Liv storlek drift spelsom ett barn jag älskade Milton Bradley drift spelet, summern alltid skrämde mig när det gick, men det var kul. Syftet med åtgärden spelet är att ta bort en kroppsdel med ut röra pincetter av metall sidor som omger objektet för borttagning. Om du rör kommer någon metall sidor du gör näsan lyser upp och en Summer ljud och skrämma dig. I år var kyrkan jag delta med en ny Skördefest eller Halloween funktion år kallas stam O behandla. Truck O behandla är där du spelar ett spel eller aktivitet ut bakluckan på bilen. För mitt liv storlek drift spel skulle jag lägga godis i fickorna för barnen att välja ut med sallad tång och sätta en Bibeln Guds rustning tema för fickor. Jag använde en mikrokontroller att upptäcka när tången kommer i kontakt med metall sidorna och flash röda näsa och göra summern ljud.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Live storlek drift spel

min man och jag utmanade oss själva genom att göra en levande storlek operation spel som faktiskt fungerade. Vi älskade detta spel när vi var barn så vi gav det ett skott och var mycket stolt över resultatet.Steg 1: Börja med några tunna trä. Vi börj...

Makey Makey och Scratch drift spel

Göra en kul, naturlig storlek drift spel av din egen karaktär! Super enkelt projekt för alla åldrar!Steg 1: materialMaterial som behövs:Makey Makey KitDator med Scratch Program (gratis online och offline transportsätt)KartongFärgAluminiumfolieLimmet...

Bender drift spel

slutligen den klassiska spelet driften har uppdaterats för att återspegla känslorna hos dagens moderna barn. Red-nosed gentlemannen har ersatts av den älskvärda Ludde Bender Bending Rodriguez från TV: s Futurama och mediadator papp ersättas med blank...

Liv storlek kapsling docka

När dina barn försöker stubbe du varje Halloween kostym idéer du har att utveckla vissa innovativa tekniker för att få sina idéer till verklighet. Denna teknik kan användas för att förstora alla små enkla objekt för användning som en kostym.Steg 1: S...

Hur man gör en liv storlek Halo 3 Battle Rifle

detta är min handledning om hur man gör en naturlig storlek Halo 3 Battle Rifle ur kartong och tejp. Det är en av många liv storlek Halo vapen som jag har gjort. Alla de vapen/vapen som jag har gjort är gjorda med hjälp av samma process; Först skär u...

Skapa en liv storlek Minecraft fackla

i denna tutorial får du veta hur enkelt och billigt det är att skapa din egen liv storlek Minecraft fackla. Mallen är så lätt dess självförklarande.Helt enkelt ladda ner och utskrift A4 fackla mall. (Använd glättat fotopapper för en kvalitet finish)F...

DIY liv storlek Lightning McQueen

Min son är så besatt av blixten Mcqueen! Och jag bestämde mig att tänka utanför boxen, och förvandla vår lilla vintage bil till liv storlek röd racer att överraska honom på hans födelsedag! Jag älskar kliva ur min komfortzonoch prova nya saker, iblan...

3D liv storlek Ironman

ett liv storlek 3D Ironman med ljus upp ögon, bågreaktorn och styrpropellrar. Jag byggde honom helt ur skumgummiplattan och med lysdioder för belysning upp portionr. Min början detaljer i svart på pjäsen klipptes ur vinyl (som Zing 16 Laser skulle ha...

Bioshock liv storlek Upptagarens trädgård av FLOPPYTY

detta är den absolut en av mina största bitar och andra videospel stöttan jag gjorde och det tog mig lite tid och arbetskraft och det var inte till dyr är det 7 fot lång och 2 fot bred med ett djup av 10 inches och jag tror att jag spenderat ca $150...

Pocket drift spel

detta steg för steg går igenom min process att skapa ett fickformat drift spel, som har min egen twist.Ser som jag tänkt på att skriva in detta i Pocket-Sized tävlingen, valde jag att använda en Altoids tin för behållaren.Kretsen jag använt är exakt...

Liv storlek k'nex krig kanon

här är det bästa av det bästa liv storlek (eller nästan naturlig storlek) krig kanon. Ja vet jag det finns massor av knex kanoner på Instructables men den här är annorlunda från resten. Det ser ut som en kanon. Det kommer att skjuta 60-70 fot med 2 g...

Liv storlek papper Travis Touchdown

om du har lite samma problem som mig, du är rätt nu * stirrar på en tom plats på rummet och undrar "Man, jag är ett stort fan av inga fler hjältar och jag har fått en fri yta på ca 60 x 80 cm i min apart från det desperat overstuffed lilla kammaren....

Ett liv storlek papper grottan

hur man skapar en enkel och snabb liv storlek grotta i rummet. Detta är mycket enklare att skapa en upplevelse och göra något stort.Material: 48 * 10 varv vanliga brunt omslagspapper, sax, brunt band, Epson HD-projektor, mini DV videokamera (eller nå...

Robotbuilderseller liv storlek robot jag bygga från lederna och gängade stav och homemde linjära manöverdon. Jag använder nu automotive kulleder för höfterna ect. Förhoppningsvis kommer ett controll system en hud.

robotbuilderseller---liv storlek robot ben och midja för nu gjort med manöverdon och redskap huvudet motorer gjorde jag också. Stål gängstång skelett; sorta ånga punk; sorta automotive verktygsmaskin praxis.Jag har visat detta på beslutsfattare show...

Liv storlek kartong katt

jag försökte att tänka på något jag kunde göra för min kattungar med den nya fri 123D programvaran, en laserskärare och jätte stacken kartong jag hade tillgång också. Det naturliga valet tycktes vara en annan katt! Även om de inte var så entusiastisk...

Liv storlek Groot film dräkt

Samtidigt inte en ny karaktär på något sätt i Marvel Comics-universum, (tro det eller ej, Groot föregår Iron Man med tre år) Groot var en förbisedda om inte Okänt tecken från Marvel Universe. Jag kan erkänna att min första riktiga introduktion till k...

PAC-man: Liv storlek Edition

detta är Instructables club's 4: e ' kompatibel och vårt inträde för game.life 4 contest. Om du kan, ta en stund att rösta på oss. Tack!Barnen och jag spånade flera idéer för den här tävlingen och vi fast på den här eftersom det var den mest billiga...

Liv storlek airhockey. Pucken sväva

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Hovering hockey puck! Även om processen att göra denna leksak kräver en hel del tester (att hitta en lätt nog hölje, att hitta en tillräckligt stark fan etc.) är det mycket enkelt, Billigt o...

Hur man hålla från att vara uttråkad online - Live TV, webbkameror, spel, webbplatser och mer

slå slutet chefen i slutet av internet redan (pojke, var han tuff!) och behöver något att göra? Vill ha lite idéer och ny online-aktiviteter att njuta? Tja, har du kommit till rätt Instructable! För många av oss är inlåst i skåp, bundna bakom skrivbo...