Louise Belcher kostym - Bobs hamburgareJag gillar verkligen showen Bobs hamburgare, särskilt Louise Belcher. Hon är lustiga. Jag bestämde mig för att vara henne för Halloween och kunde piska upp detta i en helg (det gick förmodligen i en halv dag, men jag får lata och distraherad lätt). Det är riktigt bra för en sista minuten klädedräkt eftersom allt du behöver är en klänning och hatt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sy en Louise Belcher / Bobs hamburgare hat

Louise Belcher!!!Jag tog en hel del formatering cues och mönster design idén från...Sy en Where the Wild Things Are hatt + mönster! av jessyratfinkDenna mössa är inte för mig men jag kommer medger gärna att jag har burit detta för ett par timmar nu o...

Bionic Louise Belcher och Firefox för resten av oss!

Louise är i rosa som 45 åring dude bara inte rätt...Ja hör jag vad du just sa!!!Öronen är pose-stånd och obligatoriska!Jag antar att det är dags att göra detta sucker bionic... Super förhandlingen med attityd... Vad kan möjligen gå fel???med detta sa...

Hur att bleka skjortor med egna mönster.

Någonsin velat göra en egen skjorta att offentligt Visa hur mycket av ett fan du är en TV serie, spel eller film? I detta Instructable kommer jag visa dig hur att använda blekmedel, en t-shirt eller andra kläder, frys papper och några andra vanliga h...

Mardrömmen för jul frakt paketet

När jag skickar en present med posten, gillar jag verkligen rutan att titta som pretty/special som möjligt, och jag också vilja återanvända lådor även om de tenderar att se lite sorgligt.I år jag skickar en vän hennes julklapp med posten, och efterso...

Flicka Boba Fett kostym

steg till att göra en flicka Boba Fett kostym.HjälmSkjortaBandStövlarKnäskyddAxelvaddMode klä handskarAlla artiklarna köptes på Walmart såvida inget annat anges.Artiklar för hjälm behövs110lb vikt cardstock $4.96Superlim (Locite) varumärke $3,99 varj...

Hur till sorg en Boba Fett kostym-använder kartong!

Denna Halloween jag ville göra en riktigt cool dräkt men jag hade en mycket stram budget. Så jag tittade runt garaget och jag hittade ett par ark av kartong, blå några foam, plastfolie, lite brun vinyl, massor av olika färger av sprayfärg, etc. Jag h...

LEGO Boba Fett kostym (barn)

En enorm Star Wars / Lego fan, min son bestämde att han ville vara Lego Boba Fett. Hans mini figur dräkt var modellerad efter (Lego set 9496 - öknen Skiff)Dräkten var byggd med samma material och teknik som hans Lego Herren Vampyre minifigur kostym.S...

Hur göra Starwars Boba Fett Arm Kraghandskar halloween kostym

detta är hur jag gjorde arm kraghandskar för min Boba Fett Starwars halloween kostym. De professionella som kör omkring $300 och eftersom jag hade mer tid än jag gjorde pengar... jag gjorde min egen. Jag dokument inte byggprocessen, som tog ungefär e...

Disfraz De Bob Esponja (Sponge Bob kostym)

Disfraz hecho de cartón y papel mache.Steg 1: Materiales (material) -1 caja de cartón en la que quepa el viuario (en pappkartong som passar med användaren)-cola blanca de carpintero (vitt lim)-papel de cocina (hushållspapper eller papper mache)-pintu...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Bob byggare och Lofty

Vår 2-åriga son, Triantafyllos är våra beslutsfattare och artist för Halloween-hans pappa är tanken generator och mamma är konstnären. Vi gjorde ett bra team.Förra året Trian var Lejonet i cirkustältet. Detta år pappa har idén för Trian att plocka en...

Katy Perry Cupcake kostym (barnets)

min dotter älskar Katy Perry. Dyrkar henne. Lyssnar på henne exklusivt. Det på grund av denna grad av odödliga kärlek att jag beslöt att göra hennes dräkt. Och skulle det ÄRORIKA. Katy Perrys cupcake tornet klänning är, enligt min mening, en av henne...

McDonalds hamburgare Happy meal

Hej alla här är mina pojkar 2010 Halloween kostym. Varje år försöker vi göra något annorlunda. Så beslutade vi att göra hamburgare glad mat. Dessa dräkter gjordes ut kartong och massor av tejp. Barnen njöt visar kostymer och publiken älskade dem. Tyv...

Snabb Pirate kostym med Instructables!

Så ursprungligen min unge skulle bli Dora Utforskaren för Halloween eftersom hon tog det på sig att hugga av håret. När jag "fixade" det, såg hon ut som hon hade en Dora-stil bob. Jag tänkte i år en kostym skulle vara lätt eftersom hon redan had...

Cupcake vuxna Halloween kostym

Denna dräkt är en av de mest roliga kostymer som jag har gjort. Det var lite tidskrävande, men alla älskade det!Här är vad du behöver:Du behöver en stretchig fleecetyg för cupcake glasyr. Jag använde vit, men du kan använda en annan färg.Craft skum i...

Ben Richards - kör Man kostym

Hej alla,Jag har haft denna fascination för 80-tal filmer under en lång tid kanske eftersom jag är ett 80-tal barn. Den kör Man har varit en av mina favoritfilmer eftersom viss utsträckning vi typ av lever i en värld som styrs av TV och flödet av inf...

Googie tjej kostym

i år var jag en "Googie girl", som är en sci-fi tjej med roliga space tillbehör, som en ray pistol! Jag faktiskt fick idén titta på kostymer på Pinterest och kom över en läskig clown makeup med vita fräknar som påminde mig om stjärnor och en gal...

Död brud - Halloween kostym

The Dead brud - Make up och tillbehörHud: Dermablend ben & kroppen täcka i elfenben (lite räcker långt) / vit ögonskugga användes som pulver för att täta grunden på plats.Steg 1:Ögon: svart, vit, rödbrun ögonskugga och black eyeliner / vit ut kontakt...

Gotye och Kimbra Couples kostym

Denna Gotye och Kimbra par kostym från musikvideon "Någon att jag använde to Know" är den perfekta aktuella kostym för Halloween 2012. Om du inte har hört Gotye låten "någon att jag använde veta" på radion eller sett videon måste du le...