lägga en mer rad ner det att ge det bara rätt tjocklek. * Lämna svansar länge på ansikte bitar du kommer att använda dem för att förankra dem på plats. Jag använde bara virknålen igen för att dra garnet genom hålen, knyta svansen på garnet ihop på insidan. Jag skapade skägget med samma metod som manen. Jag hade ett par gamla glasögon som jag fast genom hålen på önskad plats för att ge det en personlig touch eftersom min rumskompis bär liknande glasögon. Om svansen igen bara använda de samma garnerna som manen och knyt dem i slutet av svansen. För att göra det mer Christmasy la jag en krans av faux tranbär som jag sydde hans tass runt. Sedan la jag en Christmas Ornament som en sorts krage namnskylten. Jag använde menyfliksområdet som jag knutit under huvudsakligt till kroppen i stället för att knyta runt huvudet som en faktisk halsband. Bilderna här visar prydnaden med den ursprungliga Michael papper i det dock, jag tog bort det och ersatt det med en bit papper tillskuret med min kamrats namn på den.

Fyllningen det:
Om du vill göra det ett uppstoppat djur kan du bara fylla den med ludd och nära toppen. Jag skulle förmodligen fylla det, grejer det, stänga den och sedan sätta manen på sista om jag skulle gå direkt in på vilket gör det ett uppstoppat djur.

Jag fick de flesta av mina leveranser från Michaels, Joann tyger och Walmart.

Relaterade Ämnen

Lion Brand utmaning - bomull enkel kofta av kärlek

[http://cache.lionbrand.com//yarns/newcottonease.html bomull lätthet]Knitty'' Utrustade stickat ''Beskurna Cardigan med Leaf bandjag avgudar denna kofta, och det är min allra första tröja! Om bara vintern skulle kunde slutet och jag bära den! Mönstre...

Lion Brand utmaning - läsarens Wrap

Jag stickade denna läsarens Wrap för min mammas julklapp... och hon är nöjd med det!Hon behövde "en liten sak" varm att hålla kylan borta från hennes nacke och axlar medan hon sitter för att läsa eller titta på TV, men som lämnar händerna fria....

Stickad Kebaya för Lion Brand utmaning

OK, här går.Du undrar säkert "Vad är en kebaya?". Så ska jag berätta om det först. Kebaya är en indonesisk traditionella damkläder. Det är i grunden en blus, vanligen tillverkade av skira tyger med spets, brocade, bar med en bustier, parat med b...

Lion Brand utmaning: Spets bröllop strumpeband

mitt första försök på spetsar - en bröllop strumpeband för en vän som var gifta. Färdiga 10 timmar innan den stora dagen. Hon hade en extra om jag inte var klar. Tack och lov jag färdig och hon brukade reservdelar slänga i den skrikande publiken av f...

Lion Brand Magic ränder stickade strumpor

dessa strumpor var sticka med Lion Brand Magic ränder i Denim.Steg 1: I början. Med Lion Brand Magic ränder garn i Denim, jag gjorde en mätare färgruta med storlek 3, strumpst (DPN). Min mätare swatch Låt mig veta att jag behövde göra dessa strumpor...

Lion Brand tävling: Min bön sjal

Debbie Macomber[http://cache.lionbrand.com//yarns/homespun.htm Lion Brand homespun]Lion BrandThe Prayer sjalefter läsa en av Debbie Macomber romaner jag sökte ut sjalar och hittade boken The Prayer sjal publicerade av Leiseure Arts. Jag sökte senare...

Lion Brand tävling - virkade Dolly Dress & Bonnet in

visar den klänning och motorhuven som jag gjorde och några av det tänkande som gick in i att göra det.Material: 1-2 nystan av Lion Brand färg vågor garn (Pebble Beach färg); Virknål (minns inte vilken storlek - J kanske?); saxDags att göra: ca 3-4 ti...

Lion Brand Moonlight Wrap

när jag först såg Moonlight Mohair jag visste att jag var tvungen att göra något med den. Dock finns lever i Florida, det begränsningar för vilken typ av garn och mönster kommer att få mycket användning i vår varma vädret. Då såg jag mönstret på Lion...

Lion Brand bildspel: Liten virkad för små bebisar!

Min lilla flicka var född tre veckor tidigt med ett allvarligt hjärtfel kallas truncus arteriosus. Lång historia kort, hon tillbringat tid i NICU för nästan en vecka innan de flyttas till PICU; hade öppen hjärtkirurgi på sex dagar gammal. och återska...

Hur man skriver in Lion Brand garn bildspel utmaningen

vinnare meddelat. Se vem som vann!Välkomna det nya året genom att dela dina projekt och inspiration!Instructables och Lion Brand garn vill hjälpa erbjuda lite uppmuntran till slut de kvardröjande projekt som en ursäkt för att starta och visa upp någr...

Hur man virka en Nintendo DS fallet (för Lion Brand garn utmaningen)

det är så jag kom upp med för min Nintendo DS. Det har fått 6 spel fickor och en rem för att hålla DS på plats. Jag använde Caron helt enkelt mjuk i plommon vin och choklad (tyvärr lejon! Jag visste jag skulle skicka detta till en Lion-sponsrad tävli...

Lion Brand otroliga Scarf

jag hittade denna boll av Incredible på försäljning för $1.00 och ville se hur det skulle se gjort på storlek 50 nålar, utan något annat garn till i för bulk. Jag kastade på 12-14 stygn (jag minns inte hur många) och sticka varje rad tills jag var nä...

Lion Brand tävling - Mickey Blanket

Baby Musse startades för en medarbetares baby shower. På något sätt gjort det aldrig det till henne. Jag avslutade det för denna gled show. Jag har gjort många filtar och utformad för mitt eget mönster för vänner söker den filten att matcha deras "te...

Lion Brand Instructables bildspel skal babyutstyrsel av clauria4

detta är en rosa och vita baby girl's shell stygn och dubbel virka babyutstyrsel. Denna uppsättning innehåller en filt, tröja, motorhuven och tossor. Detaljer inkluderar grov grain "fluga" band för huven, förankrad med 4 mm pearlized baby knappa...

Porträtt av en Lion

min tidigare ritning-relaterade Instructables gjordes genom att ta screenshots på datorn, men inte denna! Jag gillar att göra digitala konstverk, men jag är fortfarande bättre på arbetar i traditionella medier. Detta är en akryl målning av ett lejon...

Lion Halloween kostym.

Mitt barnbarn ville vara ett lejon för halloween. Jag visste vad jag ville ha den manen ska se ut, men var inte säker på hur att gå tillväga. Jag hittade ett gratis mönster på Lion Brand garn hemsida för en vild röd peruk (http://www.lionbrand.com/pa...

Leander Lion

jag virka detta lion för min väns son 3: e födelsedag. Han är gjord av Lion Brand ull lätthet och kul päls garn. Jag gjorde upp mönstret men var inspirerad av andra amigurumi som jag har sett på nätet....

Hur till Groom din katt (Lion Cut)

om din katt har ett problem med shedding, mattor, eller varmt väder då du kanske vill överväga att ge din katt lejonet skär. Lion snittet är en typ av hår klippa där din katts päls rakas utom ansikte, mane, ben, och spetsen av svansen. Denna typ av f...

Trä-Lion/Wolf konst (pall trä) 16 + färg lampa (LED)

Awesome Lion-wolf konst inredning från gammal pall styrelser och en dusch dörr, hand ristade, & 2 LED lampor lysa design!Steg 1: Välj en Design Plocka en Design jag valde en som ser både som en varg och en lion... Jag blåste upp minst hälften av stor...