Majora's MaskMajora's Mask är min all time favorit Zelda spel, så jag antar att det var bara naturligt att jag göra Majora. Detta projekt är kulmen på flera månader av till och från arbete, skola och arbete. Jag är extremt nöjd med resultatet jag slutade med. Jag lärde mig hur man gör detta liksom andra rekvisita som jag har i verk genom klasser på SCAD.

Kolla in min blogg för att se mer... http://boundclockprops.blogspot.com

Skjut mig ett personligt meddelande och om tillräckligt många människor vill jag ska göra en produktion springa några gjutgods.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Majora's Mask (från den "Legenden om Zelda - Majora's Mask" för N64)

Alltid velat vara som rolig skalle-Kid gått galet (på grund av en ond Mask det älskar att bära) från The Legend of Zelda - Majora's Mask?Jo, bra för dig, eftersom jag gjorde. Jag älskar detta gamla N64 spel och jag byggde min egen mask. I detta instr...

Hur man gör en Majora's Mask lera Charm

vill du göra din egen Majora's Mask charm men har varit skrämmas av hur komplicerat det ser ut?Denna handledning kommer att bryta ner det i flera lätt och hanterbara steg med massor av bilder som hjälper dig längs referens.Här är de material som du b...

Legend of Zelda: Majora's Mask Replica

Majora's Mask har blivit OMGJORD! Köp den här: http://tinyurl.com/pqyjoe5Fler bilder på Mask #2 är också på min Flickr, www.flickr.com/rileyplanalpHej Instructabots!Jag skulle vilja presentera för er en guide för att göra en Majora's Mask Replica frå...

Majora's Mask Replica

När jag hörde att Majora's Mask var att få en remake för 3DS var jag upphetsad att jag skulle få en chans att äntligen uppleva ett klassiskt spel på en modern konsol (se eftersom jag inte kunde spela N64 version). Detta projekt var ursprungligen tänk...

LEGO Majora's Mask

Majora's mask från legenden om ZeldaSteg 1: vad du behöverAnvända oavsett färger du vill men avhandlingar är de färger jag har använt.Steg 2: Bygga hakan Steg 3: Avsluta huvudet Du bör ha ett hjärta med två ögon i slutet av detta steg.Steg 4: Decor!!...

Majora's Mask papper Mache

Välkommen till verkstad! Jag skapade denna juvel av ett projekt i åtanke för Halloween eftersom jag inte kan passera upp gratis godis. Om du har läst min profil ni vet att mina projekt är lägligt fro de aktiva människorna. Måste sluta prata om mig sj...

Rita Majora's Mask

Hej alla! Jag presentera min ritning av Majora's Mask av videospel: The Legend of Zelda: Majora's Mask!Du behöver en penna och differents felts: orange, gul, röd, lila, svart och grön.Börja med att rita konturerna med din penna.Än, rita allt inuti me...

Majora's Mask affisch

Steg 1: Hitta bilden Bilden är faktiskt riktigt enkelt att hitta. Skriv bara "legenden om Zelda affisch" i google bilder. Men för lata människor, här är "länk". Få det? Cuz det är legenden om Zelda? Glöm det. Srsly här är länken. Bild...

Hur man gör häftiga gudom svärdet

en enkel handledning om hur man gör häftiga gudom svärdet från Majora's Mask!Rösta för min pappa https://www2.axeapollo.com/en_CA/40829/.UVmax82zqMw.facebookZelda parodi 1 http://www.youtube.com/watch?v=pSyWcoxHWTAZelda parodi 8 http://www.youtube.co...

Skull Kid

jag är en ivrig beundrare av legenden om Zelda Majora's mask. Förra året bestämde jag mig att göra runt som skull kid. Detta bygga skor min process, tyvärr var jag i en tid kritan med skolan och andra saker som händer så jag var dålig på att ta en ma...

Legend of Zelda Ceramic Art

Jag arbetar på en stor Legend of Zelda keramik och blandteknik projekt baserat runt ett svärd prop med mer än en liten bit av magiska incorperated in i det, som kan ses i de sista tre bilderna ovan. Det är dock en annan instructable kommer i höst när...

Objektiv sanning

detta är min version objektiv sanning som kan ses i både Legend of Zelda spel Majora's Mask och Ocarina of Time.Steg 1: starta jag började med 5" förstoringsglas jag köpt på amazon för 10 spänn.http://www.Amazon.com/Carson-hu-20-5-BigEye-Magnifier/DP...

Zelda 8-bitars Lego hjärta

"det är farligt att gå ensam! Ta med dig." Det är alltid bra att ha ett extra hjärta med dig hela tiden. Detta är ett Lego 8-bitars Zelda hjärta som du kan visa eller ge till någon. Hoppas ni gillar den.Steg 1: Bitar du behöver 16 2 x 2 svart te...

Kolfiber Ironman & Spiderman mask (flås/förpackning)

En bild är värd en 1000 ord och en video är värt en 1000 bilder såtitta på hela videon handledning eller gå ner till se den skriftlig beskrivningen steg för steg ;)Steg 1: Introduktioninformation Avhudningen med kolfiberDet viktigaste du behöver veta...

DIY 3D Batman papper mask

BATMAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut en Batman mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för...

DIY 3D Iron Man papper mask

IRON MAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut Iron Man mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för...

DIY 3D Spiderman papper mask

SPIDERMAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHur man gör en Spiderman mask av papper? Det är mycket enkelt! Hämta och skriva ut en mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljera...

Deadpool Mask

I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en deadpool maskkom ihåg att jag siktar på en mask någonstans mellan film mask och serietidning mask.ledsen jag har inte så många bilder. Jag meddelanden här efter att jag avslutat det Septembe...

Hur man gör en DC unga rättvisa: "Cheshire Cat" Mask

Med DC unga rättvisa bakgrundshistoria är cheshire cat dotter till Sportsmaster, syster till Artemis och kärleksintresse av röd pil. Flickan är en utbildad lönnmördare och gärna ta på nästa uppdrag.För Wondercon 2016 bad min vän mig att hjälpa henne...