Makin' av ett fall säker/PSU combodetta kommer att vara först i en serie av instructables jag kommer att göra med gamla datordelar och elektronik. Jag är inte expert så tänk med mig. Jag är en av de killar som gick igenom en hel del datorer genom åren och efter uppgradering till en ny maskin, den gamla kommer att vara bara där i källaren samlar damm. Så, istället för att kasta att lägga till deponier, bestämde jag mig att få kreativa och ge dem ett nytt liv.

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur jag gjorde gamla hårdvara till att en oskyldig titta säker. Detta är en förhandsvisning av projektet och en fullständig uppdelning finns på min hemsida.

Här är en video av den färdiga produkten:

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D skriva ut ett fall mögel att göra dubbla mögel delar

Detta är en avancerad mögel-making handledning. Om du behöver göra en multipel-del mögel, eller måste du göra multiplar av samma mögel, kan du överväga att göra vad som kallas ett fall mögel. Det vill säga en mögel-av-en-mögel-del. Denna handledning...

Hur man gör ett fall för din DS Lite spel

jag ville ha ett fall för alla mina spel att hålla i huset, så jag kunde förvara sina plastlådor out-of-sight, men alla de fall som jag hittade på nätet skulle bara hålla 8. Detta är inte avsedd för resor, eftersom den rymmer så många spel. Men kan d...

Hur du tar ett fall (Skateboarding)

detta är en instructable om hur att ta ett fall när skateboard. I det här exemplet kommer Bruno att visa dig hur man hamnar under slipning en avsats.Steg 1: Steg 1 Bruno börjar att huka som vanligt att starta sitt trick.Steg 2: Steg 2 Han ollies på k...

Två kompletta datorer i ett fall

I detta instructable kommer jag visa hur jag installerat två kompletta datorsystem i ett fall. Du börjar med en tom fall, en billig, enkel mitten av tornet en som fungerar bäst. Fallet måste vara tillräckligt bred för att passa moderkortet 6.7 tum (1...

Göra ett fall för en Sony Disk gå

jag har en sony disk walkman att jag ville ha ett fall för så jag beslöt att göra ett fall med några saker jag hade liggande(detta är min första instructable så vara trevligt)De delar du behöverEn Disk walkmanett CD-fodralSaxJag är ledsen för dålig f...

Hur till hacka en Ipod in ett fall för en HPDA, cigaretter, pengar, visitkort... etc.

tidigt en morgon jag var på jobbet (i en liten center city Café), brygga en stor balja med iste. Av någon anledning verkade det som en bra idé att ha min Ipod i min hand medan jag försökte att flytta badkaret. Detaljerna är lite disigt, men på något...

Hur man gör ett fall för hattar

hattar ska alltid vara i en lämplig plats som inte deformeras din vinge. Som antingen hängde, eller i en ruta för att hålla dem i gott skick och trycka sina vingar att förhindra curling.Steg 1: material 1 ark av plywood 5mm1 jig1 hålslipning2 gångjär...

Vända en Pad av Post-it Notes i ett hemlig säker (VIDEO)

här är en länk till den faktiska kanalen om du vill se några av våra andra videor eller prenumerera-www.youtube.com/TheBestHobbiesBlog...

Hur man skapar ett kolfiber telefon fall

Till dem som felaktigt släppa sina telefoner, eller de som vill ha mer skydd för sina telefoner, väntan är äntligen över.Ingen mer spendera pengar för en dyr fall efter att köpa en dyr telefon. Ingen mer oro efter släppa telefonen och tvekande plocka...

Hur man gör en stötsäker kartong 7" tablett 2-i-1 fall och dock

Hi människor.BerättelsenJag vet inte om du vet, men kartong har två "sidor", en starkare "sida" och en svagare sida. Jag menar om du på något sätt böja kartong täcka det är starkare än böjning samma kartong blad på annat sätt.Om du hål...

Återanvända ett verktyg fall

vad gör du med en gammal verktyg ärende? De flesta gånger slängs dessa när verktygen går dåligt, men det finns några andra användbara saker som kunde göras med dem om du har fantasi att tänka på något.Jag hittade en användning för detta gamla verktyg...

Gör en dubbel CD/DVD fall från ett enda ark av papper

finns det instruktioner på olika ställen för vikning en CD "sleeve" från en vanlig ark av papper, inklusiveDetta fungerar bra, och jag har gjort det flera gånger, men jag slutade behöver ett fall för två CD-skivor (Ja, DVD-skivor, faktiskt) och...

Hur man bygger ett förtäckt fall för en dold klickern

i detta instructable jag lär dig hur man gör ett fall ur en Altoids SMALLS mynta tenn för Ninja remoteeller andra liknande universalfjärrkontroll. I grund och botten kan dessa fjärrkontroller styra någon TV i sikte. Du måste bara hålla tyst botten ti...

Rutan Barbie: ett kamouflerat fall / boom box för din mp3-spelare

detta är en vadderad skyddande väska för din mp3-spelare som också konverterar hörlursuttaget till fjärdedel tum, kan fungera som en bergsprängare på luckan en strömbrytare, och döljer din mp3-spelare som en början av nittiotalet bandspelare eller li...

Hur göra använda av en gammal dator PSU

i detta instructable, jag visar dig hur jag gjorde god användning av gamla PSU kretskort och hur du kan göra samma sak.På min hemsida kan du hitta en mer detaljerad version av detta projekt .Du kan också se hur man gör din egna dator skrivbord fläkt...

Plywood PC fall

Hi guys!Detta är min instructable på plywood PC fallet jag byggde nyligen. Idén var att skapa en ovanlig, cool-ser exteriör för en gammal dator jag hade bara reparerade.Gör så tog en ansenlig mängd tid för mig som jag var med ganska grundläggande ver...

Spricka och återställa ett elektroniskt kassaskåp

lång historia kort, om jag tar bort innehållet i kassaskåpet för en vän, jag kunde hålla säkert... Varför inte ge det en chans.Steg 1: besluta hur man startar hade jag vet det var en röd reset knappen inuti säkert och hur man använder det, jag kanske...

Ännu en ATX till bänk PSU konvertering

Varning: Använd aldrig en ATX power supply med fallet av om du inte vet exakt vad du gör, de innehåller Spänningsförande ledningar på dödliga spänningar.Det finns ett fåtal projekt runt för att konvertera en ATX psu till en bänk psu, men ingen av dem...

Hur man gör ett externt batteripack för macbook air för under 30$

jag arbetade ut min matematik från min andra generation prototyp externt batteri som yo kan få är 10hrs batteritiden för under 30$Saker du behöver1. minst 2 laptop batterier-15$ (7.5$ var baserat på en snabb ebay Sök på köpa den nu, lägsta pris och n...