Lördag natt feber Mini Disco Ballsaknar du 70-tal - du längtar efter den bloss, plattform stövlar och blanka livsstil som visas i Saturday Night Fever? Väl sedan länge inte längre eftersom med denna enkla instructable, jag kommer att förvandla ditt vardagsrum till en natt club, din moster till en dansande drottning och du in dance legenden John Travolta. Och allt du behöver är några gamla DVD-skivor!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Disco Ball Halloween kostym

jag hade en hel del gamla DVD- och CD-skivor liggandes och trodde att jag lätt skulle kunna göra en dräkt från dem. Det var ganska lätt att göra och det ser ut som jag skulle kunna vinna tävlingen på jobbet. Det började ursprungligen vara en kostym a...

Enkla Disco-ball pumpa

Disco här och disco där! Inte resa! Gör din egen disco-boll för din Halloweenfest! Med några enkla material och en pumpa, kan du göra detta freaktastic mittpunkten för din Halloween disco dance party! Så ta din gauchos flickor, och få din steg färgad...

Bärbar Disco Ball Visor

jag gillar disco bollar, trodde det skulle göra en cool hatt. OK vad du behöver, en billig Visor (oavsett vilken färg), sedan Cutable flexibla spegel, skarpa sisors, limpistol (låg/multitemp) med mycket lim stix. Fina sharpy perment markör, och ungef...

Enkel $20 Disco ball med färgskiftande ljus!

Detta är en riktigt enkel, cheep, projekt som jag gjort medan du väntar på nyårsafton. Effekten är riktigt cool med ljus av :DJag har velat använda dessa färg skiftande ledde jag såg ett tag tillbaka. De kommer att ändra färg på egen hand utan en mic...

Madonna's Disco Ball

För några år sedan upptäckte jag Madonna (jag vet, jag vet, hon har varit sparkar det sedan 80-talet) och gillade verkligen hennes musik. Även idag jag fortfarande upptäcker hennes talang och bara några månader sedan upptäckte Confessions Tour. Kan v...

Disco Ball byxor

jag behövde en kostym för min disco band (tyvärr vår trummis spontant förbränns) och någonstans mellan blanka polyester skjortor och plattform skor jag kom upp med detta. I efterhand, jag fick reda på det hade gjorts tidigare, men hey, om det är bra...

LittleBits Disco Ball

Jag är säker på att vi har alla stött på detta problem...Du har en fest och säga till dina vänner "jag verkligen önskar att vi hade en discokula".Du är önskan är vårt kommando! Du kan göra detta awesome discokula som känner av när musik spelas o...

Speglad Disco Ball Halloween kostym

vill vara Discobelle bollen? Denna speglade skapelse kommer att bli en publikfavorit!Skapa en mobil part som kommer att hålla folk som dansar omkring dig hela natten!(Foto med tillstånd av Joshua Targownik)Steg 1: material Material för discokula:speg...

Disco Ball hjälm

varför göra en discokula hjälm? Eftersom det är häftigt. nog sagt.Jag har sett discokula hjälmar innan, men de tillfredsställa inte perfektionist i mig. Nej måfå limmad plast spegel bitar här, detta är den verkliga affären. Om du vill göra en ordentl...

Lördag natt "Compleatables"-Power tjuv "Incan Man"

down-under ett tyst hus någonstans, sätt ner-under väcks med ett ljud. En konstig buller inte din vanliga gnisslande golvbrädorna eller skifta av fundament men ett ovanligt buller, inte en hörde innan vem som bor här."WooF! WooF!" Hunni, Lftndbt...

RGB LED Strip Disco Ball

Hej, detta är Brandon Neustadter en av elementärt LED kommersiella Account Managers. Jag ville skapa en LED-ljus show som skulle synka till min musik. Generellt detta tar timmar om inte dagar eller veckor, men med den Apollo Jammer det tar några minu...

PWM variabel hastighet Disco Ball

nyligen, jag byggde en liten PWM (Pulse bredd Modulation) dimmer för en lysdiod som jag har. Den är baserad på en DC motor domänkontrollant som använder en 555 timer chip.Den handledning som jag brukade bygga dimmer finns på:http://www.dprg.org/tutor...

NYE Disco Ball Hat

jag letade efter en fin touch till min New Year's Eve outfit och kom upp med idén om att ha en liten roterande discokula kommer från min hatt. Det var verkligen enkelt att göra, bara en enkel klippa och klistra in jobb, men det produceras en ganska r...

Min Awesome Ball maskin

jag gjorde detta när min naturvetenskapslärare utmanade mig att göra en kontinuerlig kedjereaktion projekt för bonuspoäng....

Disco Ball Nails

detta är min första så bara ge mig nåd.Du behöver:• ett glitter nagellack (med lite färg i det)• ett nagellack som är en nära match till litet färg i glitter nagellack• ett vitt nagellack• ett överlack• och bara talang för att måla naglarna!Steg 1: A...

Christmas Disco Ball

detta är en snabb projekt som ser riktigt cool. Detta är en upplyst boll med en miniatyr julbelysningen med multi funktion controller.Steg 1: Behöver du följande. Behöver du följande:1 - klädhängare50 - SOLO 9 oz. rensa plastmuggar1 - 150 flerfärgade...

Mini "mesh ball med stickor" hänge

Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjc...Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/Facebook: https://www.facebook.com/diywithmoon?ref=tn_tnmn&...Pinterest: https://www.pinterest.com/diywithmoon/Twitter:...

ÖKA ljus av SQUEEZING lysdioder med en FRESNEL

någon tid tillbaka någon frågade mig,Jag vill bara hitta något sätt att göra en RGB-lampa upptäcka ljus lika hårt en stråle som möjligt för min Disco ball?Här är en stor 10mm lampa LED att pressas in i en tät balk av linsen till bara en plats 10 fot...

Mini futuristiska Skee Ball (fas 1)

en gång jag såg över projekt på denna webbplats, och jag snubblat på denna Det är en inspirerande läsning, men det var inte riktigt vad jag ville åstadkomma. Jag ville ha mig att vara något större i storlek, har elektroniska scoring, och i princip ta...