Lite shoppa av fasor - Audrey 2 kostym
Jag bestämde mig att göra min egen kostym i år och jag bestämde mig för jag skulle vilja gå som Audrey 2 aka betyder gröna mor från yttre rymden!

Jag kunde inte hitta några exempel online att gå av så jag bestämde mig att göra det själv som innebar en hel del trial and error - nedan är hur jag äntligen gjort min lilla mästerverk :)

Först köpte jag en enorm 16" ballon - spränga detta för att vara tillräckligt stor för ditt huvud att passa in.

Täck ballongen i Papier Mache och låt sätta - jag hittade att ju fler lager desto bättre (se till att du låter den torka helt mellan varje lager)

Jag sedan används ett lager av Mod-Roc/gips av Paris remsor och låt denna uppsättning.

Titta på fast ballongen sida hur jag sedan klippa en triangel formad kil för munnen.

Jag sedan fick några gamla triangel formade bitar av skum och arrangera i rak linje dem runt var läpparna skulle vara att bidra till att ge formen (papiermache kunde ha gjorts för att bygga upp läpparna men jag trodde detta var alltför tidskrävande och kan vara för tung).

Sedan byggde jag Papier mache över läpparna att ge en jämnare och mer av en vitlinglyra form :)

Jag då gjort remsor av papier mache högst upp att se ut som vener - rep kan användas i stället och sedan gjorde jag ett lager av vit vävnad papier mache över det hela.

Jag sedan klippa ett hål i botten för mitt huvud, det är alltid bäst att börja med ett mindre hål först som när du skär för stor är det svårt att gå tillbaka.

Om mod roc är för hård att skära igenom sen hittade jag använder en borr att komma igång hjälpte en hel del annars id vara där alla vecka skära ett hål!

Jag sedan täckte hela huvudet i gul affisch färg och sedan jag målade läpparna med röda affischen färg.

När detta har torkade jag sedan fick olika färger grön färg och svamp och strimmiga lager arounf topp och sidor - kan du egentligen göra denna bit när du går en lång.

Jag hoppas det förklarar chefen (mer än glad att svara på några frågor om detta)

För munnen - tyckte jag att genom att bara placera tänder på botten del var tillräckligt annars jag verkligen inte skulle kunna se en sak med den på! Jag fast några kort på insidan av munnen - tillräckligt för att placera några tänder som var gjorda av papier mache också och var gjutna runt några gamla djävulen horn från en gammal kostym förra året.

För bladen på baksidan av huvudet:

Jag var på en budget så hittade jag att genom limning flera ark av tidningen tillsammans det var tjock nog att använda, jag sedan klippa en mall för ett löv och upprepade detta 4 gånger (igen det är helt upp till dig hur många blad du vill göra - gå vilt med det).

Jag sedan används blått affisch paint och tillämpas vissa glitter färg över detta för extra effekt. Jag sedan hot-limmade bladen på plats - det kan hjälpa för att ha någon hålla dem på plats medan du är limning!

Så ja detta är min första instructable, jag hoppas du gillar det och se till att lämna mig några kommentarer :)

Tack för besöket!

Relaterade Ämnen

Audrey II Hand Puppet lite shoppa av fasor Halloween Prop

Jag dokumentera inte helt detta projekt eftersom jag var ledsen.Efter ett cross-country drag i slutet av sommaren, och veckor av arbetslöshet innan äntligen börjar ett nytt jobb, inför jag Halloween lite hopp. Med ingen budget till mitt förfogande, i...

Phoenix och Gryphon i "Lite shoppa av fasor"

Alla bättre se upp! Little Shop of Horrors är öppen för företag. Gryphon spelar del av Seymour, unga florist butiken expediten som snubblar på en mycket ovanlig växt, som han namnger Audrey II. Phoenix spelar Audrey II, äter växten från yttre rymden...

Lite shoppa av fasor knapp hål

Något lite utöver vanligt för mig... en tutorial du inte kan äta!Perfekt för bröllop och speciella tillfällen, perfekt för alternativa bröllop och filmälskare.Du behöver:Florister tråd, florister tejp, Fimo (idealiskt Fimo soft) i 2 olika nyanser av...

Audrey och Audrey II kostym (Little Shop of Horrors)

för att hedra de bästa musikalen om en människoätande planta som någonsin gjorts (lite shoppa av fasor, om det finns någon förvirring), jag skapade denna lätt Audrey och Audrey II kostym.Jag gjorde pod och tungan Audrey II med Sculpey Ultra Light, oc...

Lite Latte och Barista familj Halloween kostym

de som känner mig personligen vet också min kärlek/beroende av "S-Bux". Så för hennes allra första Halloween, lilla E var en Latte medan mamma och pappa gick som Barista! http://Phar-ma.com/Little-latte-Halloween-CostumeJag tog en vit onesie lag...

Fruktansvärda krukväxt dräkter: Vildsint Ficus och resten i Peace Lily

här är hur man gör skrämmande kostymer för dina krukväxter... Och förvandla ditt vardagsrum till lite shoppa av fasor.Här är en lista över dina verktyg och material som krävs:Material:Stryrofoam bollar, akrylfärger, vampire huggtänder, kräppapper lak...

Jul eller Halloween? Man äter kransen.

jag tror många av oss har haft Tim Burtons "The Nightmare Before Christmas". För mig var det en stor överlappning av två dekorativa helgdagar. Jag tror det är så många människor ser det, eftersom det har blivit tradition av Disneyland att anpass...

Restaurera gamla möbler utan elverktyg.

Detta är min första Instructable, så klippa mig något slack.Detta är en mycket gammal stol men den har en hel del sentimentalt värde i min familj, det tillhört min morfar, så som speciella mödrar dag gåva jag återställt den till min mamma.Jag är inte...

Maddie fotoniska Robot kackerlackan: en solar driv Madagaskar kackerlacka som kör snabbare än din katt

Oh Solar Pocket fabriken fans. Hur du har spelat rätt in i våra händer. Åh är ironiska läckra! Så ironiskt. Vi gjorde du tror vi försöker förändra världen med billiga microsolar paneler tillverkade lokalt.HAHAHA. Som skulle göra det?!Åh är du så dum....

Rida 'em Cowboy hund kostymer

Min kennelklubb hade en post i en kommande parad, och jag tänkte på ett intressant sätt att kostym mina hundar medan fortfarande lämnar dem mobila nog att marschera i paraden. Min idé var att montera en actionfigur på Hundarnas selar att det ser som...

Metall Pacman kostym

Sist av våra trio av Pacman dräkter från Halloween i år: metall Pacman från Pacman äventyr.Se vårt spelbara pacman arcade spel här:och våra Pacman kostym här:Så, om du såg våra Pacman kostym, du såg hur man gör en helt 3D-Pacman kostym och den urspru...

Öde Warlock kostym av Gary Sterley

Jag är tillbaka! Denna gången har jag en Warlock kostym från TV-spelet öde att dela med dig.Jag är ett stort fan eller rollspel. Om ett spel erbjuder random loot droppar, grupp baserad boss möten och karaktär progression, jag har en vana att bekymrar...

Ultimate gravid mamma kostym.

Detta kan vara lite på den makabra sidan men jag garanterar att det kommer att generera några starka reaktioner, både positiva och negativa! Min fru bar detta samtidigt dela ut godis förra året, och människor tar bilder och ringa sina vänner för att...

Targaryen Dragonlord kostym

jag älskar Halloween. Jag älskar också Game of Thrones. Jag dåligt ville göra en Daenerys kostym, men få av mina vänner har läst böckerna eller sett HBO-serien och jag ville inte spendera alla Halloween försöker förklara vad en Khaleesi är.Eftersom d...

Halloween kostym: Swing väljare

kort efter Halloween avslutas i år, miljontals amerikaner kommer att gå till valurnorna för att rösta i årets presidentval. Det innebär, för alla politiskt aktiv komikerna i publiken, att detta är din sista chans att göra ett politiskt uttalande unde...

Steampunk Quidditch-spelare kostym

består av:skyddsglasögonjackahandskarbyxorBenskyddskorkvastSteg 1: Samla bitar och bitar Glasögon: vi hade redan ett par från tidigare kostymer, men de kan köpas online för ganska billiga (runda svetsning skyddsglasögon med utbytbara objektiv, ca. $1...

Hur du sätter din hund till en "Corn Dog" för Halloween

tillbaka igen med en annan hund kostym instructable! Denna gång jag gör en corn cob kostym för Jersey! Jag kommer att utstationering några mer envis kostymer denna månad på min DIY sällskapsdjur blogg Bloggie eleganta. Jag in denna kostym i Halloween...

Halloween 2012 - Headless Marie Antoinette

för Halloween i år ville jag vara något super läskigt. Jag gå alltid lite för långt med kostymer, men den här (även om det inte ser det) var otroligt lätt, mycket lätt och bekväm! Jag avslutade hela dräkten på en dag, och har utvecklat några trick oc...

Holiday klänning

Detta är en enkel mönstrad klänning som skapats för en scenshow runt omkring fridagen.Steg 1: Välj tyget Ursprungligen ville jag skapade en klänning som faktiskt kommer att användas för steg i en semester prestanda. Jag ville att det skulle vara typ...