Logo kritik: Min personliga logotypge din åsikt om den som du gillar / ogillar och ange varför.

Innan du fortsätter genom stegen kommit upp med en anledning varför du gör / inte gillar det. Gå till nästa steg för att se mitt resonemang bakom det därifrån.

Layout
1) resonemang
2) vänster logotyp
3) rätt logotyp
4) Tack / för framtiden

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en personlig logotyp med grafikdesign verktyg på en Windows PC

Först måste du kan titta på alla coola verktyg från kreativa marknaden. Jag använder realistiska Flyer kort som min bakgrund från denna webbsida samt några av de olika teckensnitt. För att hitta coola gratis saker från kreativa marknaden finns på föl...

Hur jag binder min personliga dagbok för 2010 (C mo encuadern mi diario personliga para el 2010)

varje år jag öppnade en personlig dagbok. Obs på fakta i varje dag, både min personliga som viktig familj.Todos los años yo inauguro un diario personliga. Anoto sv él los hechos de cada día, tanto los míos personales como los importantes de la famili...

Min personliga Apocalptic bugg ut påsen som

detta innehåller min personliga uppsättning bugg ut påsar, nog för 2 att överleva i en vecka.Hoppas du gillar.PS jag är i en prepper grupp för zombie apocalypse (för de som inte har tittade på min andra ibles) och har en personlig lagkamrat, så jag v...

Min personliga USB blixt driva

USB Flash drive är gemensamma för att lagra dina data dessa dagar. normalt kan vi köpa gemensamma denna usb med enkel form till unik form men inte i personlig karaktär.I detta projekt gör jag personliga USB flash-enhet som använder min egen karaktär....

Min personliga inte en rektangel (N.A.R.)

Check out my Shotgun-Pistol Concept too!Hej killar.Har inte varit utstationering mycket saker nyligen, endast kommentarer: PEn personlig N.A.R. är vad jag tar dig, har alla de senaste KILLERK mods och några av mina egna mods... Du hittar på bild ante...

Hur jag gjorde min personliga phonebag

Hej alla!Detta är min första instructable och det är bara för att visa dig hur jag gjorde denna phonebag för min nya telefon. Det är mycket enkelt och lätt men den detalj som jag ville för det var ett fönster, så jag kan se en överblick tiden och anm...

Mina personliga favoriter som inte är mina Faberge tolkningar!

Folk frågar alltid som är mina favoriter av hundratals ägg som jag skapat. Jag har valt mina tre favoriter. Först är en upplyst skåp rhea ägg där jag har ca 12 små och mycket små ägg inredda och placeras på två hyllplan. Detta var designad av en av m...

Min personlig Knex WASP

detta är min version av Oodalumps' version av GETINGEN. Förutom min är bara en blå spö bredd brett, innehar mine också 18 punkter. Titta på bilderna för mer info. Jag kan lägga ut min fancy doo-pappa mods, men det beror på hur många begär jag får. Ja...

Min personliga brosch bukett!

jag skapat min egen brosch bukett med broscher som jag köpt, broscher köpt för mig, och familj arvegods från min sida samt min brudgummens. Resultatet blev fantastisk och jag fick så många komplimanger! Det är något jag kommer att spara för alltid oc...

Min personliga Tr-18

i princip jag bara modded den ursprungliga knexsayer (mepain) att använda med en Tr-18(killerk, bakenbitz?) torn. Det här blir en galen eldhastighet eftersom nu behöver du inte oroa dig torn turner bryter eller andra komplikationer hade jag torn Turn...

Hur att dölja en Paintball / Airsoft maskera

så för att börja detta är min första instructible. I det kommer att jag lära dig att kamouflera en paintball mask.Steg 1: Saker du behöver Du behöver-mask-dator-papper-skrivare-ultra platt sprayfärg-en justerbar hobbykniv-SkärbrädaSteg 2: Hitta din S...

Batteridriven Peltier portabel luftkonditionering

Bara en introduktionHej där, när du läser detta instructable, du letar efter något att svalna dig rätt?Eftersom jag är ny på instructable, ska jag lägga upp vad jag har uppfunnit dessa år. Hoppas de inte är ut den när jag posta dem här.I sommaren 201...

Spelkort bröstet

IdénUnder våra jul-och nyår på min fiancées familj fick jag en idé för en födelsedagspresent för hennes mamma. Den senare är i spela kortspel och äger många av dem. Hon har även en kort shuffler, men hon hade inte ett rätt sätt att lagra alla objekt....

Banana PC - anpassad Laptop logotyp

du vet... Jag gillar att äta. Äta! äta äpplen och bananer.Höft och trendiga tillbaka lit logotyper är inte längre begränsad till apple publiken. Du (Ja, du) också kan frigöra dig från murrigt kopplingar till vanligt tråkigt varumärket. Inte längre sk...

Lägg till din egen vattenstämpel & logotyp till dina foton

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du lägger till en vattenstämpel och/eller en personlig logotyp till dina foton med ett gratis fotoredigeringsprogramDet är ett sätt att inte bara skydda dina digitala fotografier online men också ett b...

DIY Mini-Papercraft skokartong låda och/eller

Det är semester och med jul kommer upp snart, är det också dags för dig att få dina gåvor redo. För människor att få små gåvor eller presentkort, kan paketera dem vackert vara svårt. Här är en lösning: mini papercraft skokartong.Denna lilla låda är e...

Logo Armband

Hej detta är min första instuctable Vänligen njutaDu behöverLånga strumpor (om du inte har redan existerande armband)Annan färgad trådNågot att skära medNålEn symbol i åtanke att placera på armband(Om du har en redan gjort armband går du till steg 2)...

Hur du skapar en logotyp

min instructable om hur du skapar din egen logo, jag är i en animering Ställ design klass och beslutade att skapa min egen logotyp för en av gymmet lärare/rugby tränare på min skola. Min logotyp är mycket enkel, men det blir hela poängen med vad jag...

Min inomhus DWC Hydroponics System

detta instructable kommer att omfatta att bygga och drift av ett djupt vatten kultur hydroponics. Så långt, har jag framgångsrikt vuxit banan paprika i denna setup med fullständig lätthet eftersom de flesta av processen är automatisk.Även odlades des...