Löstagbar projektor Wall MountVäggstativet löstagbar projektor är en DIY lösning för att dölja din hemmabio projektor när du inte använder den. Jag gjorde detta eftersom jag har en smal vardagsrum och ville montera min projektor så långt bort från skärmen som möjligt, vilket innebar att montera den på den motsatta väggen. Jag ville dock inte ha en ful projektor permanent monterad på väggen bakom min soffa. Denna lösning får mig att både montera den på väggen och inte alltid titta på den.

Detta enkla system kan du installera och ta bort projektorn fästet i några sekunder. Allt du behöver göra för att fästa det är att glida tillbehöret plattan på två relativt osynlig bultar som förankras ordentligt till en väggregel. Om du vill ta bort den, bara göra motsatsen. Också, på grund av den begränsade mängden hårdvara krävs, alla komponenter kan vara enkelt stashed bort tills filmen är dags igen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

RC lastbil Wall Mount

Letar du efter en cool sätt att visa upp din RC lastbil och frigöra garderob utrymme?Så, du kan vara intresserad av att bygga denna RC lastbil väggfäste.Här är höjdpunkterna:-Stödja din RC lastbilar vikt från ramen, ingen mer tillplattade däck eller...

Flyttbara Hockey Jersey Wall Mount

Hockey fans är hård och lojala varelser. Det nästa bästa att bära din favorit hockey "tröja" är att ha det hängande på väggen för alla att beundra!Jag ville ha ett sätt att njuta av min favorit team färger och krön även när mitt lag inte spelar....

Wall mount IKEA SUNNAN

IKEA SUNNAN är en stor Solar powered skrivbord lampa, men saknar en viktig funktion:WALL MOUNTMen detta kan lösas i några enkla steg.Steg 1: Öppna lampan och ta bort vikter. Öppna lampan och ta bort vikter.Steg 2: Göra urtag att ta bort Solarpannel m...

STING - Bilbos och Frodo's Sword w / Shield Wall Mount

I ett hål i marken bodde där en hobbit...Tur för dig, du behöver inte gå på någon grand äventyr att anskaffa en sådan awesome blad (om du inte vill. Sedan med alla medel, har på det!) Idag, ska jag gå igenom min processen att göra Sting för min fru....

Cykel wall mount rack (3D utskrift)

Jag designade denna enkla wall mount rack för min cykel. Visar i bilder har jag inte montera på väggen, sätta jag bara tillfälligt på metall stången. Du kan se väggstativet det är två hål för dig att sätta stickkontakt skruvarna.Bifogat finns två STL...

Hemgjord cykel Wall Mount

jag har 4 cyklar och de tar för mycket plats. Jag ändrade wall mount rack med en tunga gångjärn att stapla dem prydligt och upp marken.Steg 1: material. Cykel Rack och tunga 5 tum gångjärn. Resten är träskruvar och bultar och muttrar.Steg 2: Borra hå...

CD/Vinyl Wall Mount

My Wall Mount design perfekt passar de flesta vinylskivor och CD-skivor.Detta gör att hänga din personliga musiksamling enklare än någonsin.Med bara lite Sugru och det här väggfästet kan du montera din CDs/vinyler någonstans.Och eftersom den är gjord...

Dual Monitor Wall Mount

jag ville ha ett trevligt sätt att montera min tvåfaldig ordningsmanen setup på väggen. Mina monitorer är över 5 år gamla och har inte fin vägg montering förmågor. Emellertid har de perfekta små slitsar i basen som tillåter mig att koppla in dem i vä...

Hur man WALL MOUNT A böjda TV

Har du ett problem montering böjda TV: N? Är du rädd att du inte skulle kunna dra av? Vill du vara en TV Väggfäste expert? Vi har en mycket enkel och detaljerade sex steg förfarande att följa, om montering medaljong modell R2. Vilken är din favorit m...

Upplysta Wall mounted Avläsningsenheten

Jag blev tillfrågad av min son att bygga en enhet för att visa sin pärla insamling, han gillade utseendet på en som hans farfar hade byggt för några år sedan för att hysa en shell samling, så vi började med det som en grundläggande plan.Med hjälp av...

Wall Mount din Kiteboard eller Wakeboard med fenorna fäst!

IntroKiteboarding är en fantastisk sport. Det är spännande, kul, svårt, och gravitation trotsar. Det uppmuntrar resor och utforskning och gemenskapen. Lyckligtvis, redskapet inblandade förpackningar ner vara mycket mindre än vindsurfing vilket är bra...

Verktyg Wall mount

Hej allaVi har ett litet lager, alla våra små projekt och reparera tar plats där bortaMen problemet är vi inte har någon organiserad plats att förvara verktyg, de är överallt, del av dem ware monterad på denna mur, och den andra är någon annanstans.J...

WALL MOUNT böjda TV

Har du ett problem montering böjda TV: N? Vi har en mycket enkel och detaljerad fyra steg att följa, om montering FLEXIMOUNTS modell CR1. Det finns inget behov av att anställa någon att göra detta för dig. Ta ansvar och följa vårt exempel:Till att bö...

Sonos Play 1 Wall Mount

Efter söka efter ett fäste att montera min Sonos spela 1 på väggen jag beslutat att priset de ber om var en bit böjda metall bara dumt. Så här är min design som jag gjort från en skrot av 14 gauge aluminium och en halvtimme av min tid. I princip grat...

Bike Wall Mount

i detta instructable kommer jag att illustrera hur man gör ett öga fånga cykelfäste för self motiverade urban lägenhet dweller. Idén till detta projekt grodda när jag själv var i marknaden för en konstnärlig, god kvalitet fäste. Jag kom över den Fixa...

Min AV kille: Episode 1: hur dölja kablar för Wall Mount TV

[youtube]_v_M82LMnuc[/youtube]...

Whitetail rådjur Antlered Wall Mount

FPS kombinerar min passion för jakt och naturvårdsavtal med övergripande behöver för självförsörjning.Steg 1: Säsongen 2012 båge var en framgång, detta Bucks följde en doe till en av våra mat tomter.Steg 2: Denna hjorthorn fästet är lätt att göra med...

4-Guitar Wall Mount/Hanger

I'll show you how to make this for about $15.Generellt, jag posta bild hur-to's på instructables. Detta gör att nästan alla att kopiera vad jag gör, när du inte tar timmar för mig att åter-post. För dem som vill ha detaljerade kommentarer, några fler...

Akai EWI USB Wall Mount

jag har precis köpt en Akai EWI USB electronic wind instrument och det är rad. Jag har aldrig spelat ett blåsinstrument innan och ville ha en ny indatametod som förgyller stränginstrument och nycklar.För att hålla det snyggt i studion jag ville räkna...