Lotus Dingla Örhängeningredienser:
-1 par stora njure ledningar
-2 huvud stift, 2 tum
-2 lotus filigran
-2 pärlor, 8 mm
-2 pärlor, 4 mm
-(valfritt, ytterligare 3 mm spacer pärlor eller utsäde pärlor för att använda på 8 mm pärla)

Verktyg:
- Eurotool hole punch
- Runda näsa tång
- Kedjan näsa tång

Klicka här för en utskriftsvänlig version av denna handledning

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla men eleganta Dingla Örhängen, smycken handledning

Denna handledning handlar om att göra enkla örhängen, men ändå, de är underbara!Senare kommer jag lägga upp några video om hur man gör en vintage-stil halsband med en hand stämplad text hänge.Steg 1: Handledning handgjorda enkla men eleganta Dingla Ö...

Wire Dingla Örhängen

I detta instructable, ser du hur man gör dessa söta dingla örhängen.Steg 1: Vad du behöver För att göra dessa örhängen, behöver du...Ett par tänger (och avbitare. Jag använder en Leatherman, som har båda)1 par örhängen krokarWireTvå hoppa ringarPärlo...

Förskönat kedja Dingla Örhängen

detta instructable är lite mer ofullständig än jag kanske brukar göra som jag var rusade ikväll för att avsluta dem i tid i morgon!Det kommer att ge en god uppfattning om hur att gå om att skapa de flesta av de element som gick in i detta örhänge och...

Christmas Dingla Örhängen

The förnödenheter du behöver:1. polymer lera – grön, röd, vit, en touch av brown.2.pasta/lera roller (valfri men rekommenderas)3. mini fräsar (Cookie/lera)4. polymer lera "verktyg" - tillval5. örhänge resultaten – fransk krok6. lilla kedjan – un...

Dingla Örhängen skal Bullet

Krut omfattas bullet skal till eleganta örhängen.Leveranser:-6 tomma.22 bullet skal-Örhänge krokar-Små hoppa ringar-Hattpinnar-Smycken tång-Mässing polska-Borra eller DremelSteg 1: borrning Borra ett litet hål genom toppen av varje kula skal. Rengör...

DIY eleganta kedja Dingla Örhängen * Taylor Swift tomt utrymme * inspirerade

Detta är min ta på örhängena som Taylor Swift är klädd i början av det tomma utrymmet video. Ge dem ett försök!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag k...

Gem Rose Dingla Örhängen - gjort på TechShop!

Du behöver1 rött gem1 grönt GemTångSuperlimSteg 1: Räta ut klippen Hänvisa till titelSteg 2: Skär den gröna Gem Det bör vara ca 3 1/2 i när rätas ut, skär den i ca 1 1/2 och kurvan längre stycke.Steg 3: Starta inslagning Red Paperclip runt Needlenose...

Duscha blomma Dingla Örhängen

Design av Lauren Branca.Material: http://www.agrainofsand.com-48 silver fodrad mjölkaktig ametist toho utsäde pärlor-6 Sterling silver huvud pins-4 koboltblå luciteblommor-10 5301 Swarovski turkos AB - 4mm-Brand Line smokey grey 0,006 diameter 4 lb.-...

DIY-kedjan och stjärna Dingla Örhängen

För söt och alltför lätt!Detta Instructable är från en tidigare YouTube videos så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktioner här tillsammans med min YouTub...

DIY dubbel pärla kedja Dingla Örhängen

För söt... det är allt det finns att säga. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktioner här tillsa...

DIY guld Hoop Dingla Örhängen

Dessa är söt för en "guld" dag. Jag har också en matchande halsband handledning för dessa. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att läg...

Enkla & söta dingla kedja örhängen

Ett annat par Dingla Örhängen bara med olika pärlor Ja, möjligheterna är oändliga!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för...

Nybörjare örhängen

detta instructable lär hur man gör enda strand dingla örhängen. Ha det så kul!Steg 1: material Behöver du:linjalenSharpiepärlor av ditt val2 örhängen krokar2 hattpinnaravbitaretång nål näsaHattpinnar och örhänge krokarna kan köpas på många craft stro...

Bästa pärlstav kluster örhängen

Det finns många sätt att göra populära kluster Dingla Örhängen som dessa. Instruktionerna jag ser de flesta är ofta för att fästa pärlor till en kedja med hoppa ringar. Men min favorit sätt att göra dessa stora örhängen är lite mer mödosam, men det g...

Minion örhängen

Dessa örhängen är mindre än en krona medan det fortfarande är otroligt söta! De är en elegant tillägg till en gunstling-älskare samling och gå bra med nästan vad som helst. Anpassa din egen gunstling för att göra Stuart, Kevin, Carl eller en ny minio...

Hur man gör pärlstav blomma örhängen handledning med enkel Beading tekniker

Undrar hur man gör pärlstav örhängen handledning? Kolla gärna in denna tutorial, som är helt om beaded flower örhänge mönster.Steg 1: Material behövs om hur man gör pärlstav örhängen tutorial:2MM runda Seed Beads6MM Abacus glaspärlorSläpp glaspärlorÖ...

Hur man gör ett par pärla Ball Drop örhängen för brudar

Det finns hundratals pärlörhängen mönster på vår hemsida. Dagens DIY örhängen projekt handlar om ett par lätt pärla ball drop örhängen för brudar. Som ni kan se på bilden, använt jag bara vita och gula pärlor för att göra huvuddelen av örhängen med e...

Hur man gör mode vita pärlor Drop örhängen för bröllop

Idag kommer jag att berätta hur man gör mode vit pärlemor pärlor drop örhängen för bröllop i artikeln nedan, bara Följ mig och göra ett försök. Pärlor drop örhängen är mycket populär, för de kan visa din speciella temperament. Dagens smycken är tillv...

Blå dinglande örhängen DIY

Här är något underhållande och feminina för både flickor och damer till slitage-en para av bländande DIY dingla örhängen. Dessutom, för att ge den Dingla Örhängen mer strålande utseende väljer jag katten eye pärlor som huvuddelen av dem. Fascinerande...