Livet stora arga fåglar speletvi gick igenom Walmart när vi såg några arga fågel uppstoppade djur leksaker säljes. Min fru och jag tittade på varandra och sa "vi måste bygga ett liv storlek arga fåglar spelet". Så, vi köpte några fyllda Angry Birds, några trä, olika hårdvara, och gummi slangar och byggt ett liv storlek arga fågel spel.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Trä arga fåglar spelet som

Hej, idag jag ska visa dig hur jag gick om att göra ett trä arga fåglar spel för min familj. Med sommaren här verkade det vara en no brainer att göra detta spel för personligt inomhus och utomhus bruk.Material för spelet bitar:Vad någonsin typ av trä...

Arga fåglar karneval spelet

tid till pop dessa svin, för reals! Detta är min version av en söt Angry Birds-relaterade spel. Min man och jag kör en liten spel monter på en lokal karneval och jag gjort alla spel. (Tips ett troll, ring toss, böna väska toss, nerf shoot-out och nu,...

Verkliga livet arga fåglar

gjorde jag ett riktigt liv arga fåglar spel.Video av detta projekt:Material du behöver:FimoAkryl färgerPolystyren bollarTrä pinnarEn träbit som ser ut som slingshotGummibandPapperSuperlimTejpDe verktyg du behöver:KnivPenselSteg 1: Modell fåglarna Anv...

Arga fåglar kostym

vad händer när du har en collegestudent, och vänner som fungerar? Du får människor med inga liv och mycket fritid på sina händer.Vi hittade också ett par arga fåglar kostym online och vi var bestörta över priserna, och hur enkelt de såg. Jag hittade...

Arga fåglar Cupcakes

vem älskar inte några arga fåglar? Min 6 år gamla älskar denna lilla spel, och fåglarna är så söt. Här är de i cupcake form!Detta projekt är inte svårt - min unge hjälpt även mig att skapa några--det slags som arbetar med playdough, men det är tidskr...

Arga fåglar örhängen: Gris Edition

efter att Angry Bird örhängen, jag var tvungen att göra vissa gris örhängen från spelet för att matcha!Dessa örhängen är mycket enkelt om du har läst min Angry Bird örhängen Instructable och min Geek örhängen Instructable. De är tillverkade av polyme...

Arga fåglar Bento Box

detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en kyaraben stil bento låda baserad på de populära TV-spel angry birds.Bento lådor är ett roligt sätt att skapa en liten enskild del måltid, mycket vanligt i japansk matlagning. Kyaraben avser en v...

Arga fåglar Vegetabiliska Pizza

jag hoppas jag inte störa den redan arga fåglar när jag blev deras piggy fiende till broccoli :)Detta är min version av vegetabiliska pizza... Gjort om för att vara inte bara roligt och lätt att göra, men välsmakande också! Detta är bra för både barn...

Arga fåglar Fleece filt & Full mönster

denna arga fåglar mönster & Instructable kan användas eller ändras för att skapa en mängd Angry Birds inspirerade projekt. För detta Instructable skapade jag en arg fåglar fleecefilt för min son - som älskar Angry Birds! Jag skapade ett mönster som d...

Arga fåglar spargris

vi använt gris mönstret från våra liv storlek Angry Birds spel () för att göra en lätt och billig arga fåglar spargris.Material1 fot av 1 x 6 furusmå tomma plast jordnötssmör burk (Använd andra burkar om det ser bra ut)små träskruvlimpiprensare (för...

Knex arga fåglar

denna knex arga fåglar. gjord av knex och jenga block. med slunga shot! (4% går till knexinventions 49) Tack för lyftselen sköt Shoobygooby.Steg 1: Fåglar/gris Titta på bilder att göra fåglarna och grisen. (jag gjorde steg för svart fågel bara.)Steg...

Hur man gör lera arga fåglar

i detta Instructable jag ska lära dig att göra lera angry bird karaktärer. Besök min hemsida på putyourforkintoit.com få en gratis lera arga fåglar skrivbordsunderlägg eller dator logo efter din gjort ;)Steg 1: Gul, svart, röd, blå Angry Bird Alright...

Hur man gör ätbara arga fåglar

att göra den röda fågeln jag frågade skaparna av drabbade spelet "Angry Birds" om jag kunde göra några slagklippare för några cake order jag hade fått. De uppmuntrade mig att gå nötter och skicka bilder! Jag har gjort massor sedan dess. Du kan s...

Enkelt och roligt att göra arga fåglar Pizza

har du någonsin tänkt på att göra en pizza som ser cool? Har Tja du antagligen men det är inte poängen. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en awesome letar och läcker smak pizza! Som ser ut som en Angry Bird karaktär och jag för...

Livet stora Portal torn

detta instructable är en genomgång av hur jag gjorde min naturlig storlek torn från TV-spelet Portal. Det förvandlas till ett långt mer engagerade projekt än jag väntat, så varnas: detta projekt är inte för svag i hjärtat.När jag gjorde detta mitt fö...

Arga fåglar födelsedagskort

Min vän är mycket i Angry Birds som för sent, så för deras födelsedag har jag beslutat att göra dem en 3D Angry Bird födelsedagskort.Material:Tjockt papper i olika färgerEmbellishmemtsMarkörerSteg 1: Tillskuret kortet Bestämmer hur stor (eller liten)...

Arga fåglar

jag hittade denna bedårande hantverk på utube och tänkte jag skulle dela det med vårt instructables samhälle. Jag kunde se potentialen i att göra detta hantverk i mer än en Hårsnodd. Barn i alla åldrar kan göra detta söta Angry bird hantverk. Det kan...

Arga fåglar öppen ansikte smörgås med vanliga ingredienser

jag har sett en hel del tar på "Angry Bird" tema mat, men min dotter inte äter de flesta av ingredienserna (som Oliver). Jag gjorde henne en snabbfika 2 öppen inför smörgåsar, med ost och lunch kött och enkla kryddor. Hon älskade dem!Ingrediense...

Arga fåglar papper leksak

detta verkar vara ett ändlöst tåg som jag hoppa på när jag gör en papper leksak om ett spel för mobiltelefoner som har släppts i 2009.Så varför tog det så lång tid för att göra en pappersmodell?Eftersom jag trodde 3 år och 3 månader om mekanik, det ä...