Magic Unicorn tänder polermaskin



behöver ett magiskt sätt att polera tänderna så det lyser som i colgate annonser?. Jo är det verkligen lätt och mestadels bra för barn att prova hemma och lära sig praktiska färdigheter i processen. Väl i princip är det en speciell och ursprungliga idén om en Ice block pinne och gummi frictioniser. Vad som händer är när du håller båda sidor av pinnen och håll den raka parallellt youir tänder och gnid från sida till sida det actaully polerar tänderna för att göra det glans när du borstar eller helst i dag. Det är ett billigt och effektivt sätt att polera.
Jag tänkte och tänkte och verkligen slösat mycket tid på denna idé testning och att göra det så snälla rösta på mig och låt mig vinna!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Magical Unicorn mitt lilla ponny hår! ¦ I hörnet av Craft

I denna tutorial kommer jag förklara för dig hur jag uppnått mitt senaste hårfärg! Jag älskar att ha massor av färger i mitt hår, och jag tror att detta är min favorit kombination jag någonsin gjort! Det kräver du att bleka håret, som är skadlig, men...

Caprese biter med balsamvinäger kaviar

jag verkligen ogillar tomater. Utom i salsas, såser och allt tillagas. Och om de är färska, tar det verkligen en hel del andra saker läggs till dem att göra mig njuta av kvävning dem. Med undantag för Capresesallad. Något om krämighet av färsk mozzar...

Silver Smithed Pendent och halsband

i detta instructable, lära dig hur man gör en bezel ange silver hänge och en silvertråd arbetade matchande halsband. Detta är en mellanliggande färdighet av silver smithing. du behöver tillgång till specifika verktyg och ha en grundläggande förståels...

Hur man gör ett RPG på papper

detta spel på papper är ett spel där du använder din imagination.it är ett fightingspel.Steg 1: levererar du behöver,1 sammansättning bärbara,en penna,din fantasi,vänner.Steg 2: sidan tecken du måste rita din karaktär nu. gör din karaktär har 5 weapo...

Lion Brand Magic ränder stickade strumpor

dessa strumpor var sticka med Lion Brand Magic ränder i Denim.Steg 1: I början. Med Lion Brand Magic ränder garn i Denim, jag gjorde en mätare färgruta med storlek 3, strumpst (DPN). Min mätare swatch Låt mig veta att jag behövde göra dessa strumpor...

Enkel grön Smoothie (alias Hur du använder din vanliga mixer som en "Magic Bullet")

med bara tre ingredienser och en maträtt kan du skapa en enkel, friska gröna smoothie--läcker för helst under dagen.Vad du behöver:Enkel grön Smoothie1 banan1 - 3 c. spenat (beroende på dina smaklökar)1/2 c. fryst frukt (jag använder 6 frysta jordgub...

Magic Wand POV meddelandet använder Bluetooth-modul

A bestående av Vision (POV) Trollspöet är en liten pinne som instrument som kan visa meddelanden (hela ord) med endast 5 lysdioder (i detta fall) som blinkar i enlighet med ihållande vision. Här har vi skapat möjlighet att visa önskad text POV använd...

Aladdin's Magic Carpet

Jag gjorde Aladdin's Magic Carpet för 4 + 5 åringar i min klass. Jag hoppas ni uppskattar det lika mycket som de gjorde!Steg 1: Samla leveranser SprejlimTyg sax (eller någon som kommer att skära)mörk lila filt och ljus blå filt. (beroende hur stor du...

Hur man gör en Magic Ull hösten Fairy

Denna underbara höst älva skulle göra ett perfekt komplement till alla höstens fest - varför inte lägga till din Thanksgiving central?Om du aldrig har provat tovning eller arbetar med magic ull innan, denna handledning kan vara en lite Avancerat. Nu...

Magic Mirror kostym

detta är min 2011 Halloween kostym. Det är en fullt fungerande magiska spegel kostym. Det finns gott om resurser ute för att skapa magiska speglar, men jag ville ta saker ett steg längre. Allt som jag hittade var för en anläggning och jag ville hitta...

Magic Wand POV (ännu en POV leksak)

NY! (11/14/2014) Detta kit har uppgraderats till ett professionellt tillverkade kretskort och priset har sänkts till endast $9 per kit. (Och för lärare, ett rabatterat pris på endast $8.00 per kit.)Denna persistens av Vision (POV) leksak är enkel att...

10 ovanliga använder för mustascher

mustascher (mustascher sp.) är underbara saker, de kan tränas, vuxit vild eller tryckt till nyhet-storlek och tillämpas på misstänkta platser. Många berömda män (och några kvinnor) från historia har gentemot sin ryktbarhet sina omisskännliga mustasch...

Magic Box: designa din egen box

OMTänk om du kunde göra en låda för din egen design gjorda på en Fablab eller hemma? Magic Box ansökan kan du göra just det! Du kan använda den skapa en låda för varje produkt du vill ha. Den använder den grundläggande formen av en låda och kan du ju...

ATtiny seriell monitor använder arduino genomgång

Allllllllllright dudes och dudets. Här är whats upp, vi kommer att göra attiny och arduino bästa av vänner.Om du någonsin har arbetat med kapacitiv växlar vet du hur mycket det gör du vill krossa ditt ansikte i en vägg... Nu föreställa sig du har ing...

En Magic telefonen med kreativa sätt att anmälan

Eftersom detta är en telefon tävling ber om kreativa telefon idéer, jag bara lägger fram en telefon som jag gjorde år sedan.Jag är förvånad över att jag tog dessa bilder tillbaka då, måste tänka om det blir en telefon tävling från Seeed (jag gjorde d...

Agat polermaskin / mapp för papper

Jag trivs med att arbeta med papper; Jag använder en stål polermaskin och en ben mapp för att göra skarpa veck. Jag ville lägga till några udda form burnishers i min verktygslåda. Att göra några ur sten (agat) passar in. Att ha några agater liggande,...

Magic 8 öl 8 dubbelsidig Die

för min 8 år på jobbet, jag ville göra Magic 8 Ball som dör, som skulle flyta i öl. Problemet är att dö är inte billiga och jag behövde 50 + av dem. Jag gick igenom flera idéer. Den levererade planen var helt enkelt en bit papper med mönster på den....

44 fantasifulla använder för blindgångare skivor

vad gör du med alla dessa blindgångare skivor?Du vet vilken typ jag menar--den CD av Joe ingen spelar gamla godingar på näsan flöjt som du fick för $1 och är alltför skäms att ge till tant Flo trots allt-CD-skivan du bränt med att en låt du var besat...

Altoids Tin Magic plånbok

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en magisk plånbok ur två altoids burkar och några andra sakerSnälla rösta på mig i POCKET SIZED tävlingen och hjälpa mig vinna jag skulle verkligen uppskatta det tack!Steg 1: Vad du behöver Att göra d...