Måla din egen bil för under $200 (eller hur jag lärde mig att älska Rustoleum)jag har en 1971 VW Westfalia husbil buss. Det var i dåligt behov av en lack när jag fick den. Någon hade målat det med vad jag anser vara husfärg. Ingen bueno :( Jag bestämde mig för jag var tvungen att ta hand om den. Jag tänkte att jag skulle göra det billigt, men jag ville att det skulle inte heller vara pinsamt. Anledningen jag var så intresserade av DIY och billigt är för att jag vill ta det camping men inte stress om repor etc. Jag var inte skytte för Visa kvalitet färg här.

Efter lite googlande kom jag över 2 riktigt bra artiklar om måla ditt eget fordon med "Rustoleum", så jag tänkte att jag var spelet. De två platserna är:

$50 färg jobb
En Cheapskate lack

Jag använde $50 färg jobb för referens och cheapskates för moraliskt stöd.

Kom ihåg detta gjorde inte kostar $50. Det hamnade kostar mig om $175 och 2-3 veckorfritid". Jag ville göra en 2-tons färg jobb, så min tid investeringen var fördubblas.

Ursäkter, men jag inte spåra enskilda material kostar nära, bara totalen.

Material:

Två kannor av blank vit Rustoleum
Två kannor av solnedgången röd Rustoleum
4-6 hög densitet skum rullarna och handtag
4-6 touch up penslar
2-4 färg bricka skär
1 gallon av sprit.
Några presenningar eller drop-dukar
En liten behållare att sätta penslar i
Automotive maskeringstejp
Orbital Sander (eller för hand om du är en masochist)
60 våt/torr sand-slippapper
80 våt/torr sand-slippapper
100 våt/torr sand-slippapper
220 våt/torr sand-slippapper
800-våt/torr sand-slippapper
Damm Mask
2 tack dukar
10-12 färg rör sticks
Sprayflaska

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen bil klädslar

Efter mycket forskande för en lämplig sittunderlag för min 1993 Chevy S10 och inte hitta något, jag bestämde mig att försöka göra mig själv min egen uppsättning. Jag tänkte att det kunde inte vara så svårt, och det skulle vara något praktiskt att vet...

Hur du gör din egen telefon monter för huawei (eller andra)

Jag har nyligen fått en ny telefon som är en ganska ovanliga och okända telefon. Detta är Huawei ascend G6 smartphone. Jag ville ha en fin stationär Laddningsställ för det men jag kunde inte hitta några trevliga dem på internet. Så jag bestämde mig a...

Hur till skapa din egen Anime som Dragon Ball Z eller bleka, Etc.

i detta instructable, jag visar dig hur du skapar din egen anime. T.ex. Naruto, bleach etc.Så uppmärksamma och följa mitt exempel! : DSteg 1: Planering För att skapa en framgångsrik anime kommer ni att ha en massa planering gjort, första prissätter a...

Gör din egen 18 pole 16 kasta switch (eller någon annan typ)

i vissa program behöver du förmågan att ha en switch som innefattar fler anslutningar än du kan köpa på marknaden. Denna video visar begreppen, hur man bygger och även en demo av en 18 pole 16 kasta switch har jag gjort för ett projekt jag arbetar fö...

Att göra din egen räknesticka

jag har funderat på att göra min egen Glid härskar, och slutligen gjorde. Detta Instructable är delvis en beskrivning av hur jag gjorde det och delvis en utvärdering av arbetet.Steg 1: I 2008 publicerade Instructables medlem legionlabs "Hur man använ...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Bygg din egen (billigt!) multi-function Trådlös kamera controller.

IntroductionNågonsin tyckte att bygga din egen kamera controller?VIKTIGT: Kondensatorer för MAX619 är 470n eller 0.47u. Schematiskt är korrekt, men komponentlistan var fel - uppdaterad.Detta är en post i Digital dagar tävlingen så om du tycker det är...

Boskap krossa veterinären göra din egen

Här är ett projekt kan du starta som lär dig hur man svetsa för mycket låg kostnad. Du kommer att sluta med en crush som kostar $7500 här i Australien och alla verktyg för att göra fler gårdar eller vad som helst.Jag tillbringade ca $1200 på stål- oc...

Gör din egen säkerhetsglas och andra SPEKTAKEL

du vet hur bilen windows inte splittras som normala glas windows? När de får krossade, sag de liknande tyg. Vad för slags trolldom är detta? Det är säkerhetsglas, och det är AWESOME!Säkerhetsglas görs av laminering två bitar av glas med ett blad av p...

Gör din egen Custom Harry Potter trollstav

Harry Potter är en bra serie, och det har varit min favorit länge nu. Jag har alltid velat ha min egen trollstav, men de är lite dyr. Jag bestämde mig att spela med en pinne och kniv, och grunda ute hur till gör min egen trollstav. Jag hoppas du njut...

Hur du gör din egen awesome samlarkort!

Först av allt, jag ska svara på frågorna först, bara för att få det ur vägen.Vad gjorde du? Jag gjorde coola samlarkort över Internet.Hur gjorde du det? Genom att hitta en card generator online och använda Internetbilder att göra awesome samlarkort.D...

Göra din egen miniatyr Electric Hub Motor

i-wheel electric drive motorer utgör en effektiv metod för att tillhandahålla propulsion fordon som annars inte var utformade för att ha drivande hjul.Det vill säga är de bra för EV hacking och omställning. De är kompakta och modulära, kräver inget s...

Gör din egen fiskedrag

efter att köpa en lätt kanot som passar på min bil och tillbringar den mesta av den 2010and 2011 fiske, somrarna jag beslutat att utöka min hobby genom att prova min hand på att göra några fiskedrag. Detta är hur jag gick omkring och gjorde det!Detta...

Gör din egen swimmingpool filt winder

En sol filt är en gigantisk "bubbelplast" cover som flyter på vattnet i din pool. Det ger en rad fördelar:Värmer vattnet med solen - så dess mer bekväm och det sträcker sig säsongen simningMinskar avdunstningen som sparar på vatten påfyllningBlo...

Bygga din egen partyquad (parti-ATV)

någonsin varit på fest och varit irriterad på att ha att släpa din öl en mil upp ett skog spår? Eller inte kunna ta ett större än en pocket sized iPod ljudsystem (boo) dock?Tja, är detta den instructable för dig! Under de kommande sidorna ska jag dok...

Gör din egen svarv från andra folk skräp

syftet med detta instructable är att göra en trä svarv från återvunnet och skrota material och använda det för att några härliga saker.Varför en svarv? Du kan använda den att göra vackra födelsedag och jul pressies för familj och vänner och att farko...

Gör din egen skum grepp för släppa styret

min nya cykel kom med några underbara vadderade styret tejp. Efter nästan 5 000 miles är det dags att byta ut bandet. Liknande band är omkring $30. Lika bra som att bandet var, mina händer gick fortfarande pirrig och stel efter ett dussin miles, men...

Skapa din egen hemsida | Gratis, rolig, snabb och enkel

I detta instructable, du lära dig att skapa din egen hemsida med hjälp av en gratis, snabb och lätt att använda builder.Steg 1: Skapa en Wix.com kontoGå till Wix.com och klicka på logga in. Klicka på "Jag är en ny användare". Skriv ett mail och...

Bygg din egen elbil!

"Electro-Metro" projektet.Har inte råd en Nissan Leaf? Inga problem!Bygga en billig elbil själv genom att ta bort den bilen motorn, ersätta den med en gaffeltruck motor, och lägga till batterier.Jag har massor av videor om projektet på:http://ww...