Logga in rutan/caseMin första Instructable, jag hoppas du gillar det

: D

Först och främst vill jag nämna att svenska inte är min mor eller far tunga, så jag ber om ursäkt i förväg för eventuella grammatik misstag, eller om det är svårt att förstå/följa.

Därför kommer jag att skriva på engelska och spanska (modersmål) för alla tvåspråkiga maker ute som mig.

Någon korrigering uppskattas mer än.

Så jag surfade på nätet, liksom de flesta av oss numera, och jag såg denna video från maker DiResta. Jag har alltid följt hans arbete och jag tror han är fantastisk, gå och titta till honom.

Jag fick idén från att video (hoppas det är ok att alla), jag ville ha en log ärende eller box, för att hålla något, eftersom det kommer att se cool i mitt rum, så jag började tänka på något.

Till slut intro, i detta Instructable jag kommer inte berätta exakt hur man gör fallet/kryssrutan Logga, eftersom det finns oändliga sätt att åstadkomma detta, jag ger tanken, och hur jag gjorde det, Känn dig fri att göra det på ditt sätt!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mi primer Instructable, espero que lo disfrutéis :D

Primero, mig gustaría mencionar que el inglés nej es mi lengua moderns o paterna, así que me disculpo por adelantado si alla algún fel gramatical, o si es complicado de entender/seguir.

Por eso escribiré sv inglés tanto como sv castellano (lengua materna) para cualquier maker bilingüe por la página, como yo.

Cualquier corrección será más que agradecida.

Pues estaba yo sv internet, como muchos hoy sv día, cuando vi este vídeo del maker DiResta. Siempre han följas su trabajo y pienso que es increible, ta FN: s vistazo.

Tuve la idé gracias en ese video (espero que en nadie le importe), quería FN: s tronco (leño), para guardar cualquier cosa, porque quedaría chulo sv mi habitación, así pues pensé sv hacer uno.

Para finalizar la intro, en este Instructable ingen pretendo explicar exactamente cómo hacer uno, porque hö infinitas maneras de conseguirlo, daré la idé y como lo hice yo, hacedlo en vuestra manera si queréis!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Logga in rutan

min fru och jag firade vårt 5-årsjubileum i år, som är "trä" år. Jag gjorde henne en ring av vissa valnöt (jag kommer lägga en bild i slutet), men ville ha en unik presentförpackning. Jag hade nyligen klippt några lemmar ur ett träd i min trädgå...

Logga in rutan/bandsåg Box

de saker du behöver för detta projekt är en logg, bandsåg eller chop såg detta kan göras på en chop såg men lättare med bandsåg, drill press, dymling eller något som pluggen, sandpapperSteg 1: Att få träbit Kommer du att hitta en träbit som inte är f...

Vidarebefordran av IP-portar att din dator

så du vill vidarebefordra vissa IP-portar till din dator! Nu om att vara för Minecraft eller för din VNC server (tinyurl.com/Instructables37), detta är hur dess gjort.Steg 1: Hitta din IP-adress Så första du kommer att vilja ta reda på din IP-adress...

125kHz RFID-Logger

vad är RFID-logger och hur det är gjort?RFID-logger kommer från tilldelningen av en av användarna av webbplatsen. Han vill från mig att konstruera, om möjligt, litlest datalogger av RFID-kort för några av sina mål. Efter tio dagar var jag redo med pr...

Amp in Case Reproduction Guitar Case

Projektet - en gammal gitarr och förstärkare behöver ett nytt hemPå 1960-talet sålde Sears en Silvertone-made gitarr komplett med ett hårt skal fall med en inbyggd rörförstärkare. En blues-gitarr spela vän till mig fick en för några år sedan, och äve...

Vackra trä ringen och rutan

denna jul jag ville göra min fru något så vackert som henne... Det är omöjligt. Men åtminstone jag kan prova. Så till jul gör vi lite annorlunda presenter. Vi var få varandra en större objekt och sedan vi fokusera på små speciella gåvor som passar i...

Cigar Box förstärkare Case Mod

i detta Instructable, jag kommer att dokumentera bygga av min första batteridrivna, Cigar Box Amp att gå med Cigar Box Tenor Ukulele från en tidigare bygga. Detta kommer verkligen bli mer av en case mod, som jag kommer att vara rensning en gammal Fen...

Bonsai i rutan - La caja del Bonsai

Hola!Soy una acumuladora de plantas, entre ellas, una corriente que me cautivo fueron los Bonsai, para los que inget sepan de que hablo son arboles, que pueden llegar en ser muy viejos, pero que mantienen un tamaño muy pequeño.Este pequeño que muestr...

Kryssrutan Logga kort

Samla alla kort för din födelsedag, bröllop eller annan händelse i en rustik kort låda som är gjord av en gammal del av loggen. Detta kort fält är tillverkad av äkta trä och är säker på att fånga fantasin hos dina gäster. Avsnittet log var putsade up...

Att göra en logga trumma med en laserskärare

En logg trumma består av en resonant låda med en topp plån med två olika stora flikar. De två flikarna producerar två olika toner när slog. Denna logg trumma var utformad som en uppsättning samverkande plattorna i Inkscape och sedan klippa på en lase...

K'nex Tablet Case

Grattis! Du är stolt ägare till en helt ny tablett! Du plockat rättvis upp från butiken, sinne surrande med alla roliga tekniska tider framöver! Den mjuka, slanka linjer och överlägsen gränssnittet för din nya tablett har du stirrar förundras varje g...

Hur man Logga In på min TU

Nu när du är officiellt en Tiger, är det dags att få i spelet! En viktig sak du behöver göra nu när du är här är register för klasser. Detta visar du måste komma från Towson hemsida till min TU in PeopleSoft där du registrerar för klasser.Dessa instr...

Rutan sovrum Automation

Automatisera alla möbler i sovrummet med denna smarta arduino "Sovrum Automation Box". Från fans till mobilladdare, från rummet kylare till nattlampor, kan här mångsidig du styra nästan allt automatiskt! Boxen har en uppsättning av sex sensorer...

Sweet Zune ärm/Case

göra en awesome funktionella zune fall/hylsa ur den värdelös i rutan.Om du har en Zune, är du klokt. Om du har ett Zune original, är du mycket klokt. Det är en cool väska som rymmer zune zune original paketet (andra också?) Jag tänkte bara att det ku...

Mark fukt Sensor (LCD, RTC, SD Logger, temperatur)

Mina projekt utvecklats i mitt sinne det kommer en tid att göra idéerna blir verklighet och så projektet nedan blev verklighet. Dess en Arduino baserade markens fukt sensor, med 16, x 2 LCD, realtidsklocka (som håller tiden även om strömförsörjningen...

Logga in till Gmail & Gmail tecken i 1

"Google mail" eller "Gmail" är en webbaserad e-postkonto där e-postmeddelanden lagras på internet och inte på datorn. Internet e-post kan vara ett flexibelt alternativ som du kan komma åt e-post från vilken dator som helst som har till...

Accelerometer-logger med SD-kort minne

en logger enhet för åtgärd tvingar på en berg och dalbana och spara dem till ett SD-kort.Det är också möjligt att modifiera programvaran i enheten så att den kan mäta annat om det kan vara ansluten till en i2c-buss.Top Thrill DragsterSteg 1: Introduk...

Batch-kontot skapare och logga in med gömd lösenord

Här är en batch konto skapare och logga in program jag gjorde för min första instructable. Detta är en delvis förenklad version av Prof. lurigt gömd lösenord instructable. Lämna gärna förslag eller idéer om vad jag kunde göra en instructable på eller...

DIY iPhone Case

DIY iPhone Case från Amanda Holstein på Vimeo.Gör dina egna trendiga iPhone fall med hjälp av Scotch tejp!...