Lounge/soffbord på hjulefter att jag gjort min lounge soffa jag behövde en ny passande lounge/soffbord.

mycket enkel från radiata tall 18mm 2,1 meter lång (ca 7ft) och 80cm bred (2ft. 8" inches) och 35 cm höga (1 ft 2"inches)

Jag skär trä i 45 graders vinkel och hoplimmade tabellen. Jag använde skära bordet från en vän. Du måste få det exakt rätt med mått eller det brukar passa korrekt. lagt till några hjul och färg efter smak.

Relaterade Ämnen

Träpall soffbord på hjul för vardagsrum

Hej igen,Det har varit ett tag sedan senast instructable och jag hoppas du är allt ok :)Så denna gång jag beslutat att göra en träpall bord med hjul sedan jag gjorde en normal och en mer komplicerad med en hylla i mitten för dekoration.Idén till den...

Uteplats Lounge tabell

uteplats lounge är en utomhus accent av sparsamhet butik möbler, vintage tapeter och sprayfärg. Den pulserande designen stimulerar konversation och alltid stannar i blom. Den låga höjden gör det en stor barn tabell. Behöver du; (4) svängbara hjul, (4...

Industriell stil pall soffbord

EDIT: Till slut jag fick några pool fäktning glas, vilket var betydligt billigare än att köpa anpassade glas. Om man tittar på bilderna är det en perfekt passform! :) När jag tittade på pool glaset ursprungligen det 16mm tjock, vilket jag tyckte var...

Lastpall soffbord från regenererats trä

vill få en industriell, vintage titta i ditt hus men kan inte hitta ett samtida bord som passar dina behov? Frustrerad på 249 kr prislappen Legion lastpallsregistret som erbjuds av Made.com och tror att du kan göra ett lika bra jobb själv? Entusiasti...

Lastpall soffbord med förvaring Cubby

detta soffbord föddes ur ett behov att möblera ett vardagsrum med en industri-chic look. Vi ville ha något funktionella och vackra, och budget-vänlig som vi kunde få också få våra händer smutsiga making.För att göra soffbordet, använde vi:-2 pallar-S...

Lastpall soffbord med lyft upp och landningsställ

Ett soffbord gjord av upcycled pall trä och säng ribbor. Bordsskivan lyfter för att användas som en arbetsyta när sittande och avslöjar också förvaringsfack under. En pedal-styrda infällbara castor hjulsystem kan tabellen att flyttas smidigt och enke...

Soffbord uppgradering!

Sammanfattning: Extra lagring och en topp som väcker upp för att träffa dig- och dina behov!Vad är en uppgift för ett soffbord dessa dagar?Vila din dryck på?Ett stabilt underlag för udda TV middag?Vila fötterna på?Vad sägs om lagring?Vad sägs om bärb...

Naturliga Rock soffbord

i sommar vi renoverade vår arbor och utomhus sittgrupp och en förbättring gjorde vi investerade i någon hög kvalitet uteplats stolar. Den fullständiga uppsättningen ingår en matchande soffbord, men det var så dyrt att vi bara fick stolarna. Detta fic...

Paletten soffbord med lådor

jag har beslutat att bygga en palett tabell eftersom våra soffbord som var gjord av melamin trä, började att mycket vinglig och osäkra.Steg 1: Samla material Paletter är överallt, fin och fri resurs av trä; även de trasiga som är användbara för många...

Shopping Cart möbler - del 2 - The Lounge Chair

som utlovat detta är den andra delen i en serie av instructables för att göra shopping cart möbler. Som ni vet kundvagnar finns i alla former och storlekar och är tillverkade av olika material. För lounge stolen har jag valt för att gå med en kundvag...

Kabeln trumma soffbord

har sett några av dessa soffbord på Internet etc så tänkte jag skulle ha en go.Steg 1:Material som krävs för1. kabel trumma2. 25,4 mm pluggen3. måla4. klarlack5 3 hjulFörsta steget i mitt fall var att sätta in en ersättare ombord som man hade kommit...

Soffbord (industriella Cart)

Anledningen till detta soffbord bygga är för en byteshandel med en av mina vänner. Som råkar vara en lokal konstnär och värdar konst visar varje så ofta. Byteshandel består av ett soffbord för en målning. Eftersom jag verkligen behöver inte en målnin...

Soffbord med att lyfta toppen/kupé

Jag bestämde att jag behövde ett nytt soffbord så jag bestämde sig för att bygga något som maximerat lagring, som kunde användas till som en arbetsyta för min laptop, och såg halvvägs anständigt. Så kom jag upp med denna design.Den har:-Lagring för o...

Gör en kapitalvara, plywood soffbord på ShopBot, snabb, enkel och billig

min fru och jag nyligen flyttade från San Diego till Pittsburgh. Vi vann en hel del våra möbler tillbaka i Kalifornien så vi inte skulle behöva kånka det 3.000 miles. Detta lämnade oss ganska soffbord-mindre för de senaste månaderna. Inte längre! Jag...

Gör en tabell av de gamla hjul i ditt garage

jag kunde berätta en riktigt lång snyfta historia men det räcker med att säga jag hade 4 riktigt fina letar hjul (med däck) på en hylla i mitt garage. De alla var böjs precis tillräckligt för att de vibrerade verkligen illa när de var på bilen men in...

Re-syfte ett soffbord i en vadderad bänk i en timme!

Av någon anledning, jag har 3 soffbord, och ingen soffa. Jag trodde aldrig det skulle egentligen bry mig, men tre månader med ingen plats att sitta på min fanny och jag fick desperata. Jag är en enda mamma och heltid student, så jag behövde en soulti...

Typ A soffbord

du vet dessa irriterande människor som gör allt på en gång? Tja, har detta soffbord samma personlighet. Det gör det hela. Soffbord, fotstöd, glashållare, tidningsställ och förvaringsenhet. Alla funktioner är separerade. Jag gillar inte att se högar a...

Kartong Chaise Lounge

min rumskompis och jag flyttade nyligen in i en lägenhet. Vi båda saknade någon möbel så vi hade något av en shoppingrunda på den lokala IKEA. Så kom med allt det nya möbler massor av rutor. En låda från IKEA är dock inte lika roligt stor låda i min...

Barnen leka tabell gjord av ett gammalt soffbord.

Jag hade en gammal glas toppad soffbord som saknade glaset och snarare än att kasta bort ett robust bord på hjul jag gav det en ny topp och skapat en plats för min dotter att spela.Steg 1: Gamla soffbordDetta Instructable visar hur jag byggde en spel...