Magnetiska Paracord människor!i linje med Duck Tape och WD-40, paracord är en enkel men effektiv kraftpaket av ett rep. De flesta användningar av paracord kretsa kring skosnören, knutar, att göra grepp etc. Och medan det är cool, jag började tänka: "vad kan jag göra med paracord som är utöver vanligt, och skulle även vara intressant nog att ge som gåva?" Tja, älskar alla magneter. Om magneter skulle kombineras med den all-berömda paracord i vissa unika objekt... som en actionfigur?

Gör plats för magnetiska Paracord människor!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Paracord människor

Hej, jag är Gman. Idag vill jag lära dig hur man gör paracord människor. Tack, jag hoppas du njuta av denna "vänners kompatibla.Steg 1: Samla leveranser För detta instructable behöver du två 2,5 ft längder paracord, ett par bra sax och en tändare.Ste...

Magnetiska Paracord Ratchet Release assistent för Slackline uppställningar

Denna tutorial ska show dig hur man gör ett handtag som gör det lättare och lättare att riva ner din slackline. 2nd och 3rd bilderna illustrerar varför denna uppgradering kommer att hjälpa. Jag fick en liten bit från ratchet när jag rev det ner med u...

Hur man kan återanvända paracord skrotar

Paracord älskare,Be någon som någonsin har arbetat med paracord att det finns förmodligen ingen korrekt sätt att mäta den exakta längden på paracord krävs för att göra något. Detta är skälet kommer alltid att finnas massor av paracord skrot. Be en ny...

Magnetiska klassrummet ordförråd spel

ordförråd är en sak som alla lärare lär oavsett årskurs och ämne. Oavsett om det är engelska lärare försöker lägga grund så att hennes elever kan faktiskt förstå en Novell, en historielärare försöker för att förklara vad en "shogun" är i en enhe...

DIY Paracord armband med en magnetisk spänne

Ibland är det skönt att ha ett paracord armband med en buckel som är smal å ena sidan och mycket snabb och tyst att öppna å den andra. Du kan till exempel lagra mer paracord än med en normal buckel.Här kommer jag visa dig ett enkelt sätt att bygga en...

Paracord magnetisk metall vävstol

Jag behövde ett sätt att hantera min större skala paracord knotting projekt. En vävstol är vägen att gå.Jag kom med mina Paracord magnetisk metall vävstol.Utnyttja magnet krokar för de övre och nedre innehavarna, ger mig snabba justeringar. Den använ...

Paracord armband med magnetiska SNAP!

Hej alla detta är en ny paracord armband som jag kom med. Den har en magnetisk kick att hålla armband på.proffs-snabba att ta av och pånackdelar-kan ramla av iblandanteckningar-om jag gör det igen kommer jag att använda krympslang i stället för tejp...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...

2 hanteras paracord hund koppel

Grymt lätt att göra paracord hund koppel, inte 1 men 2 handtag. Hur bra är det?!? Detta är min första instructable, så håll med mig medan jag försöka den här!Detta är bäst om du redan vet hur man gör en Cobra Stitch, dess mycket enkel och basen av en...

Paracord överlevnad Dogtag halsband: Eld/Signal

alla försöker göra en lätt, liten survival kit. Vissa människor gör dem i form av halsband. Även om ca 90% av tiden, detta betyder bara hängande bildar allt ditt kit av ett enda hårstrå paracord. Detta ser ut udda, bära omkring på alla dessa konstiga...

En minimalistisk paracord halsband

Hej knotiga människor,Har du läst min presenterade författare intervju nyligen? Om du har, kanske du har läst om min besatthet för ostoppbara tänkande och observation. Så nu har jag en fråga till dig.Du knyta dina skosnören? Tja är jag säker på att v...

Fyra knop att göra paracord till ett användbart verktyg.

Paracord är en awesome multiverktyg, används överallt från den vilda blå där borta till de djupaste hålor. Men som någon bra verktyg det är bara så bra som användaren har kunskapen om verktyget. Med de flesta människor där ute med plasmabungeen binde...

Hur jag singe min Paracord ändarna

när jag först började använda Paracord hade jag svårt att inte bränna min ändar till en svart skarp. Beslutade jag att prova en vindtät butan lättare och till min förvåning det lämnade trevligare svedd slutet med inga svarta märken på min sladd.Steg...

Hur man gör ett Paracord Rescue bälte

detta är min första Instructable och jag skulle uppskatta dina röster i Paracord Contest!Jag kommer att visa dig hur du skapar ett Paracord Rescue bälte. Medan armband kan vara användbara innehåller de helt enkelt inte tillräckligt sladd för en verkl...

Adventure Time magnetiska bokmärken

magnetiska bokmärken är utan tvekan de bästa bokmärkena där ute. De bo i din bok på rätt plats även om boken är sjönk, skakade, eller hängdes upp och ner. Problemet är att de är inte precis billigt som bokmärken gå och coola mönster är få och långt m...

Virkade Paracord öl Cozy

Jag gillar virka, men jag ville göra något som jag skulle faktiskt vilja använda mycket.Så med en campingtur kommer upp snart, tänkte jag att detta öl + paracord combo skulle fungera bra.Jag ska anta att läsaren har en grundläggande kunskap om virkni...

Ny typ av paracord påse

Hej killar tack för att kolla min Instructable. Detta är min 2: a enBara så ni vet det inte om hur man gör denna påse. Jag vill bara se hur feedback ärOm jag får en massa människor ber mig att göra en steg för steg Instructable kommer jag2. jag utfor...

Paracord sladd förstärkning

jag har sett många människor Linda mobiltelefon avgifter och andra elektronik kablarna i paracord. Jag verkligen gillar idén, men inga kablar som jag någonsin har brutit, bryta var kabel kött i kontakten, inte i mitten. Detta är speciellt vanligt med...