Macarons au ChocolatVälkommen till den underbara världen av macaron!

Denna lilla parisiska smörgås cookie har få dragkraft i USA nyligen. Skälen för sitt överklagande är uppenbara. De kommer i en bazillion olika färger (söt!) och smaker (rose eller gåslever någon?), för att inte nämna det faktum att de är otroligt läcker.

Om du har aldrig haft en macaron innan, måste du prova den. En mjuk, krämig fyllning är inklämt mellan två mandel cookies som har skarpa yttre skal och fuktig interiörer. Perfekta macarons har mycket smidig snäckor, Inga luftfickor inuti cookie, och rak, lång, fötter (rynkad avsnittet under skalet).

Min fars affärsresor till Schweiz när jag var yngre alltid gett en söt (men dyr!) låda av dessa. Det var en macaron torka på mitt hus i flera år tills jag beslöt att göra dem. David Lebovitz (mycket bättre konditor än mig) kallar dessa buggers "en av de svåraste uppgifter bagarna stött på." Uh-oh. Men när du behärskar dessa behandlar, kommer du vara så glad att du gjorde! Om du är uppmärksam, är de verkligen inte svårt alls.

I denna guide, ska jag försöka att lära dig alla tips att jag lärt mig från spendera timmar perusing blogginlägg och många partier (flera misslyckades) av macarons. Eftersom de är svårare, kommer majoriteten av detta instructable att ägnas åt skalet. För att göra dessa macaron "au chocolat", kommer vi att fylla dessa med mörk choklad ganache. Se steg 8 för receptet.

Nog av min inledning. Kom så går vi!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till att göra Peppermint Chocolate-Macarons

mandelbiskvier är mycket lätt att göra och denna video kommer att lära dig hur man gör dem. Jag gjorde dem med en vinter smakprofil, men du kan enkelt ändra extrakt och fyllningar.Ingredienser:För mandelbiskvier:3/4 dl malda mandlar1 dl florsocker so...

Idiotsäker franska Macarons

Hey momoluvers! Det är momo och idag jag bakning och detta är min absoluta favorit sak att baka! Jag gör macaroons idag. Jag har tidigare gjort ett recept på hallon smaksatt macaroons, men idag ville jag göra en annan smak.Jag tog en klass för mandel...

Chocolate Martini

Chocolate MartiniLåt mig först börja med att säga att det finns massor av choklad martini drink recept där ute. Några är starka, några är söt, några är precis rätt. Vilken en du föredrar generellt beror på din smak i sprit och naturligtvis, choklad....

2 minuters Chocolate Chip mikrovågsugn Cookie

Okej, vem älskar inte en varm, sentimental, choklad-chippey cookie? Visa mig den personen. Du kan inte, kan du? Det beror på att personen inte existerar.Alla älskar en chocolate chip cookie. Kanske det påminner dig om din barndom, kanske är det socke...

5-i-1 Chocolate Chip Cookies! Smores, Sweet & salt, Cookies 'n grädde & sköldpaddor!

Gjorde du någonsin vilja en stor variation av cookies utan allt arbete med att göra en massa olika cookies?Här är en lätt 5-i-1 recept för Gourmet choklad Chip Cookies!Gör sött & salt, Cookies 'n' grädde, Smers och sköldpaddor!Ser ut som värdinnan me...

En Chocolate Chip Cookie recept värt försöker

tävlingen här på instructables har spelat en stor roll i utmanande mig att tänka utanför boxen och försöka skapa olika recept. Jag har lärt mig så mycket i processen. Det har varit denna erfarenhet som har gjort mig en bättre kock och det har gett fe...

Bakning amerikansk stil Chocolate Chip Cookies (Gordon Cookies) i Nederländerna

om du växte upp, gick i skolan eller på annat sätt upplevt allestädes närvarande amerikanska chocolate chip cookie kan du också vara medveten om hur svårt det är att reproducera. Den specifika versionen i detta recept är uppkallad efter är variatione...

Banana Chocolate Chip Cookies

bananer + havre + chocolate chip cookie deg. Så många av mina favorit saker i ett rum och det inte faller isär. Tvärtom, de är verkligen gott och är mycket mjuka. Som en korsning mellan bananbröd och en cookie. Om denna fras är alls lockande för dig...

Bästa Chocolate Chip Cookies någonsin!

Stor, tjock, seg och läckra detta är de bästa chocolate chip cookies någonsin!Steg 1: Samla ingredienser Vad du behöver:3 koppar Plus 2 TBLS mjöl1/2 tsk Salt1/2 tsk bakpulver12 TBLS smält & kylas till varmt smör1 kopp ljusbrunt socker1/2 dl strösocke...

Bästa någonsin Chocolate Chip Cookie recept

jag testat fem chocolate chip cookie recept för att ge dig vad jag anser vara absolut den bästa chocolate chip cookie receptet som finns.I en uttömmande sökning för att hitta den perfekta chocolate chip cookien - det enda receptet jag kommer att anvä...

Bita storlek bränt smör Chocolate Chip Cookies

det är min första tid cookie byta någonsin. Vanligtvis är det gjort under lovet och det innebär mycket elegant inredda cookies. Men är jag inte ett fan av royal icing eftersom jag anser det döljer smak av den faktiska cookien.Varför bränt smör? Bränd...

Svart sesam Macarons | Josh Pan

Tredje i min serie av macaron recept tutorials. Idag, vi går vidare från det exotiska Matcha Macarons från förra veckan till ännu en annan exotisk smak: svart sesam Macaron. Denna smak är unik och verkligen förbättrar doften av macaron cookie.Om du g...

Blueberry White Chocolate Chip Cookies

http://www.savynaturalista.com/2013/08/19/blueberry-white-chocolate-chip-cookiesBeroendeframkallande White Chocolate Chip cookies som använde torkade blåbär istället för nya cellerBlueberry vit choklad Chip Cookies recept:2 koppar ¼ allrengöringsmede...

Smör Chocolate Chip Cookies!

jag bara gjorde det idag! Du kommer definitivt att älska det!Alla älskar Chocolate Chip Cookies! ~ ~Följ mig om du gillar dem!* Jag bakat dem fina & inte för söt)Du behöver:(torra ingredienser)280g semi söt choklad, hackad (eller 1 1/2 cups semi söt...

Kaka smet Chocolate Chip Cookies

tidlösa recept som är snabb och lätt att göra är alltid viktiga. Chocolate chip cookies är inte bara tidlös men universal behandlar som är mycket mer frestande när de är lätt att göra. Jag kommer att dela med dig ett snabbt och enkelt recept för att...

Sega Chocolate Chip Cookies

detta är min favorit choklad chip cookie recipie från allrecipes.com subbmitted av ELIZABETHBH. Jag älskar att baka, och av dussintals andra chocolate chip cookie recept jag har provat den här är överlägset bäst. Cookies har trevlig, krispiga kanter,...

Sega Chocolate Chip och valnöt Cookies

Mig och min familj älskar Mrs Fields chocolate chip cookies men de är så dyra, medan de som du hittar i livsmedelsbutiken är krispigt och alldeles för söt. Efter en hel del trial and error, dessa cookies är jämförbara med fru Fields, och de är packad...

Chocolate Bar fyllda choklad Chip Cookies

upp handen om du gillar godis barer? Reese's Peanut butter cups? Nu, vad sägs om choklad chip cookies? Kombinera båda av din söta älskar genom att baka ditt godis barer i perfekt formad chocolate chip cookies. Sweet tooth Nirvana!Steg 1: Ingredienser...

Chocolate Chip Cookies Bacon

så detta är tid på året för bakning, och vet du vad min favorit sak att baka är? Chocolate Chip Cookies. Men märkte nyligen jag att min choklad chip cookies saknades något. Du vet vad de var saknas? BACON. Du måste bara att lita på mig den här och dy...