MacGyver ljusbord/Softboxett ljusbord i fotografi är det som en mixer i matlagning. Visst kan du göra det utan verkligen? Kan du? Och naturligtvis resultaten är mycket mycket bättre.

Väder du gillade min analogi eller inte, ett ljusbord gör bättre och snyggare bilder. Här är hur jag gjorde en i bara några minuter, av en nödsituation eller eftersom någon tappade ljusbord på golvet mitt i skytte, bryta i en kabillion bitar ¬¬, och med hjälp av redan tillgängliga material runt hus/studio.

Jag bifogade några bilder med denna ljusbord, så du kan se slutresultatet i fotografi. Ingen annan ljuskälla användes i de bifogade bilderna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY 1200W CFL dagsljus för produkt fotografering eller ljus

innan jag startade detta projekt, försökte några ljus för min produktfotografering vad jag hittade hemma: desktop lampor, 150W halogen reflektorer, etc. Men ingen av dem är perfekt för mina behov. :( Så började jag söka DIY varianter för att bygga tv...

A2 overhead hörn-LEDs lightbox - platform-tillägget

Detta är en pull-apart plattform för Instructable här och här.Kriterierna för detta göra är:Höja ljusbord till en höjd där du kan Hovra över kamerans sökare i sitt högsta läge.Placera objekten på scenen samtidigt som ständiga.Använda plattformen i de...

A2 overhead hörn-LEDs lightbox - softbox förlängning

Detta dokument att bygga softbox förlängningen av Instructable här. Det består av genomskinlig, något reflekterande paneler omslutande ljuslåda och 2 eller 3 arbete-halogenlampor placerad utanför pekar i. Paneler använder stryka på gränssnitt för fas...

Billigaste DIY SoftBox (studio light)

Hej! I detta instructable jag vill visa dig hur man gör en super billiga softbox, bärbar källa av mjuk studio ljus!Du behöver bara:BordslampaKartongVit plastpåse eller vit textilEtt bandBambupinnarDu kan också titta på alla processen för att göra på...

MacGyver ljusare

det är en vinternatt och din makt har precis gått. Nu behöver du en brand att värma din familj men är det matcher och din tändare dog. Så tror du, WWMD (vad skulle MacGyver göra). GÖRA SIN EGEN LÄTTARE!!!Försiktighet-projektet innebär brand så var fö...

10€ DIY Softbox för din DSLR

- kartong med åtgärder av ca. två 80 x 40 och två av 60 x 50.-sax eller en fräs-paketera tejp-vitt papper-aluminiumfolie-linjalen-pennatillval-varma skon för din blixt-metall vinklar-lampa och de respektive ingångarna för strömkabelnHär är den fullst...

Upcycled (mestadels) ljusbord

Min son är en bekräftad doodler och vill spåra några projekt. Från min barndom minns jag min far bygga ett ljusbord för sin print butik med lite skrot glas, någon typ av papper, fluorescerande lampor alla byggt inuti en trä låda. Hans box var är gans...

Studiolight med "softbox" på ett stativ

Hej tillsammans!Här vill jag visa dig hur jag byggde min studio ljus med en softbox.Tanken att bygga detta var i mitt huvud ett tag, så äntligen jag samlat material, verktyg och började arbeta.Det är ganska enkelt så du bör göras i max en timme.Funkt...

DIY tyg Softbox (14 x 56 Strip)

jag ville ha en andra strip softbox att göra några mer intressanta porträtt belysning uppställningar så jag bestämde mig att göra min egen. Det tar ett tag och omfattar ett antal steg, men jag var mycket nöjd med slutresultatet. Förbered dig på att s...

MacGyver kaffe

Har du någonsin vaknat i skogen utan en kaffebryggare, minst 20 mil från närmaste kaféet, och nästan förlorat ditt sinne från koffein tillbakadragande? Är instant kaffe inte bra nog för dig på en campingtur? Att föra en Häll över enheten och filter ä...

"MacGyver stil" spis från en varm limpistol

har du någonsin varit i en situation där kaminen slutade fungera? Tja, är här en lösning på detta, MacGyver spis! För att göra denna "MacGyver" spis, allt du behöver är en varm limpistol och några Gem (valfritt).Steg 1: Användning av en limpisto...

MacGyver McCafé Mocha makro Moto

hur jag gjorde en mobiltelefon pinhole makroobjektiv när man sitter i en McDonald njuter min McCafé mocka.Jag ville ta extrema närbilder med min VGA-upplösning Gamla skolan Motorola V551.Ja, att jag kunde använda en förstoringslins rensas från en eng...

Gör en nödtelefon laddare - MacGyver stil!

i den här videon får du lära dig hur man "MacGyver" en 40 Watt elektrisk Generator från en borrmaskin och några husgeråd. Här är hur man tar ut en telefon, belysa små lampor och göra el i en knipa.För fler projekt som detta, kolla in www.theking...

Macgyver's iPhone Audio förstärkare/laddning Dock

***Vänligen rösta för detta i MacGyver tävlingen om du gillar detta instructable! ***Tänk dig det här: saker är på väg att träffa fläkten, zombies kommer, eld och svavel regnar ner, och och dina mellanmål fastnat hängande utanför det spinny spiral dä...

Gemenskapens ljusbord

Dessa ljusbord skapades för en gemenskap "pop-up" i Holyoke, Massachusetts. Vi installerade dem under dagen och när natten föll, folk skrev sina tankar och drömmar för sin stad i genomskinliga ansiktet på rutorna, sedan vände på ljus inuti.Steg...

Under $30 ljusbord

hur man bygger ett ljusbord för under $30 för alla dina ljus tabell-ning behöverSteg 1: Den "Tabell" delen Först jag hade den underbara idén att bygga ett ljusbord, då gick jag om det på enklaste sätt jag visste hur. Jag fick ett bord!Den här ta...

MacGyver stil oförstörbar lönnsocker förångare från dokumentskåp

för de senaste åren jag har gjort min egen lönnsirap, med hjälp av tekniker som finns här på Instructables, men jag har gjort det på gammaldags sätt över öppen eld. Det har fungerat bra i år, men i år har jag knackade alltför många träd och därför ha...

MacGyver-Gun(s)

först, jag skulle vilja tacka min pappa för att hjälpa mig med detta och hjälpa mig göra min första "bra" instructable. Han kom också med tanken att namnge det efter MacGyver, huvudpersonen i en 1985 till 1992 TV-show på ABC som i varje avsnitt,...

Gör flytande ljusbord på 10 minuter!

Vill du ha en tabell som lyser under glas, koppar, allt du sätter på den? Enkelt.Inte svårt att få komponenter, ingen komplicerad elektronik... det är så lätt att barnen kan göra det.. Men de bör inte! (verkligen, be dina föräldrar)Detta är det billi...