MagnaSaurus! -Kände små dinosaurier som håller sig till Metalvad är mer användbar än små dinosaurier med en mage som är fullt av bomull och supermagnets? Dessa mjuka filt varelser kommer att hålla anteckningar eller håller just du företag.
Se Steg
Relaterade Ämnen

12 volt Travelmate - en kylare som tillhandahåller lagring och Power

Som kan ses från min profil info till höger, leverera jag e-post för en levande längs småvägar i en liten stad i Massachusetts. Dess ett bra jobb, ro, och för det mesta jag ensam med mina tankar - vilket är där de flesta av mina idéer kommer från.Hur...

En hemgjord trä Gasifier som håller dig med ström efter rutnät misslyckas

Efter April 27, 2011 utbrott av tromber i delstaten Alabama var halv en miljon TVA kunder utan elektrisk ström i upp till fem dagar. Jag har bott i regionen i större delen av mitt liv, och detta var i särklass den längsta tidsperioden utan makt som j...

Papper kopp som håller vatten!!!

Detta är en mycket enkel papper kopp som kan göras hemma med ganska mycket varje typ av papper, jag använde vanliga skrivarpapper och det fortfarande håller vatten! Vad du behöver: 1 bit vanlig skrivare papper saxSteg 1: Steg 1 Får en regelbunden del...

Hur polska 3D tryckt klar harts modeller som innehåller många detaljer

För två månader sedan ut jag 3D min första modell/artefakt för mitt pågående projekt kallas "Material spekulation: ISIS" som en del av min Pier 9 artist residency. Jag lärde mig snart att polering transparent/clear Vero objekt som innehåller mån...

Själv som innehåller elektroniska komponenter lampa

Vi har alltid fått höra att elektroniska komponenter måste anslutas i en krets väg att arbeta. Batteri, switch, LED ljus, de kan inte existera ensam och arbeta av individen. Men jag vill driva gränsen bortom detta begrepp och göra en serie av själv i...

Säkerhet hacks som håller dig utom fara

Oavsett om du reser till ett främmande land ensam eller går igenom parkeringen vid arbete, bör du vara beredd på värst. Tyvärr är inte alla människor här i världen söta, så man vet aldrig när en främling kommer att vara ute för att skada dig. Naturli...

Halloween rekvisita att vända sig till se du som du promenera genom

Interaktiva Halloween rekvisita är alltid kul och de är förvånansvärt lätt att göra. I år jag konstruerade ett enkelt system som roterar en skalle för att möta dig och följer dig rörelser när du går av.För att åstadkomma detta använde jag ljussensore...

ANTAGONISTISKA böcker: Danger - hur man gör en bok som sätter sig själv i brand

detta är en instructable om hur man gör den första boken i min antagonistiska böcker som (en som sätter sig själv i brand när du öppnar det). Denna process visade sig vara mycket mer är komplicerat och nyanserad än jag trodde det skulle vara, så dett...

VOX WAH V847 som en expression pedal till AUTO WAH (BEHRINGER DW400)

Expression Pedal, inklusive auto-WAH pedalen är faktiskt ganska primitiva struktur och innehåller de flesta av de variabelt motstånd (potentiometer), som är anslutna till TRS-uttaget. Därför standard pedaler, såsom Behringer DW 400 kan trampa iställe...

Hur man bygger ett kök kompost lagring behållare som håller flyger ut

en olägenhet om kompostering är att dess allmänhet en god idé att hålla komposten från huset. Detta håller bort potentiella ohyra, flugor och luktar. Nackdelen med att hålla kompostbehållaren på baksidan är att det skulle kräva flera dagliga turer ti...

J3WL-TP: En Borderlands klyschor inspirerad låda som håller värdesaker (om du litar på honom till...)

Hälsningar, Traveler! Idag, vi ska lära dig att bygga din egen J3WL-TP, eller som vi kallar honom, JewelTrap! Nu vet jag att du tänker, "men Escap075, hur kan vi lita en dumma klyschor variant enhet att säkert lagra våra värdesaker?" Nåväl, låt...

Tjusig lodrät tabell såg stå för du portabel bandsåg som håller din bandsåg bärbara!

Låt oss få de mest mångsidighet av våra bärbara bandsaws (PB). Många DYI sätt att stativet som jag har sett under åren verkar vara i linje med bultning sågen till en permanent tabell, som i sin tur omvandlar PB till en unitasking tabell bandsåg (inte...

Skapa en dold Partition på USB Flash Drive som håller även efter formatering

jag har en hel del av viktiga filer som jag bär på min USB Flash Drive.I inte vill att andra människor att se dessa filer om jag ger dem min USB Flash Drive.So startade jag zippa de viktiga filerna med ett lösenord. Några nyfikna vänner ville veta va...

Höns och kycklingar, saftiga som håller på att ge

Det är sant, de flesta suckulenter hålla att ge i form av sticklingarna får du, men höns och kycklingar verkligen slog märket på den här.Steg 1:Du hittar mycket om höns och kycklingar, inklusive tar hand om dem som krukväxter, i denna video.Det är sa...

Knex pistol som innehåller ca 20 blå kulor i tidningen

denna pistol bränder blå stavar som släpps in i pipan via tidningen sedan skjuts ut tunnan av slagstiftet; föga originella jag vet men jag försökte. Detta är min första instructable så några av er kanske sak det är inte särskilt bra, men inte posta m...

Värdelös ljuset (en ljus som blåser sig ut)

Ett tag sedan jag såg "Som den mest värdelösa maskin" av Instructables användare oseriöst Engineering. Detta är en maskin vars enda funktion är att stänga av sig själv. När du vänder på strömbrytaren för att slå på den, dyker en arm ur lådan och...

12 bakning hacka som kommer verkligen komma till hands

Dessa 12 hacks har du bakning som ett proffs i köket....

Hur man gör en kraftfull bindemedel klipp Mini katapult som kan skjuta upp till 100 fot

jag har lekt runt med idén att göra en hög effekt katapult med ett bindemedel klipp, men designen höll undkommer mig. Det var tills denna design upptäcktes. Jag använder här några jumbo hantverk pinnar och zip band för att förlänga armarna på bindeme...

Cool instructables robot som rör sig

Om du gillar min robot snälla rösta på mig i instructables robot tävlingen.Det är enkelt och lätt att göra.Steg 1: Få saker100 rpm motorer (2 x) (du behöver verkligen högt vridmoment)Caps (2 x) (wou kunde använda hjulskrot papper (65cm x 1m) (lätt at...