Magnet byggnad pinnarLåt oss göra några (magnetiskt) attraktiv strukturer!

Magnet byggnad pinnar är bra eftersom alternativen är oändliga. Du kan bygga, riva sönder, skapa, form, och röra upp allt under loppet av ett par minuter, vilket gör dem en stor byggnad verktyg! Jag lämnar dem ut i mitt klassrum att se vad utvecklas, och resultaten är bara bra. Nu kan du göra din egen stick-y strukturer, alltför!

 • Vad: Magnet byggnad pinnar
 • Begrepp: magnetism, struktur, teknik, geometri
 • Tid: ~ 45 minuter att göra (beroende på pinnar önskas), ett par timmar att bota
 • Kostnad: ~ $10 för uppsättning
 • Material:
  • Skiva neodymiummagneter (jag använde 1/4")
  • Pluggen (som matchar dina magneter)
  • Plastidip
  • Disponibel cup
 • Verktyg:
  • Såg
  • Linjalen
  • Varmlimma fast

Hålla ihop nu!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektrisk Motor

detta är ett experiment som visar hur en motor fungerarVad du behöverEn borstad motor2bearings som kommer att hålla kärnanPopsicle stickVarmlimma fastTångLödaLödkolvSladdarBatteriSteg 1: Ta isär motorn Helt isär motorn inklusive magneter och penslar...

Barnen bygga - Memo Peg bröllop gynnar

Hej, jag är Hazel och jag är en tjej som maker. Jag trodde dessa memo pinnar skulle vara en vackra bröllop tjänst, eller ens en bröllopsgåva för någon! Jag gjorde dem glittrig och glittrigt och med fjärilar på dem - tre av mina favorit saker! Men du...

Hur att göra en egen magnetiska konstruktion som

du älskar Lego? Du gillar Knex? Du älskar Bucky bollar? Du grilla liknande bambupinnar? Välformulerad som alla tillsammans och du får "magnetiska construction set" med sugru! Idén är mycket enkel: lägga till en magnet i båda ändar av en grill ba...

Longboard med NeoPixel LEDStrip reagera hastighet

Jag la Neopixel programmerbara LEDStrips till min longboard. Genom att mäta hastigheten av styrelsen med flytta några magneter och en hall effekt sensor kan jag ha ljus-effekten av remsan med samma hastighet som styrelsen, att göra det ser ut som jag...

Craft Stick Log Cabin

This slideshow is more like a Lego instruction booklet. Varje bild tar dig genom de olika stegen till att göra en mini-log-stuga av hantverk pinnar, vilket gör en fin dekoration under granen eller en fin present till någon du bryr dig om. Om du vet n...

Lätt blomma Corsages (med magneter)

Corsages är ett trevligt sätt att lägga till lite wow till en fest eller ett bröllop. För mitt bröllop gjorde jag 16 corsages för €10. Vi hade redan de magneter som används, förvaras på vinden för "vissa projekt". :)Jag är inte en florist, bara...

Minecraft magneter

Kan inte råd dyra Lego, behöver en ny idé för elever/barn, eller bara älskar Minecraft? Tja, inte leta längre! Jag ursprungligen skapades dessa för min engelska ombord när jag var en biträdande lärare i Japan. Bifogat finns bilder av dessa bitar anvä...

Konfetti foto / påminnelse Clip Magnet

Klipp på dina favoritbilder, påminnelser och andra minnen med denna färgglada klipp magnet!Steg 1: Ta ditt materialHär är vad du kommer att behöva göra det:stora popsicle pinnarvit färgpenselkonfetti / mjukpapper / konstruktion papper skrotarlimpisto...

Trä spara datum magneter

Vi ville ha en unik spara datum gåvan, något som våra gäster kan faktiskt hålla förbi vårt bröllop! Efter att söka för något förutom de vanliga tryckta magnet kalendrarna, fast vi på att göra våra egna!Steg 1: Samla ditt material För detta projekt be...

Dino magneter & Starburst Mirror

Enkel inredning bit gjorda med objekt från dollar store!** Se den fulla TUTORIALEN ovan **Steg 1: Dino magneter: materialPlast dinosaurieVass knivSpraya guldfärgMagnet remsorLimpistolSaxSteg 2: Klippa och måla Halvera dinosaurieSprayfärg hela dinosau...

"Som söt som en knapp" magneter

vad mer skriker "lika söt som en knapp" än dessa bedårande magneter hänger på ditt kylskåp? Du kan piska upp en hel sats av knappen magneter på nolltid. Jag gjorde en på bara 30 sekunder! Klä upp din långa inköpslistor och att göra-noteringar me...

Kylskåpsmagneter, att göra gamla magneter nya och vackra.

/ * Formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Att göra en kylskåp Magnet blomvas

lägga till lite färg och mängd i ditt kök med kylskåp magnet blomvas. Lätt att göra och ser förändringar som du sätter i färska blommor.När kyl Magnet utmaningen tillkännagavs, lade jag fram en fin liten kylskåpsmagnet instructable en vecka tidigare....

Flygplan Magnet

Inledningsvis jag gjorde detta enkelt projekt tänkande av mina elever och det roliga de skulle har efter avslutad dem och tänkte att det blir perfekt att göra denna enkla instructables för alla att njuta. Nu kan du lämna ett meddelande till din kärle...

Att göra ljus från Magnetism: elektromagnetisk induktion & Bedini maskinen

stora upptäckter görs ibland av flera personer samtidigt. Michael Faraday och Joseph Henry upptäckte principerna om elektromagnetisk induktion samtidigt mycket. Faraday publicerade resultaten av sitt arbete i 1831, innan Henry, och så får kredit. Kon...

Flaska Cap halsband och magneter

HI! Jag ska visa dig hur man gör en kapsyl till en vacker halsband eller magnet. Detta är relativt enkel och lätt att göra. Det är också ett bra sätt att återvinna kapsyler. Får jag kompletterar å min hela tiden.Steg 1: vad du behöver Vad du behöver...

Magnet armband.

jag blev uttråkad och beslöt att jag ville göra en smycken objekt som ingen annan i området bär. Efter att ha tittat igenom Instructables, misslyckades jag med att hitta en som intresserade mig (som jag inte har redan gjort, så jag bestämde mig att t...

Göra gaffel buggar (magneter)

Nyligen kom jag in i besittningen av en massa gafflar. Gilla, 30 eller så. Jag hade ingen aning vad jag ska göra med dem, så jag började titta på nätet. Jag hittade massor av coola skulpturer och djurs figurer gjorda av återvunnen metall, så jag tänk...

Affisch Magnet styrelsen

Vi hade ett behov av en magnet styrelsen design det var trevligt att titta på, lätt att bygga och relativt billig. Specifikt, behövde vi det för vår skiva monteras som vi skapade att lagra och Visa våra skivor runt gaming zonen. Läs mer på vår skiva...