Maker/Work Bench From Scrap WoodJag hade en plast fällbord för att bygga olika projekt i min verkstad. Det var en bit tunn (gå figur) och inte de mest solida tabellen i världen. Jag behövde något mer passande för en arbetsplats. Det var dags att göra något robust, stark och bra söker mitt maker bord. Och så började min resa...

Vad jag använde:

-Skrot, metallskrot och mer skrot trä (cederträ och pall trä)

-En 10' brun trycket behandlas 2 x 4 (det fanns inte tillräckligt skrot 2 x 4 för benen, så detta är den en träbit jag köpt)

-Vissa pegboard (Home Depot säljer 2'x 4' lakan för $4.00 och de ska klippa det för dig gratis)

-Diverse hårdvara (träskruv, parentes, etc.)

-Trä bets (jag valde en satin fläck)

-Varathane (jag använde Diamond halvblank)

-Trälim

Verktyg:

-Geringssåg

-Borrmaskin/driver

-Dremel med skärande disk

-Power sander och 180 grit sandpapper

-Hammare

-Kofot

-Flathead skruvmejsel

-Nummer 2 Robertson skruvmejsel

-Klämmor

-Torget

-SYL

-Pensel

-Penna/penna/marker

Låt oss få byggnad!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Scrap-Wood Cutting Board

If you do a lot of woodworking and hate wasting scrap material, this is a great project for you. Denna skärbräda kan göras av någon skrot lövträ, och oavsett vad det ser vackert och är alltid unikt. Också, eftersom du redan betalt för virket och anto...

A simple lamp made from laminated wood

Hi everybody!I min utbildning att bli licensierade trä/metall butiken lärare fick jag bygga många saker. Ett av uppdragen var att experimentera med laminerade böjt trä. Vi bör göra en rund del, en del gjorda av en solid bit med skära skåror, och förs...

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Arduino Work Bench

Idén att bygga en arbetsbänk poppar in i mitt sinne när jag börja prototyper inuti "Arduino's playground" och fann jag mig omgiven av en massa sladdar och elektriska saker, faller från bordet eller kopplar från. Avsikten var bara att sätta lite...

Easy assemble/disassemble wooden work bench

I had an idea last summer. Jag behövde en annan arbetsbänk eftersom jag hade ett spetsigt såg kommer in och ingenstans att lägga den. Jag hade också ett problem. Mitt garage är inte precis enorm, och jag hade mycket litet utrymme att sätta en permane...

How to make a purse from Duct Tape

This is my first duct tape project. Det tog mig ungefär sammanlagt 8 timmar att göra. Jag är säker på att när du får ner du kan raka bort några av den tiden.Steg 1: Lista över nödvändiga artiklar 1 Måttband1 par sax1 häftapparat (med häftklamrar förs...

Vertical garden, vegetal wall / fense from recycled wood

Hihär är tanken: göra en levande vägg som ska användas som ocultation (dölja papperskorgen)den utrustning som används:-strukturera av en trä säng (återvinning)-A blad (Idont nu hur att nämna detta, jag är franska (storlek: 20 cm mer än kanalbredd, 2,...

Old Camera Style Lamp made from scrap, Fullmetal

Hello,Here´s en annan lampa i´ve tillverkad av skrot och carpartsDet blev utseendet på en Vintage filmcamera wich jag verkligen gillar, på grund av det smutsiga krossat glaset med gravyr det ser mycket mer används och ursprungliga vintage.Thats inte...

Make a Snare from a $1 Dog Lead

Detta är en händig objekt som kan användas om du jaga och fälla, eller om du går på en camping resa och gått vilse. Det kan användas för att snärja små djur upp till omkring 50 pounds. Hunden leda kostnaden $1 från vår lokala butik där allt är $1. De...

Make a program to make you money from using Bing

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hej, i denna tutorial ska jag ge dig de resurser och kunskap för att tjäna pengar på "använda" Bing.---------------...

Turn bunk bed steps into a work bench

This is my first Instructable so bare with me.Jag stirrade detta projekt när jag inte kunde lista ut vad man ska göra med dessa steg för våningssängar som jag fick gratis från stadens lokala uthyrning.Jag var ute efter pallar att bygga en chicken coo...

Lätta upp barbord!

Using scrap wood, plexiglass, and other small pieces, make tables which glow!Steg 1: Design Bordsskiva omkretsen själv är 7 inches tjock. Insidan är ihåliga att ge utrymme för en armatur och lite för ljusspridning. Bordsskiva omkretsen består av två...

Origami Rocket

You can make a real, working rocket from a simple sheet of paper!Kärnan i detta är en traditionell "vatten bomb" origami modell. Det finns redan en hel del Instructables att göra vatten-bomb, så jag bara presentera steg som bilder.Omvandlar den...

Hemgjord närvarande Bow

glömt att köpa bågar för dina gåvor här julen? Har du fri tid att få dem men vill hellre göra något kreativt? Vad sägs om du prova och gör din egen hemlagade närvarande stråkar. De är kreativa, unika, och en stor konversation lappar!En hemgjord båge...

Halo Reach Mark V Armor

This is a brief description on how to make a costume from EVA foam tiles. Mina bilder kommer förhoppningsvis ge bra referens på hur man kan lösa pesky delar eller hur man ska uppnå ett visst utseende. Detta är min kostym skapa förra året från skum. T...

Förvandla en Tee Shirt till ett linne. Ingen sömnad!

jag hittade denna design på Pinterest http://diydamsels.blogspot.com/2013/03/make-tank-top-from-guys-t-shirt.html?m=1 och provat ut. Super söt och lätt alltför stöveln. Njut!Steg 1: Välj Tee Shirt jag ville piffa upp min skjorta för den kommande färg...

Hur man gör en säng med återvunnet paint burkar

femtio burkar, kartong och klibbiga band! Gör en säng.Fullständig steg för steg på http://alicevstokes.wordpress.com/2013/11/27/how-to-make-a-bed-from-recycled-paint-cans/OK, här är det, som utlovat, sängen från återvunnet färg burkar, tejp och karto...

Skrot trä sidobord

Så vi (min awesome fru och jag) byggt några tabeller baserade på den här sidan: http://rogueengineer.com/scrap-wood-side-table/Vi använde skrot trä och fullt håller med Jamison, använda skruvar och kringgå användningen av för mycket lim. Vi försökte...

Koppar LED armaturer

Jag kommer här att dela hur jag gör några koppar armaturer för mitt nya kök som jag bygger. Köket är i en timmer ram tillägg till vårt hus, och har en mycket hög öppen katedral tak. Att få lampor i taket är problematisk av olika skäl, inklusive det ä...