Mailmate Shredder - ersätta den interna säkringen med en strömbrytarejag köpte en Staples Mailmate dokumentförstörare ca 6 år sedan medan han bodde i USA. Jag älskar bara storlek och design och det faktum att det cross snitt (snarare än bara ränder) Mina dokument, kreditkort och CD-skivor.

Efter några tunga använda förra året under skatt förberedelse, blåste den interna säkringen. Så jag gick till få en ersättare. Det tog lite tid att ta reda på hur man öppnar upp shredder, men så småningom fick jag jobbet gjort och shredder fungerade igen...

... tills jag förberett årets skatt.

Säkringen blåste igen och få shredder öppen bara konsumeras så mycket tid första gången som jag bestämde mig för att ersätta säkringen med en nollställningsbar strömbrytare.

Jag kunde har just köpt en ny dokumentförstörare och jag verkligen var på väg, men jag älskar verkligen min Mailmate.
Dessutom sparar ca 37 spänn (priset på en ny dokumentförstörare minus kretsbrytaren) och det är miljö vänligare att reparera än om du vill ersätta.

Så denna gång jag ska visa dig hur du öppnar shredder och hur man byter den interna säkringen med en strömbrytare.

Om du har andra apparater inklusive en hårdkodade säkring, kan detta instructable bidra till att få en uppfattning om hur du kan förbättra drabbade apparaten.

Varningar:

  • Var försiktig om du följer detta instructable och bara göra detta om du är bekant arbetar på elektroniska kretsar.
  • Shredder körs på AC, så se till att dra ur kontakten innan du öppnar affärsenhet.
  • Kretskort har några kondensatorer som kunde bära laddar. Om inte hanteras korrekt löper du risken för elstötar.
  • Vid hantering av de interna delarna av shredder, var försiktig med bladen inuti att förhindra nedskärningar.
  • Klistermärket på undersidan av Shredders topp visar också, att enheten inte är användaren.
  • Bär inte dina bästa kläder. Kugghjulen inuti enheten smörjs med lite otäck fett.

Om du följer detta instructable ändå kan du göra det på egen risk.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersätta den övre skärmen av en Nintendo DS (utan att öppna upp nederkant hälften)

har du en DS Lite som behöver reparationer? HA SUCKERS HA HA. Öh, huvudet här för NDSL specifika reparationer.Jag varnar dock eventuella reparationer till NDSL kräver en specialitet (tri-wing) skruvmejsel och den översta skärmen behöver en lödkolv!Om...

Ersätta den fula ikonen av mobila Java apps

Some Java apps för mobil kommer med pixelated, fula ikoner. (opera mini, gmail...)Här är hur du ändrar dem, och hur man undviker jobbiga "Jad och Jar storlek matchar inte" felet.I mitt exempel använder jag Opera mini 4, en mac och en Nokia 5800....

Hur man ersätta den bromsar (rotorer/kuddar) på en GMC sändebud With/For din pappa

den senaste veckan min pappa och jag ersatt båda bakre bromsarna på vårt sändebud, detta var en del av mina fäder dag present. Ersätter den gamla slitna bromsar (riktigt bullriga alltför) var ganska enkelt om du har verktygen (alla handverktyg) och v...

Ersätta den nedre kylarslangen på en Hyundai trajet/sonata.

16 år gammal slangen i bilen är mjuk och benägna att misslyckas. Jag beställde ersättning från Amazon.com och gick vidare för att göra en proaktiv LastChangeout.Som ni ser en av mina hundar inte bryr sig om att vara proaktiv. Inte vara sådär. Ta hand...

Ersätta den Samsung E-250 hörluren med en 3,5 kvinnor ljudutgång

Ersätta hörlurar med en 3,5 mm-kontakt så att du kan ansluta din favorit hörlurar eller ens ansluta den med en förstärkare.Steg 1: Saker krävsDu behöver: Samsung hörlurar (eller andra telefonen hörlurar om liknande)Försänkt skruv-drivrutin10 cm bit l...

Ersätta den Krängningshämmare koppling på en Jeep Wrangler

guiden är för att ersätta Krängningshämmare kopplingen på en 2003 Jeep Wrangler TJ. Om du gör en hel del terrängförhållanden kommer kulled kontakterna på din Krängningshämmare länkar så småningom slits ut och bryta. Detta skulle hjälpa din dragkraft...

Ersätta gevär Laser knappen med momentan Switch

Min gevär laser använder en on-off knapp på ryggen. Jag nöd till vända den på och av ofta för att spara mina batterier. En liten bit irriterande. Sedan ersätta jag det med ett kikarsikte. Det var när jag var på jakt efter råttor i ett mörkt rum semi,...

Ersätta infraröda fjärrkontroller med en iPhone

I alla liv, alla stöter på en massa olika IR-fjärrkontroller, men det ibland få frustrerande åt rätt håll fjärrkontrollen eller DVR spelas inte upp när du vill. Jag kom upp med idén att göra en slags repeater som kontrolleras av en iPhone, över BLE....

Ersätta den yttre läder skal på en Baseball

på min cykel pendla hem för några veckor sedan, jag hittade en baseboll som hade spruckit dess sömmar. Det verkade intressant nog av ett objekt, så jag igenom det i min väska och tog hem med mig. Efter lite forskning, kunde jag knappt hitta någon inf...

Vad kan ersätta den trasiga Intex åror kontakten

Alla, som har en Intex uppblåsbara båt eller Intex kajak har en paddlar med svart plast connectorSteg 1: Starta projektet stegSom är inte så stark och kan brytas lätt. Det är svårt att hitta on-line ersättare,och även om du tycker det, det kommer att...

Ersätta den servostyrning Pump i min Honda Civic 1999

Min gamla men funktionella Servostyrning pump hade en skev remskiva. Jag beställde en ny pump och remskiva och idag gjorde jag LastChangeout.Med 12mm bultarna uttag jag lossade två på pumpen. Också en chassi rem jag bort för att ge mig mer arbetsrum....

Ersätta min bil däck med en lepai förstärkare.

i år har jag använt pionjär däck i min bil. De är bra utrustning men jag går vidare till en bil automation pc som kommer att hantera mina musik behov. Jag beslutade att använda lepai lp-2020 + förstärkare för att köra min bil högtalare.Jag är inte en...

Ersätta en Pickup låda med en flatbädd

verktyg/material behov: RatchetSocketsHoistWelderBolts1. först måste du ta bort rutan bultarna som håller rutan på ramen och koppla ur alla sladdar till lampor och/eller släpvagn lampor. Här hittar du sex låda bultar på insidan av rutan. Du behöver e...

Ersätta saknade delar av plast med Sugru

medlem i våra hackerspace hade en stor bakgrundsbelyst "ELŐADÁS" tecken som signalerade människor i (baksida) en teater att showen pågår, men plasten var saknas på ena sidan. Saknade plasten ersattes med Sugru utspridda i ett tunt lager på plast...

Ersätta en XBOX DVD-enhet

My XBOX DVD-enheten långsamt går dåligt, så jag bestämde mig att ersätta den. Tänkte att det skulle ge mig något att göra samtidigt som jag söker efter en 360.Steg 1: Öppna fallet Det finns 6 #20 Torx skruvar på undersidan av fallet. Vart är dolda un...

Uppgradera eller ersätta hård driva med Symantec Ghost Guide

i den här guiden jag att visa hur man klona en hårddisk. Med denna metod kan du uppgradera din hårddisk eller hårddisken på att misslyckas.Jag skulle rekommendera Symantec Ghost Version 11 och up fungerar bra.Detta fungerar bra om du vill uppgradera...

Ersätta din AC med tvätt, crystal gardiner och ett fan

trots att vi hade en varm och klibbig staden sommaren förra året, jag bara använt AC en gång i mitt södra motstående kontor. I år jag är att bli av stor ful fönstret enhet och ersätta den med smultron.Följande steg beskriver min strategi.Steg 1: tvät...

Ersätta en Rod tips Ring

Om du har lyckats chip skäret, eller fäst spetsen av är det ibland nödvändigt att ersätta spets ringen på metspö. I detta instructable jag arbetar med den typ som har en tubulär fäste inte vispad på typen. Seför detta. Samtidigt som inte täcks i deta...

Kväva och ersätta din gräsmatta med marktäckning

jag tillbringade ett år att bli av med min döende gräsmattan och installera en låg/ingen vatten landskap.Det kostade mig bara ett par hundra spänn, jag anställa inte någon att göra det. och jag behövde inte använda ett drag tjänst för att bli av med...