Loraden, en exoskeloten bionicledenna bionicle gjorde nästan ett år sedan jag och slet sönder bygga doraden och andra siffror ännu inte bokföras. Han har en löstagbar exoskelett som ser ganska cool om du frågar mig.
Relaterade Ämnen

BIONICLE Assault Rifle

Steg 1: Delar krävsSteg 2: Hur man bygger Steg 3: gjort! Väl killar här är en ganska cool bionicle automatkarbin. Kom ihåg att favorit om du gillade det och följa om du vill ha mer. Dessutom gärna lämna några förslag på vad du vill mig att bygga näst...

BIONICLE Fallout 3 Liberty Prime

vad är det min plast arkitekter? Idag har jag en annan instructable för dig, en som jag tror jag gjorde något bra på. Det är definitivt inte en exakt kopia av Liberty Prime, men jag tror det inte är dåligt för att använda alla Lego / bionicle delar.L...

BIONICLE Ghost Rider

detta Instructable är om hur man gör en bionicle Ghost Rider. Det har gjort från Vezon från uppsättningen Vezon och Fenrhak, Jaller, Takadox och Toa Tahu.Steg 1: Kroppen To make the body use Vezon. Först ta bort huvudet och Kap. Ta sedan bort alla ru...

BIONICLE gemensamt fixa

så lite känt faktum online är att jag älskar bionicle. Inte bara nya, men 2001-2010 ställer också. Tyvärr, äldre bollen kopparna har en tendens att bryta. Detta har fått mig att hitta en lösning, och även om det inte är de mest fantastiska, jag tror...

BIONICLE kniv

Hej killar jag letar bionicle knivar för en kostym jag gjorde och det var bara smör fluga knivar så im göra dettaSteg 1: leveranser Bladet två 15 hålad bro 3 blå kontakterSteg 2: Blade Ta en o kvällarna och sätta det på bladet och sedan ta en blå kvä...

BIONICLE spaken-Action gevär

vad är det killar? Idag har jag en instructable om hur man gör en spak-action gevär för bionicle figurer. Detta kanske inte är den coolaste letar pistolen jag har gjort men jag tyckte det var åtminstone något intressant. Så låt oss gå på denna resa t...

BIONICLE nr hjärta (kungariket hjärtan Remenant Armor)

baserat på rustning av Xehanort, den främsta antagonisten av Kingdom Hearts, jag gjorde en imitation av det från Bionicle bitar. Det helt liknar inte den verkliga en, men likheter kan ses något.http://kingdomhearts.wikia.com/wiki/Master_Xehanort...

Cool Bionicle figur

Steg 1: Denna idé kommer från... muffinman900! Han var först att komma med ett förslag! (Sorry fasc23, men jag visste inte riktigt hur man gör en proton laser, eller om du ville den stor eller minifigur storlek) men ändå tack muffinman900!Steg 2: Del...

BIONICLE gevär

jag gjorde denna pistol utan instruktioner. Det kallas Bionicle gevär.Steg 1: bitar Här är de delar du behöver för pistolen.Steg 2: byggnad Här är instruktionerna för att bygga det....

BIONICLE Nuparu Matoran förnya

detta är i huvudsak min omstöpningen av en av mina favorit bionicle matoran, Nuparu. I grund och botten har anpassade ben och överkropp och armar, komplett med en robot. Men det är små, är denna modell ganska svårt för första gången byggare. Även om...

Min Bionicle (bör jag lägga?)

jag gjorde här Bionicle killen ungefär ett år sedan, och jag undrar om jag ska posta. Han är riktigt snyggt, och är min första bra anpassade bionicle. Jag kommer att lägga om jag får tillräckligt begäran, eftersom det är komplicerat, och jag vill int...

BIONICLE Darth Vader

Hej detta är min bionicle Darth Vader. Den använder en ny arm design som är helt annorlunda från alla andra bionicles som jag känner till. Det använder Vezon, Lord Vladek, Reidahk, Onua och några slumpmässiga bitar.Steg 1: Få bitar i det här steget f...

BIONICLE General Grievous

titeln säger allt. Detta bygga är inspirerad från Star Wars Episode 3. Jag gjorde detta när jag försökte bygga en robot myra, men det visade sig vara Grievous. Detta kan ha två armar eller alla fyra. Den är gjord av tre uppsättningar: Kalmah, Vakili...

BIONICLE Iron Man

här är en Bionicle Iron Man jag gjort från Jaller och Hewkii. Jag tror du kan använda Ignika istället för Hewkii.Steg 1: bitar Bitar behöver du är på bilderna. Namnen på bitarna är i en bild.Steg 2: Asembly Wow, that was fast. Följ de bild anteckning...

BIONICLE storm trooper

Yep, en annan bionicle! Det är min sjätte instructable, och den sjunde bionicle på webbplatsen! Det använder Vezon, Inika Jaller, Mahrii Mataro och antingen en av de äldre Kopakas.Steg 1: Få bitar Här får du bitar.Steg 2: Bygga kavallerist Just follo...

BIONICLE virke

cool liten bionicle tillverkad av reservdelar.Steg 1: delar krävsSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10: Steg 11:Steg 12:Steg 13:Steg 14:...

Göra en Mecha Gorilla från Bionicles!

Hej!I detta instructable, jag ska visa dig hur du kan göra din egen "mecha" ser gorilla ur bionicles. Det här gör ett bra skrivbord tillbehör samt en lysande actionfigur för stop motion-animering. Så vad väntar du? Låt oss få byggnad!Steg 1: ins...

LEGO Bionicle Unamed Toa av bo (växter) Moc

Detta kommer att vara inermediate byggnad. Hon är sist av sin element.Steg 1: KroppenDetta kommer att vara svårt när det kommer till ryggen.Steg 2: UnderkroppenAllt bör ha artikulation och rätt färger.Steg 3: Höfter och midja (del 1) Bygga ovan från...

Modifierade Bionicle fartyg

jag gjorde detta bara genom att ta isär några bionicles och lägga cool bitar till fartyget jag har. Det såg bra ut så jag bestämde mig att lägga till lite mer....