Ljus upp din SkateboardHej människor!

I detta instructable jag kommer att visa dig hur lätt upp du skateboard med hjälp av lysdioder. I mitt exempel jag satte lysdioderna uppåt, men du kan sätta dem nedåt för en neon som effekt. Jag hade denna idé whne min vän pimped Hej trehjuling och fick idén att sätta neon på den. Detta ger en riktigt cool effekt på byxorna och du kan lätt ses från 100m bort! Njut av din nya styrelse som nu är annorlunda och road säker!

Engelska är inte mitt första språk, så om du ser misstag/grammatik problem inte Skyll mig. Jag vill också Visa saker visuellt istället för att beskriva dem; Detta är anledningen för den bilder används.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skriver in ljus upp din Ride tävlingen

dagarna blir kortare och med förlusten av sommartid ryttare cykel kommer att rida hem från jobbet i mörkret. Detta gör ridning runt mycket farligare och för att uppmuntra alla att rida lite ljusare och säkrare vi har ett ljus upp din Ride tävling!Vis...

Ljus upp din Skidstavar

har du någonsin varit natt skidåkning? Det enda som saknas från Kvällsskidåkning... roliga lampor! Det är därför jag bestämde mig att Linda en gammal uppsättning av Skidstavar med blå mini LED lampor. Det ser bra ut mot snön och gör det mycket enkelt...

Ljus upp ditt folk

IR dioder och detektorer gör saker roligt och magiska. Vi är att röra eller vända en switch som slår på lampor. En enkel transistor krets med en IR-detektor och lampor ändringarna med våg av fingret. Mitt kretskort är enkla och alla delar att köra de...

Rengör och Smörj din Skateboard Kullager

det är vinter ute. Gatorna är täckta med vatten, salt och funky road grus. Men du verkligen vill åka skridskor. Vad kan du göra? Svar: gå skate ändå, sedan rengöra din lager så att de ska leva att åka en annan dag.Detta är en enkel demo av hur man de...

Anpassa din Skateboard Däck!

Min dotter har varit stressa mig för en lång styrelsen skateboard i år nu. För sin födelsedag i år frågade hon endast för tre saker, varav en var en Star Wars Storm Trooper longboard. "Jag vill verkligen en Yoda droppe däck longboard," säger hon...

Måla din Skateboard 101

denna lilla guide visar dig hur man målar din skateboard med några pro resultat. Jag dokumenterade själv måla en skateboard 3-4 år sedan (dålig kamera), men du kan se vad som händer med få en uppfattning om vad man ska göra. Jag hoppas du lära av det...

Ljus upp kostym

denna kort tutorial går dig till och hur man gör en ljus upp kostym med elektroluminiscent wire (el wire). Denna kostym var i synnerhet skräddarsydd för DJ utför runt om i världen. Jag arbetat nära med formgivaren och el wire leverantör för att produ...

Ljus upp granen kostym

kan det vara jul hela året med dessa bedårande lätta upp granen kostymer. Med nästan ingen elektronik eller sömnad erfarenhet, och en liten nyfikenhet och tålamod är detta en dräkt som kan göras i en eftermiddag eller helg. Den elektroniska komponent...

Hur att lysa upp din 3D-skrivare

Titeln är något missvisande... den långa rätta borde ha varit:Hur du bifogar en RGB LED strip i din RepRapr Prusa i3 3D skrivare akryl ramför bättre/bedövning belysningHur som helst, detta instructable kommer att guida dig genom processen att lysa up...

Ljus upp en godis skålen

med min ljus upp Halloween B kretskort till ljus upp en godis skålen eller något. Här är för Halloween med en skelett krans och en pumpa hink för skålen. I denna krets använder jag vad jag kallar en brytaren. Den har både IR-detektor och sändare i et...

Ljus upp LED Smiley Face (med återanvändbara delar)

jag älskar utseendet på lysdioder och återanvända gamla saker att göra nya saker. Mitt Ljus upp Smiley Face använder lysdioder och återanvänder en gammal CD, en gammal power tegel från en radio, och några andra gamla "elektroniska saker" Jag har...

Soffbord med ljus upp tecken

gjorde jag detta soffbord från början, och har en ljus upp pil tecken och ett glas bordsskiva med en träram.Steg 1: materialJag ber om ursäkt för bristen på framsteg bilder, jag gjorde detta instruera kan efter jag hade redan byggt bordet.Material:-e...

Ljus upp namntag

med en adresslapp såhär, du kommer att göra ett bra första intryck! Dessa namn Taggar kan också vara en gåva för någon, trots allt, vem inte skulle vilja en?Steg 1: material Behöver du:En sharpie / markör för din choicEn kartnålFicklampa (gärna små)H...

Ljus upp Halloween

med hjälp av infraröda dioder att lysa upp ditt folk när du kommer nära dem. När din sändare lyser upp deras detektor deras lampor lyser upp och deras sändare lyser du. När någon rör vid din magiska plats (din detektor) din plats tänds och deras sak...

Lys upp din CD-ROM-enhetens knappar!

Idag, jag kommer att visa dig hur att lysa upp din CD-ROM-enhetens knappar med bara några stycken och ett par verktyg.Du kan wow dina vänner med denna bättre än deras CD-ROM-enhet, att alla svartsjuk på sin väldiga kraft.Disclaimer:Jag är inte ansvar...

Obama kampanj logotyp lampa - ljus upp för Obama

skina ljuset! Tur en dollar store touch ljus till en lysande syn av du stöd för Obama dag eller natt.Obamas kampanj har en bra logotyp, som bara händer att påminna mig om batteriet drivs "touch lampor" som du kan få överallt att lysa upp din gar...

Hur man bygger en ljus upp kameran nivå för en DSLR

Har du någonsin skjutit i svagt ljus och märkte dina bilder var av nivå? Jo har jag gjort! Jag har gjort en hel del arbete nyligen med lång exponering fotografering och när jag är ute på fältet en gorillapod jag befinner mig kör in här ganska ofta.Ja...

DIY ljus upp idén / ljus lampa

Detta ljus upp glödlampa är en super söt b-day present! Det är verkligen lätt att göra och super original. YAY!Steg 1: skärFörst låg din två bitar av filt en på varandra. Dra formen "glödlampa" på ovandelen av papper. Skära formen ut, och se til...

Ljus upp skor

här är något cool jag gjort under DJ dance. Detta kräver 2 glöda pinnar för varje sko och ett par skorSteg 1: Tråd Lace genom Glow Stick Tråd spetsar genom hålet av glow stickSteg 2: Tuck Glow Stick mellan snören av främre Tuck glow stick mellan skos...