Lite shoppa av fasor knapp hålNågot lite utöver vanligt för mig... en tutorial du inte kan äta!

Perfekt för bröllop och speciella tillfällen, perfekt för alternativa bröllop och filmälskare.

Du behöver:

Florister tråd, florister tejp, Fimo (idealiskt Fimo soft) i 2 olika nyanser av grönt, grått, orange, lila, rosa, rött och vitt. Florister/hatt PIN-kod, badge tillbaka eller säkerhetsnål för varje knapp-hål.

En modellering/skärande verktyg och en platt ren yta att arbeta på.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Phoenix och Gryphon i "Lite shoppa av fasor"

Alla bättre se upp! Little Shop of Horrors är öppen för företag. Gryphon spelar del av Seymour, unga florist butiken expediten som snubblar på en mycket ovanlig växt, som han namnger Audrey II. Phoenix spelar Audrey II, äter växten från yttre rymden...

Audrey II Hand Puppet lite shoppa av fasor Halloween Prop

Jag dokumentera inte helt detta projekt eftersom jag var ledsen.Efter ett cross-country drag i slutet av sommaren, och veckor av arbetslöshet innan äntligen börjar ett nytt jobb, inför jag Halloween lite hopp. Med ingen budget till mitt förfogande, i...

Lite shoppa av fasor - Audrey 2 kostym

Jag bestämde mig att göra min egen kostym i år och jag bestämde mig för jag skulle vilja gå som Audrey 2 aka betyder gröna mor från yttre rymden!Jag kunde inte hitta några exempel online att gå av så jag bestämde mig att göra det själv som innebar en...

Audrey och Audrey II kostym (Little Shop of Horrors)

för att hedra de bästa musikalen om en människoätande planta som någonsin gjorts (lite shoppa av fasor, om det finns någon förvirring), jag skapade denna lätt Audrey och Audrey II kostym.Jag gjorde pod och tungan Audrey II med Sculpey Ultra Light, oc...

Jul eller Halloween? Man äter kransen.

jag tror många av oss har haft Tim Burtons "The Nightmare Before Christmas". För mig var det en stor överlappning av två dekorativa helgdagar. Jag tror det är så många människor ser det, eftersom det har blivit tradition av Disneyland att anpass...

Restaurera gamla möbler utan elverktyg.

Detta är min första Instructable, så klippa mig något slack.Detta är en mycket gammal stol men den har en hel del sentimentalt värde i min familj, det tillhört min morfar, så som speciella mödrar dag gåva jag återställt den till min mamma.Jag är inte...

Fruktansvärda krukväxt dräkter: Vildsint Ficus och resten i Peace Lily

här är hur man gör skrämmande kostymer för dina krukväxter... Och förvandla ditt vardagsrum till lite shoppa av fasor.Här är en lista över dina verktyg och material som krävs:Material:Stryrofoam bollar, akrylfärger, vampire huggtänder, kräppapper lak...

Maddie fotoniska Robot kackerlackan: en solar driv Madagaskar kackerlacka som kör snabbare än din katt

Oh Solar Pocket fabriken fans. Hur du har spelat rätt in i våra händer. Åh är ironiska läckra! Så ironiskt. Vi gjorde du tror vi försöker förändra världen med billiga microsolar paneler tillverkade lokalt.HAHAHA. Som skulle göra det?!Åh är du så dum....

Kläder knapp från soda kapsyl (livräddningsfarkoster)

Jag känner själv en överlevare / improvisatoriska expert men jag också dricka förmodligen för mycket läsk. Vilket förklarar den expanderande avfall linje, vilket förklarar den popped byxor knappar, vilket förklarar behovet av att ersätta dem med någo...

DIY Laser Visa 1,0

jag letade igenom rygg utsläppen av göra tidningen när jag kom över den lunchbox laser visar , som beslutat att göra en enklare version av. De tre huvudkomponenterna är $4 laserpekare, spinning plast disken som trålvarpet balken och spinning spegeln...

Trä USB-drivna RGB-LED lampa

Jag gjorde denna lampa ursprungligen som en sista minuten (okej, sista två dagar) julklapp till min syster. Jag ville ha en speciell men snabb-till-bygga lampa och detta är vad jag kom fram till med det material jag hade på hand den dagen. Detta är e...

Läder fodral Tutorial & Intro till grundläggande läder arbetande

God afton mina damer och herrar. I denna fina Instructable kommer jag att visa dig hur du skapar din egen läder påsar! Detta är också en stor inledande grundläggande läder arbeta.Om du har några frågor när det gäller handledning, gör din egen cosplay...

Katt Launcher - energisk kattens träning leksak eller bara en lat ägare

här jag är glad att presentera min nästa uppfinning!!! - Katt LauncherDenna leksak är för din katt eller hund eller andra härliga vän som kommer fullständigt galet att jaga ett rörligt objekt!Med denna galna maskin drar du i snöret från det... plats...

Början Microcontrollers del 8: Lägga till en knapp till mikrokontroller och göra det göra något

En mycket enkel och lätt sätt att tillhandahålla för mänsklig interaktion med mikrokontroller är att infoga en knapp i kretsen. Att kommunicera med datorer som använder två viktigaste inmatningsenheter: musen och tangentbordet. Ett tangentbord är ing...

Luft-knapp för Volumio med hjälp av ultraljud sensor

Jag lägger min hand i luften och det är min musikspelare jag har full kontroll över. Jag ändra volym av musik och spela upp eller stoppa låtarna bara genom att sätta mina händer högt eller lågt. Jag kan programmera hur allt jag vill styra funktioner...

Bygga en webbplats för så lite som $ 20 per år!

i detta instructable, jag kommer att täcka allt du behöver veta för att skapa en hemsida för en låg kostnad! Om du vill kolla in några av mina verk, huvud på över till: Webshawty.comEtt par saker du:-Internetanslutning-En nyare datorAndra användbara...

Windows IoT och Raspberry Pi: läsa en GrovePi knapp

Detta projekt visar hur du kommer igång ansluter en knapp till GrovePi använda Windows IoT, Raspberry Pi och GrovePi.Om du är en Microsoft- eller C# entusiast, har det aldrig varit enklare att komma igång med theGrovePi + Internet av saker Kit. Ställ...

Aktivera en generiska plast gadget till något lite mer vackra

Motivation:Under sommaren är jag antingen surfar eller arbetar med projekt runt vår lilla trädgård/gård. Vintern är över oss här i Boston och jag är redo att börja attackera den långa listan över projekt som jag har skjutit upp för "inomhus månader&q...

Förvandla din Amazon knapp till en telefon-Finder

Detta är en enkel handledning för att hacka din Amazon dash knapp för att ringa ett telefonnummer när du trycker på. Jag gjorde det så jag kan ringa min telefon när jag använder det, vänligen kommentera med vad cool innovativa projekt du göra av det...