Magnetiska Rubiks kub Dicedetta projekt är en modifierad version av gfixler's magnetiska akryl Rubiks kub och använder röd genomskinlig tärning istället för klar akryl kuber. Jag ger kredit för tärningarna idé att ella och andyholloway, som skulle bygga en tärning kub, men jag vet inte om de någonsin färdig.

Jag antar, om du läser detta, att du redan har läst gfixler's Instructable. Det primära syftet med detta instructable är att belysa några av mina ändringar på sin idé. Så om du planerar att bygga en av dessa, jag rekommenderar att du går och läst hans nu.

Den icke-symmetrisk karaktären hos vissa av die mönster ger tärningarna cube ett extra inslag av strategi inte finns i vanliga Rubiks kuber. Denna variabel rotationshastighet är en aspekt av "sudocube", men dice kuben är lättare att lösa, eftersom varje ansikte innehåller identiska siffror, och varje cubie är unik--två egenskaper av den ursprungliga Rubiks kub som inte överförs till "sudocube."

Utrustning & reservdelslista

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trä/magnetiska Rubiks kub

en fullt fungerande Rubiks kub, från 7 olika typer av trä och 108 neodymiummagneter.The Story:Jag gjorde denna kub som en bröllopsgåva för min gode vän Dave. Dave och jag är båda vad kan beskrivas som töntig, och vi är båda fans av Rubiks kub (även o...

Magnetiska Dice Rubiks kub

detta är en modifierad version av burzvingion's modifierad version av gfixler's original instructable om hur man gör en magnetisk Rubiks kub.I grund och botten jag bara följt deras instructables och gjorde min en video istället för en steg för steg....

Magnetiska akryl Rubiks kub

27 3/4" klar akryl kuber är borrade med 108 3/16" hål, utrustade med 108 D32 neodymiummagneter skiva med korrekt polaritet vänd ut från varje och monteras i en storlek-matchade magnetiska version av den ursprungliga Rubiks kub.Uppdatering: Instr...

Trä Rubiks kub

Jag gjorde en trä Rubiks kub som ett projekt för min introduktion till teknik och Design klass. Jag ursprungligen fick idén från en annan Instructable projekt av jhansel. Min Rubiks kub hade dock några mindre skillnader som gjorde min Rubiks kub lite...

Duct Tape Rubiks kub

Här kommer jag att visa dig hur man kan föra och gamla Rubiks kub tillbaka till livetmed tejpSteg 1: Steg 1 materialDet material du behöver är 1 Rubiks kub, 1 X-acto kniv, och 6 rullar av olika eller samma silvertejp (helst 6 olika typer av silvertej...

1 x 1 x 1 Rubiks kub halsband

så jag gjorde denna 1 x 1 x 1 Rubiks kub ett tag tillbaka. Jag vet inte varför jag postar detta just nu, eftersom jag har haft det i nästan 3 år. Hur som helst, för några månader sedan bestämde jag mig att göra det till ett halsband som jag skulle al...

Bandagerade Rubiks kub

jag hade en extra Rubiks kub liggandes och det såg bedrövligt oförändrad. Att göra det var den enkla biten; Jag har ingen aning hur man kan lösa något sådant....

Bouncy Rubiks kub

i denna tutorial jag ska visa dig två olika sätt, att göra en bouncy Rubiks kub. Jag älskar att ändra Rubiks kuber, men saknar den tiden nyligen, det är därför jag ville göra något speciellt så snart, som jag hade lite ledig tid.Vet du någon, som får...

Bygga en fullt fungerande 1 x 2 x 2 Rubiks kub av kartong

i detta Instructable jag lär dig hur man bygger en fullt fungerande 1 x 2 x 2 Rubiks kub. Det är mekanismen baseras på av en Rubiks kub som varumärke 2 x 2 x 2. En vanlig Rubiks kub är en 3 x 3 x 3 kub och 57mm längs varje kant. Detta pussel är 1 x 2...

Kartong Rubiks kub

För Årets globala #cardboardchallenge trodde vår lilla robot vetenskapsman, Lyka, det skulle vara roligt att räkna ut mekaniken i 2 x 2 kartong Rubiks kub för yngre barn.Här är vad du behöver och hur man gör det.Steg 1: materialKartong blad (18 "x 12...

Rutmönster på din Rubiks kub

hur man gör den rutmönster på din Rubiks kubSteg 1: Behöver du:1 löste Rubiks kubHändernaFörmågan att läsaSteg 2:Steg 3:Steg 4: Sväng till vänster och höger sida två gånger.Steg 5: Vända kuben så den blå sidan är vänd mot dig. (Blå är i mitten)Steg 6...

Anpassad (förbundit) 2 x 2 x 4 Rubiks kub

så här är något jag "gjorde" ca 2 år sedan. Ledsen för inga bilder av det löst (jag har inte kunnat lösa det alls). Så i princip är vad det är en 4 x 4 x 4 Rubiks kub med specialanpassade dekaler. Jag klippte ut alla klistermärken från några vin...

Anpassa Rubiks kub med silvertejp

göra en Rubiks kub genom att lägga silvertejp. Lägg till silvertejp på sidorna och det ser riktigt cool!Steg 1: material Behöver du:Något vasst (sax eller kniv)Kanal Tape(6 colors)Rubiks kub (ingen duh)Steg 2: Lägga till silvertejp Ta en remsa av sil...

DIY - Rubiks kub - Blind Man's Cube - metall Rubiks kub

detta är en Rubiks kub det är form-orienterade snarare än färg orienterade för att lösa i mörkret eller för dem som är utan sikte. Det är inspirerat av den nu tillgänglig "Blind Man's Cube" som gjordes år sedan av Politechinka. Se: http://www.tw...

Utrustar av kriger tema Rubiks kub

med lanseringen av den nya Gears of War precis runt hörnet beslöt jag att göra min första kompatibel med en GOW tema.Steg 1: material Detta är ganska rakt framåt och kommer inte att bryta banken. Du behöver:En Rubiks kub (eller andra kub)Mod Podge el...

Hur man löser Rubiks kub snabbare (Del1)

såg min andra instructable och vill veta hur man löser Rubiks kub snabbareDetta instructable kommer att lära den första delen av Fridrich metoden kallas f2l häxan står för första 2 lager.Fridrich metoden skapades av Jessica Fridrich att lösa Rubiks k...

Hur Lube din Rubiks kub på 30 sekunder!

Denna video lär dig hur du lube din kub i 30 sekunder. Allt du behöver är en Rubiks kub, CRC Heavy Duty silikonspray, somekind av verktyg för att bända bort den kub bit och dina händer. Stort tack till Daniel Vadasz (GimpAddict) för sin underbara red...

Hur man gör en gammal Rubiks kub snabbare!

I detta Instructable, jag visar dig hur du mod en äldre Rubiks kub att göra det smidigare och snabbare. Detta är ett bra sätt att få tillbaka en gammal 80-leksak! Om du gillar detta Instructable, måste du gillar det och rösta för det i något (eller a...

Hur till lösa en Rubiks kub (med enkelt drag Notation)

Handboken är avsedd att hjälpa individer som har aldrig löst en Rubiks kub för att slutföra pussel. Medan det finns mer avancerade algoritmer i existens till kan avkastning en snabbare övergripande lösa tid, denna uppsättning instruktioner är allmänt...