Magnetiska nyckelhållare 3000Välkommen till min instructable om hur man gör den magnetiska nyckelhållaren 3000! Jag lovar att stegen är lätt att följa och rak vidarebefordra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Magnetiska nyckelhållare

fram tills nu har jag tappat mina nycklar i hem mycket snart och det var ett stort problem för mig!Jag visste att det är en form som kallas nyckelhållare, men aldrig jag försöker köpa som. Förra veckan, jag hittade en enkel, billig och ganska sätt at...

Magnetiska nyckelhållare - $0 projekt #4

Detta projekt använder gamla magnetiska klistermärken och Gem för att göra helt ny stil magnetiska nyckelhållare, kortinnehavaren. Och även du kan göra en blomma innehavaren eller någon annan sak innehavaren att dekorera ditt kylskåp.Det verkligen my...

Göra någon strömbrytare en magnetisk nyckelhållare (VIDEO)

Använda en magnet, göra någon strömbrytare den perfekta nyckelhållaren. Nu kan du äntligen sluta att förlora dina nycklar! Bara klicka på play-knappen ovan och njut av videon med enkla steg för steg instruktioner!...

Dolda magnetiska nyckelhållare

Detta är min favorit gömställe. Jag satte mina nycklar under mitt skrivbord med flera fördelar:Lätt att nå.Lätt att koppla/koppla bort.Osedda.Med praxis vet du hur att kasta dina nycklar där. Titta på detta:Steg 1: Material ingår En gammal oanvänd hå...

Dolda magneterna nyckelhållare

jag upptäckte denna idé i en design av Thea Yuzyk. Designen är patenterad, men funktionen är förmodligen inte. En snabb sökning på Instructables avslöja inte en tidigare bygga, men jag kan ha förbisett något. Kommentera gärna om det är en "dupera&quo...

Händig nyckelhållare

bara nåt jag trodde du skulle vilja göra. Skärande filerna är uppladdadeSteg 1: Detta är min händig nyckelhållareSteg 2: Den är tillverkad av 3mm plastSteg 3: M5 muttrar Steg 4: Och många brickorSteg 5: Den innehåller också en knivSteg 6: För att skä...

Hur man gör en Paracord nyckelhållare

Hej stötarna detta är min första instructable! Denna nyckelhållare görs från 550 paracord gjord i USA.Steg 1: leveranser Leveranser måste du skapa en nyckelhållare är carabiners eller nyckelringar, paracord, sax och något att bränna i ändarna. Valfri...

DIY pall trä nyckelhållare

Jag gjorde denna pall trä och parana pine nyckelhållare att gå tillsammans med min parana pine ingången tabell jag använt mestadels samma tekniker för att bygga båda projekten och de komplettera varandra fint.Jag gjorde också en video av bygger för m...

Gör utrymme med en magnetisk knivhållare

detta var en sporre för det ögonblick projekt som tog mindre än 2 timmar och kostar mindre än 10$.Många av oss har dessa lådor eller kniv block som tråkig våra blad eller tar plats. Med en ny och dyr kniv på sättet ville jag bygga en hållare som skul...

MAGNETISKA TELEFONHÅLLARE! (UNIVERSAL)

Hej killar, jag är tillbaka med en annan Instructable.I detta Instructable jag kommer att visa dig hur du vill göra en universell magnetisk telefonhållareDet kan hålla telefonen i något läge (stående eller liggande)Jag använde den för 1 timme direkt...

USB-nyckelhållare

Hej, jag är vishwavänner. Jag ska berätta om hur man gör en USB nyckel hållare.Dess intressant och det är också olika från andra nyckelhållare...Steg 1: En laddareFörst behöver vi en laddare som är avfall i vårt hemSteg 2: Ett fiesty materialOch seda...

Magnetisk knivhållare

detta instructable är för att skapa ett lätt att göra magnetisk knivhållare. Detta är inriktad på människor som inte vill köpa en befintlig knivhållaren och kanske vill använda extra bandet för andra projekt eller instructables.Material:MagnetbandSax...

Lätt virka nyckelhållare

jag har tappat två USB-nycklar i min skola, och jag kan försäkra er om det inte är en stor skola... Så jag beslöt att göra en nyckelhållare personliga med en av mina Smeknamn (Mo), så det är känt som är :DMaterial:bomullvirka 4 mmlilla dragkedjatunn...

Nyckelhållare halsband av läder

Behöver du ett elegant sätt att hålla dina nycklar nära? Detta lätt att göra läderslida nyckel kan bäras som ett halsband eller användas som en nyckelhållare och identifierare.Steg 1: Samla material+ Hummer klo stil lås eller små snapin krok+ Rester...

DIY schweiziska armén nyckelhållare

Detta är en guide om hur man skapar en schweizisk armé nyckel hålet.Jag försökte hålla det så enkelt som möjligt så att det skulle vara mycket lätt för alla att skapa nyckel innehavaren. Eftersom jag stod inför det gemensamma problemet av att inte ve...

Magnetiska telefonhållare för bil.

jag ville lägga min HTC Hero på min nya bil men jag har inte hittat en telefonhållare som passar med den här telefonen på grund av det har lite böjda där knapparna är. Jag har redan hittat en bra Bilhållare, men lite dyra (19€). Det är en magnetisk h...

DIY Audio Jack nyckelhållare

Det första jag säger på morgonen efter "Kaffe är redo!" är "Där skulle mina nycklar gå?" - det är nästan en ritual på denna punkt, men på min bekostnad! Viktigaste rätter är bra men min foajén är inte riktigt inställd för en tabell, så...

Magnetisk pennhållare

har du någonsin behövde en penna eller penna i din butik och var tvungen att spendera lite tid letar efter en? Jag har, så jag kom upp med idén att se till att jag alltid hade en händig. Det är så enkelt att göra och Åh så händig.LISTA:1 - plast läsk...

Reparera dålig utformning av Ryobi chuck nyckelhållare med Sugru

The Ryobi drill press på min lokala hackerspace har en inbyggd chuck nyckelhållare som inte gör sitt jobb mycket bra. På pelarborrmaskin vibrerar ibland och då chuck nyckeln faller ur hållaren.Den andra bilden visar design fel av innehavaren. Det fin...