Magic 8 Ball med hjälp Esp8266 och I2c LCD-skärm

Jag trodde det skulle vara lite roligt att göra en Magic 8 Ball med en Arduino och en i2c LCD-skärm, så här är några instruktioner på hur man gör detta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino Temp/fukt Sensor använder DHT11 och I2C LCD-en dag projekt

Jag har köpt en Arduino Mega 2560 uppsättning som kom med några sensorer och naturligtvis och Arduino Mega.I detta instructable, jag kommer att dela med dig stegen jag tog för att göra en Arduino baserade temperatur och luftfuktighet visas.Element, s...

Digital Magic 8 Ball

Magic 8 Ball är en rolig leksak som svarar ja eller nej frågor i en mängd olika sätt. Det finns tjugo olika svar att det kan ge (10 positiva och 5 förpliktande samt 5 negativa). Ett annat svar är skriven på varje sida av en 20 sidig tärning som flyte...

IoT väderstation med Adafruit HUZZAH ESP8266 (ESP-12naE) och Adafruit IO

Hej, alla! Tid sedan jag såg denna väderstation av Aleator777 och jag blev inspirerad att göra min egen väderstation. Jag såg att Intel Edison är för dyrt i mitt land, så jag bestämde mig för att leta efter något mycket billigare, och jag hittade den...

Bärbar och minimal installation för jakt anmälningar med fristående ESP8266

När jag började spela med ESP8266 wifi/uart modul jag insåg snabbt att detta är en mycket kraftfull liten lilla och mycket billig modul för alla typer av projekt. Med stor gemenskapsstöd är det nu möjligt att använda denna modul som en fristående enh...

Skicka mail med ESP8266 och Arduino UNO

Hur man får Adafruits "send_email_smtp.ino" till Skicka e-post med ESP8266 och Arduino UNO.Och eliminera problemet med "inget svar från modul" många har.Modulen fungerar på 3.3V logik enligt dokumentationen, men jag hade inga problem m...

Med hjälp av en ESP8266 till kontroll elnätet uttag med 433mhz sändare och mottagare

I detta Instructable visar jag hur man styr en huvudsocket använder en 433mhz sändare och mottagare.Jag började detta projekt eftersom jag ville kunna byta min lampa av och på utan att använda fjärrkontrollen som jag redan hade för att växla elnätet...

Nybörjarens guide till ESP8266 och tweeting med ESP8266

Jag lärde mig om Arduino 2 år sedan. Så började jag spela runt med enkla saker som lysdioder, knappar, motorer etc. Då tänkte jag skulle inte det vara häftigt att ansluta för att göra saker som visar dagens väder, aktiekurser, träna timings på en LCD...

ESP8266 och Visuino: WiFi fjärrkontroll Smart bil Robot med Wii Nunchuck

Smart Car anger i kombination med L298N Motor drivrutinsmoduler, erbjuder en av de enklaste sätten att göra roboten bilar. Jag har redan gjort en Instructable på hur du kan kontrollera Smart bil med Arduino och Joystick. Det är emellertid mer intress...

ESP8266 och Visuino: fjärrstyra Servo över Wi-Fi med Rotary Encoder

ESP8266 -moduler är stor låg kostnad fristående styrsystem med inbyggd Wi-Fi. I detta Instructable kommer jag visa dig hur du kan fjärrstyra en Servo över Wi-Fi med en Rotary Encoder. Instructable är en liknande men mer avancerad version av "Arduino...

Remote Wi-Fi DHT11 temperatur och luftfuktighet I2C 2 X 16 LCD-Display med två ESP8266 och Visuino

ESP8266 -moduler är bra billiga stativ ensam styrenheter med inbyggd Wi-Fi, och jag har redan gjort en enkel blinkning instructable med ESP8266 NodeMCU modul.Fördelen med ESP8266 jämfört med Arduino och andra styrenheter är inbyggt Wi-Fi. I detta Ins...

Android Appinventor handledning: Magic 8-Ball App

I detta Instructable kommer jag att lära hur man gör en grundläggande Magic 8-Ball App på MIT App Inventor 2. Du kommer inte behöva ladda ner något för att göra app, och denna webbplats är fri. Den app du gör fungerar bäst på Android-enheter. Om du i...

Giant Magic 8 Ball

jätte Fn Magic 8 Ball. OK, inte magi men Fn stor, större än den vanliga. Någonsin hitta behovet av att samråda med ett orakel för att få ett svar på en fråga? Någonsin behöver ett yttrande om något eller bindande skiljedom från en opartisk part? Vänt...

Magic 8 Ball

Detta Instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com).Hej och Välkommen till mitt MakeCourse projekt. För mitt sista projekt valde jag att återskapa en elektronisk "magic 8 ball."...

På esp8266 och komma igång blinkar NodeMCU

I denna Tutorial kommer jag visa dig hur du Flash NodeMCU på esp8266 v1.Komponenter som behövs:USB till TTL omvandlareesp8266 v1Hane-hane (2 x) och hane till Female(6x) ansluta kabelnBröd styrelseLadda ner esp8266_flasher.exe och nodemcu_integer_0.9....

Bokstavera tillgivenhet för din Valentine med choklad, lysdioder, Attiny13 och Arduino IDE

Ja, visst, du kunde ha ställt en post-it lapp med samma budskap inuti choklad rutan :) men det kommer inte att vara nästan lika cool, särskilt om din Valentine har en sweet spot för nördar. Kom att tänka på det: naturligtvis gör hon, annars vad hon g...

Magic 8 Ball Die

länge sedan jag hittade en trasig Magic 8 Ball. Efter att få dö på mina händer insåg jag den "magiskt" kan vändas till en dö. Detta är en efter-the-faktiskt min förfaranden av processen.Steg 1: Måla tärningen Ta dö på PIN-kod eller gem och måla...

Bygga en ISS pekaren Tracker med Adafruit HUZZAH ESP8266

Översikt – del 1 Alt/Az pekarenExpanderande på min Stepper Motor controller med Adafruit Huzzah ESP8266 WiFi modul genom att lägga till en liten Servo, skapade jag en mekanisk anordning som kan flytta i Azimut (med en Stepper) och höjd (med en Servo)...

ESP8266 och Visuino: DHT11 temperatur och luftfuktighet webbserver

ESP8266 -moduler är stor låg kostnad fristående styrsystem med inbyggd Wi-Fi, och jag har redan gjort ett antal Instructables om dem.DTH11 / DTH21 / DTH22 och AM2301är mycket populära kombinerade temperatur och luftfuktighet Arduino sensorer, och jag...

LCD klocka med hebreiska kalendern daterar, och en termometer

Detta projekt är en klocka som kan visa tid, datum och temperatur. Den huvudsakliga unika funktionen av denna klocka är möjligheten att visa datum på hebreiska (judiska) kalenderformat. Vissa andra särskilda funktioner är:Du kan ställa in tid och dat...