LMFAO Robot/Shufflebot huvudefter titta på LMFAO party rock anthem video på Youtube, jag bestämde mig för att det slumpmässiga shufflebot i klippet. Om du letar efter en awesome men enkel och lätt kostym för Halloween, har du kommit till rätt ställe!

http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8&OB=av2e

Se Steg
Relaterade Ämnen

Timmar av forskning och utveckling för att ge dig... LMFAO ROBOT KOSTYM!

jag har tillbringat timmar och timmar vände min hjärna-kuggar för att göra LMFAO robot huvudet. Och pojke gjorde någonsin jag en!Vad du behöver:Stellar danssteg (SDM)kartong 14 "x 15"x19"något som liknar myggnätcykel lampor som har coola bl...

LMFAO ROBOT kostym

hur man gör en LMFAO robot huvud >Steg 1: Material och verktyg 1 ca 17 1/2 x 12 tums låda1 burk guld sprayfärg1 billig svart rinnande jackaplastfoliesvart Genomskådar tygbindemedel klipplimpistoltejpsax eller exacto knivSteg 2: skär rutan Skär längst...

BEHÖVER en PARTNER för min ROBOT---svarar huvud - Arduino (utan 3D-skrivare)

Detta är en Arduino, servo och motion sensor baserad svarar chefen för min tvåbent bot heter AS U önskar.Detta är min första steget av min första tvåbent... Så, jag vill visa dig alla... stegen är mycket enkla och huvudsaken är att jag inte hade anvä...

DIY 3D-skrivare Servo Robot (BarnabasBot)

3-D Skriv ut din egen lilla roboten som kan drivas av 3 standard 9 g hobby servon. Detta är ett bra verktyg att introducera barn till robotics. Du kan köra din robot med littleBits, Arduino, Raspberry PI, LEGO Mindstorms-- eller något som har en serv...

DIY Robotics projekt - Barnabas-Bot 2.0

VAD ÄR BARNABAS-BOT?Barnabas-Bot är en introduktion till robotics kit (och klass) som ger möjlighet för studenter att lära sig vetenskap, teknik, teknik, konst och matematik på ett roligt och engagerande sätt. Genom kursen introduceras barn till kret...

Papp Robot huvud

har du ville göra en enkel robot hjälm för skojs skull? Väl kommer att du gilla denna handledning om hur man gör ett enkelt, Billigt och roligt papp robot hjälm!Steg 1: Kropp av huvud Du behöver en kartong ca 1 1/2 fot lång, på ungefär tio inches dju...

Telefon huvud Robot

om din som jag, du kommer att älska att göra denna lätt telefon huvudet "robot". Förutom verktygen du kan göra detta med bara en telefon, kan du hitta dem för ca $1-5 på sparsamhet butiker se till att det kommer att ha en stor moderkort eller de...

STYRO ROBOT HUVUD. NATURLIG STORLEK & KÄMPAR. As a COSTUME

Mitt barnbarn som gillar att kallas "Captain of Light" ville vara en 60s blå kämpar Robot för Halloween.BTW fick han andrapris vid gemenskapens evenemanget!Så vi kvittning att samla material.Och hittade en 4' x 8' av 2" tjock, något repiga...

Origami Robot huvud - mars på robotar

I Leeds (Storbritannien) just nu, har lekfull Leeds en händelse där de planerar att göra 10 000 robotar i staden. För att hjälpa till, har jag utformat denna robot huvudet origami för snabb och enkel "roboticising" den avslutande helgen.Steg 1:...

Talar Animatronic Robot huvud

(Robot tävlingen post kategori = 18 +)Detta instructable handlar om talande animatronic robot huvud jag byggde, som jag kallar Robot huvudet 2. För att få en uppfattning om Robot huvud 2 funktioner, klicka på korta videon nedan eller du kan kopiera o...

Lägg 40 lysdioder och hjärnan i Robot huvud

jag tänkte på att bygga min första robot, roboten som vill animera lysdioderna, svara på givare som jag kan läggas till senare, eller göra något relatera till LED som är installerade på munnen.Bild 2, är 3D-modellen av min robot huvud. Inspiration fr...

Bygga en Arduino-powered talande robot huvud!

Denna robot huvudet byggdes ursprungligen som ett slutet av år projektet för min fysiska computing klass, men under sommaren det har "lärt sig" att prata.Huvudet är driv vid två Freeduinos, 3 TLC5940NT chips och en Adafruit industrier Wave sköld...

Sjungande Instructables Robot huvud

någonsin undrar om instructable roboten talar? Bra även om det talar det nu sjunger! Om du följer detta instructable bör du ha ditt eget sjungande instructables robot huvud!(DET ÄR INTE MÅLADE ÄNNU, KOMMER ATT SÄTTA I MÅLADE BILDER NÄR DU ÄR KLAR)För...

Polymer Clay Robot huvud stengods stil

hur man gör en liten robot huvud i ljus stengods stil med min favorit konst media polymerlera. Jag tror robotar är awesome.Villkora lera och forma till robotic huvud, runda eller square, som du vill - via händernaPeta hål i lera för ögon - via trä ve...

Humanoid Robot huvud: InMoov

InMoov är en 3D tryckta humanoide robot för den franska Gael Langevin. Det började som en handprotes.Vi beslutade att replikera InMoov (åtminstone dess huvud) för att visa hur lätt är att engagera sig i en värld av robotteknik. Även barnen kan göra s...

Instructables Robot Wearable Cosplay huvud

Nu kan du också bli Instructables roboten! Få, bygga och bära den som en rolig cosplay mask, eller en selfie prop.Detta DIY modellen är en avknoppning från Instructabot går till stad -projektet som jag skapade för Det har omarbetade för att passa all...

Instructables Robot huvud

detta är en instructables roboten huvudet det byggde jag, ska jag tillägga instruktioner senare...

Panorama robot huvud

hade jag gjort det med gamla dator hardwares, det fula bot det fina, fungerar bra, och jag kommer att bygga om det en dag.Du kan se den.http://picasaweb.Google.com/taoyancn/PanoramaRobotHead?authkey=Gv1sRgCJGi9_LirczDMw#...

Återvunnet/återanvändas Robot huvud Radio

jag tog en gamla trasiga CD-spelare bergsprängare som mina söner hade brunnit ut lasern, som den här:http://www.Sears.com/SHC/s/p_10153_12605_SPM5814190601P?sid=IDx20101019x00001c&srccode=cii_35912516&cpncode=21-170374264-2Och en gammal torped ska...