Majsmjöl stekt BluegillFör detta Instructable, kommer jag att lära dig en enkel och lätt recept på hur man steker någon form av pan-fisk med en lätt majsmjöl panering.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stekt kapris

http://foodandstyle.com/2011/07/25/fried-capers/Kapris är belagda med majsmjöl och stekt tills gyllenbrun och krispig. Dessa små knoppar packa en mäktig punch!...

Awesome stekta gröna tomater

en södra Summertime behandla för hela familjenVarje år växer vi kreol heirloom tomater i vår New Orleans trädgård. Med 90 + graders värme, hög luftfuktighet och täta skyfall har dessa tunna avhudats heirloom tomater en tendens att spricka.För att säk...

Stekt Polenta

detta recept var alltid en favorit i mitt hus växer upp men jag har inte haft det i år eftersom jag gick på college. En av mina housemates hade lite majsmjöl som behövde hjälp, så jag beslöt att piska upp ett parti och det är så lätt och läcker det h...

Knaprigt stekt grönsaker

Crispy Friedgrönsaker är mycket populär och välsmakande maträtt. Det är som en förrätt eller du kan fungera som en kvällsnacks. Den söta krispiga och syrlig smaken gör det en härlig recept, vilket gör att alla älskar att äta den.Steg 1: Knaprigt stek...

Syrlig stekta gröna tomater

Vi hade många omogna tomater i vår trädgård när första frosten kom, och vi måste hitta ett sätt att göra något intressant ur dem. Det verkade min enda verkliga alternativet (enligt min åsikt) var att ge stekta gröna tomater en går. Jag hade aldrig gj...

Stekta gröna tomater Sunshiine stil

tomat trädgården i år var en olycklig besvikelse på grund av det extremt varmt vädret. Mina växter hade gott om blommor men producerade endast en handfull tomater hela sommaren. Vädret kylde av och alla plötsligt våra tomatplantor blomstrande med små...

Stekt pickles

stekt pickles: livsmedel av berusat, det sydligt och fantastiskt. De är en av mina absolut hemskt för mig favoriträtter. Om du aldrig haft dem, du kan ifrågasätta min smak just nu... men du bör verkligen ge dem ett försök! Du kommer inte ångra det.St...

Perfekt stekt Okra recept

om du inte gillar okra, är det eftersom du aldrig har provat min stekt okra recept. Perfekt krispig, aldrig slemmiga, här stekt okra har du slickar fingrarna och tigger om mer! Att göra din egen kärnmjölk marinaden genom att kombinera vit vinäger med...

Stekt gul squash och zucchini

En av de bästa smårätter någonsin. Absolut nödvändigt om du bor i söder. :)Också mycket enkelt - det tar bara några minuter och ingredienser du bör ha till hands!Steg 1: Vad du behöver: 1/2 dl mjöl1/2 gul majsmjöl1 ägg1/2 C mjölk1 gul squash1 zucchin...

FRANSKA stekt kokos STJÄRTAR

Dessa små vilda fångade kallt vatten stjärtar från Kanada har har marinerat i en blandning av kokosmjölk, kokos rom, Lime Juice, ingefära och muskot. Sedan var de täckta med en blandning av fina gul majsmjöl, glutenfritt ströbröd och osötad kokos - e...

RANDIG MULLE, STEKT MIN VÄG!

Många människor anser inte randig mulle som lever kanalerna att Tom in i Sarasota Bay (FL) en matfisk, men om du följer mitt recept du kanske tror att du äter grouper eller snapper när du smakar resultaten!Steg 1: Börja med FILETERING, då MARINERING...

Bluegill fiske

Bluegill är en av de mest kul och enkelt fisk att fånga. Jag började bluegill fiske när jag var ca 3. Till denna dag, jag fortfarande njuta av bluegill fiske tillsammans med bas fiske.Kontrollera min bas fiskeguide också.Steg 1: Polacker och ta itu m...

Hur man fångar massor av bluegill och rock bas

Eldon spenderar lite tid på floden och fångar en röra av bluegill och rock bas - 50 av dem i fyra timmar....

Hur man äter en bluegill utan att behöva filé det

videon visar ett alternativt sätt att förbereda bluegill, rock bas och andra små fiskar för tabellen. Ingen hålkälsfogar behövs!...

AWESOME stekt Turkiet

jag letade på här idag och såg massor av instructables på hur djupt stek din kalkon. Vad jag inte såg var en ton på hur du förbereder din kalkon för fritösen. Detta är min personliga recept på djupa stekt Turkiet. Igen blir det friskrivningar. Efters...

Anatomi av stekt mat

Titta inuti konsten att stekt mat och upptäck vetenskapen bakom denna krispiga delikatess! Denna tutorial förklarar du enkelt vetenskapen om hur stekt kyckling verk och bästa av alla några enkla metoder för hur man gör restraint kvalitet kyckling.Ste...

Benfri stekt kycklinglår!

Gillar stekt kyckling, men gillar inte äta runt benet? Jag också. Nu inte bara kan du ha det, men du kommer att kunna göra det i ditt eget hem för mycket mindre än det skulle kosta för att köpa på en restaurang.Steg 1: Beredning av mjöl Mix Här är fö...

Cajun fisk rullar med vegetabiliska pinnar och stekt zucchiniblommor

här är jag med några mer fiskfiléer. Som den enda fisk äter i huset, inte räkna våra Mr Peabody, jag går vilda och jag försöker förbereda dem på tusen olika sätt. Fisk är ljus, välsmakande och hälsosamma. Under våren som jag gillar att följa det till...

KUL Gloop majsmjöl Experiment

Steg 1: ingredienser Liten mängd vatten liten grunt skål regelbundna maizena (pulver) matskedSteg 2: Lägga till i maizena Lägga till approxaty 2-3 msk maizena i skålen.Steg 3: Lägg till vattnet Lägga till ca 3 och en halv msk vatten till majs mjölSte...